let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
ASN Bank lening2022-10-31T14:32:16+01:00

ASN Bank lening

Een lening van ASN

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

ASN Bank lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

ASN Bank lening

Een ASN lening; is dat betrouwbaar? ASN Bank is een duurzame bank die niet investeert in kolen, gas of olie. ASN investeert voornamelijk in duurzame bronnen zoals wind- en zonne-energie. Daarnaast investeren zij ook in overheden en bedrijven die vooroplopen als het gaat om klimaat voor de toekomst. Een ASN Bank lening afsluiten is niet mogelijk. Als je op zoek bent naar een lening vergelijk dan meerdere aanbieders met elkaar via Simpel Lenen en sluit zelf je lening tegen de laagste rente van Nederland!

ASN Bank lening; welke leningen van ASN Bank zijn er?

ASN biedt 2 leenvormen aan, een ASN Duurzaam Wonen lening en de mogelijkheid om rood te staan.

ASN Duurzaam Wonen
Een ASN Duurzaam Wonen lening kan alleen worden afgesloten i.c.m. het afsluiten van een hypotheek bij ASN. ASN stimuleert duurzaam wonen door hier een extra rentekorting op aan te bieden. Als je hier gebruik van wilt maken dan is het mogelijk om een bedrag op te nemen tussen de €2.500 – €30.000,-. Ben je op zoek naar een ASN Bank lening voor energiebesparende voorzieningen maar heb je geen hypotheek bij ASN en ga je deze ook niet afsluiten dan kan je via Simpel Lenen een lening vinden bij onder andere Greenloans. Greenloans is een aanbieder die is gespecialiseerd op “groene leningen”, zij bieden ook een scherpe rente aan bij het financieren van energiebesparende voorzieningen. Ook als je op zoek bent naar het financieren van verbouwing i.c.m. energiebesparende maatregelen kan je terecht bij Simpel Lenen, zelfs als je geen koopwoning hebt!

ASN roodstand
ASN biedt de mogelijkheid om rood te kunnen staan op je rekening d.m.v. een ASN Bank lening. Echter is het mogelijk om 3 dagen per maand rood te kunnen staan zonder dat je hier rente over hoeft te betalen, dit is mogelijk tot een maximaal bedrag van 2500 euro. Als je langer dan 3 dagen rood staat bij de ASN Bank lening dan wordt er rente in rekening gebracht, 9% om precies te zijn. Als je op zoek bent naar een tijdelijke lening dat is het voordeliger om een lening aan te vragen bij Simpel Lenen, je sluit al een lening vanaf 6,6%.

Doorlopend Krediet ASN Bank
Het is niet mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten bij de ASN Bank, bij Simpel Lenen is het wél bij enkele aanbieders nog mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten. Kijk daarom altijd verder dan alleen een ASN Bank lening!

Persoonlijke lening ASN Bank
Bij ASN Bank is het niet mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. Als je op zoek bent naar een persoonlijke lening dan ben je bij Simpel Lenen op het juiste adres, het is al mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten tegen een rente vanaf 6,6%.

Persoonlijke lening aanvragen

Looptijd
Het is bij ASN Bank mogelijk om maximaal 30 dagen rood te staan. Een Duurzaam Wonen lening moet binnen 30 jaar worden afgelost. Via Simpel Lenen is het mogelijk om een lening af te lossen in maximaal 15 jaar. Hierdoor valt je maandbedrag lager uit.

Maximaal leenbedrag
Het is bij de ASN Duurzaam Wonen lening mogelijk om een lening tot 30.000 euro af te sluiten. Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om rood te staan bij ASN dan kan dit tot maximaal 2500 euro. Bij Simpel Lenen is het mogelijk om een lening af te sluiten tot € 150.000,-, wil je meer lenen dan 2500 euro dan is een ASN Bank lening niet de beste oplossing.

Boetevrij aflossen
Bij de ASN Duurzaam wonen is het mogelijk om 10% boetevrij af te lossen per kalenderjaar. Bij een roodstand is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen. Als je een lening sluit via Simpel Lenen dan kan je altijd boetevrij aflossen, zonder extra kosten!

Geld lenen via Simpel Lenen

Een lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Simpel Lenen is volledig onafhankelijk en kijkt naar alle aanbieders en niet alleen naar een ASN Bank lening. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen bij ASN Bank met de ASN Bank lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een ASN Bank lening afsluiten.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Geld lenen ASN Bank

Geld lenen ASN Bank in de vorm van een consumptief krediet is niet mogelijk. Bij ASN Bank is het enkel mogelijk om een hypotheek af te sluiten of om de optie om rood te staan op je bankrekening te activeren. Een lening afsluiten bij een andere bank is in dat geval vele malen voordeliger. Geld lenen ASN Bank kun je in dit geval van de lijst strepen aan opties. Wanneer je een offerte aanvraag indient bij Simpel Lenen vragen wij bij diverse banken het beste aanbod voor je op. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een consumptief krediet met de laagst mogelijke rente in jouw situatie.

Geld lenen ASN Bank; ASN duurzaam wonen lening

Geld lenen ASN Bank met de duurzaam wonen lening. In principe kun je geen consumptief krediet afsluiten bij ASN Bank. Er is echter één uitzondering. Ben je al klant bij ASN Bank en heb je ook je hypotheek daar afgesloten? Dan is het mogelijk om een duurzaam wonen lening af te sluiten tot maximaal € 30.000. Geld lenen ASN Bank is op die manier dan toch mogelijk.

Ben je géén klant bij ASN Bank? Of wil je meer dan € 30.000 lenen? Dan is geld lenen ASN Bank niet mogelijk en zul je op zoek moeten naar een alternatief. Vraag in dat geval een offerte aan via ons aanvraagformulier en wij vragen bij diverse banken het beste aanbod voor je op. Zo is het mogelijk om een hoger bedrag te lenen en daarnaast vaak tegen een lagere rente!

Hoeveel kan ik lenen bij ASN Bank met de ASN Bank lening?

Hoeveel je kan lenen voor een ASN Bank lening is grotendeels afhankelijk of je een hypotheek gaat afsluiten, vaak is dit niet de gewenste oplossing en wordt er gekozen voor een persoonlijke lening. Je financiële situatie bepaald je mogelijkheden voor een persoonlijke lening.

Alle kredietaanbieders hebben te maken met dezelfde toetsing voor het verkrijgen van een persoonlijke lening, ga daarom altijd op zoek naar het beste aanbod. ASN Bank geld lenen is niet mogelijk via Simpel Lenen omdat zij dit product niet aanbieden.

ASN Bank lening aanvragen

Een ASN Bank lening aanvragen is niet mogelijk, zij bieden geen persoonlijke lening of doorlopend krediet aan. Als je op zoek bent naar een lening vergelijk dan altijd meerdere aanbieders met elkaar en kies de goedkoopste lening met goede voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen