let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Bunq lening2022-10-19T15:29:58+02:00

Bunq lening

Een lening van Bunq

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Bunq lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Bunq lening

Bunq is opgericht in 2012 en werkt via een app op je telefoon om betalingen te doen. Uiteraard heeft Bunq een Nederlandse bank vergunning. Bij Bunq is het niet mogelijk om een lening af te sluiten. Ben je op zoek naar een Bunq lening vraag dan een offerte aan via Simpellenen.nl voor een alternatief.

Bunq lening; welke leningen van Bunq zijn er?

Bunq is een bank die zicht alleen richt op betalingsverkeer. Het is niet mogelijk om een spaarrekening te openen, rood te kunnen staan op je betaalrekening, een creditcard aan te vragen of een bunq lening af te sluiten.

Persoonlijke lening Bunq
Een persoonlijke lening bij Bunq is niet mogelijk. Als je op zoek bent naar een persoonlijke lening, vraag deze dan aan via Simpel lenen. Wij zoeken dan naar het beste aanbod voor een persoonlijke lening voor jou.

Doorlopend Krediet Bunq
Bunq biedt geen mogelijkheden om geld te lenen, ook niet voor een doorlopend krediet. Ben je op zoek naar een lening? Vraag deze aan bij Simpel lenen en onze kredietspecialisten gaan op zoek naar de beste deal!

Geld lenen via Simpel Lenen als alternatief voor een Bunq lening

Een bunq lening afsluiten is niet mogelijk, het is gelukkig eenvoudig een alternatief aan te vragen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een Bunq lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Bunq lening afsluiten.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Hoeveel kan ik lenen met een Bunq lening?

Hoeveel je kan lenen voor een Bunq lening is simpel, dat is niet mogelijk omdat Bunq deze producten niet aanbiedt. Als je op zoek bent naar een lening bereken dan gemakkelijk hoeveel je kan lenen in jou situatie. Hierbij speelt je financiële situatie een grote rol. Alle kredietaanbieders hebben te maken met dezelfde toetsing voor het verkrijgen van een persoonlijke lening, ga daarom altijd op zoek naar het beste aanbod. Simpel Lenen helpt je hier graag bij verder. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Rente Bunq lening

Bunq bank biedt geen mogelijkheid om een lening af te sluiten. Wil je weten wat de laagste rente is voor jouw gewenste lening als alternatief voor een Bunq lening? Vergelijk leningen en vind de goedkoopste lening. Simpel Lenen biedt de laagste rente van Nederland!

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,80%
€ 25.000Lender & Spender7,00%
€ 25.000Defam premium7,50%
€ 25.000ING7,50%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden.

Bunq lening aanvragen

Een Bunq lening afsluiten is niet mogelijk. Via Simpel Lenen kan er een lening worden afgesloten tegen de laagste rente van Nederland.

Hierbij wordt altijd een advies uitgebracht welke aansluit op je wensen. Hierdoor weet je zeker dat de lening verantwoord is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en er wordt contact met je opgenomen om je aanvraag en de wensen te bespreken en om te zorgen voor een snelle en zorgvuldige afwikkeling van je aanvraag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Online geld lenen Bunq

Online geld lenen Bunq is niet mogelijk. Bunq is namelijk een online app waarmee je kan internetbankieren. Geld lenen Bunq via de app is ook niet mogelijk, momenteel ligt de focus van Bunq volledig op het optimaliseren van transacties via de Bunq app. Ben je op zoek naar een persoonlijke lening? Kijk en vergelijk dan altijd meerdere aanbieders met elkaar zodat je zeker weet dat je de beste deal vind, dit doe je eenvoudig via Simpel Lenen. Wellicht is geld lenen Bunq in de toekomst wel mogelijk.

Geld lenen Bunq

Geld lenen Bunq via Simpel Lenen is niet mogelijk. Simpel Lenen heeft geen aanstelling bij Bunq maar geld lenen Bunq is überhaupt niet mogelijk. Bunq bank is alleen een online app voor ondernemers waar betalingen mee kunnen worden gedaan en er kan geen lening worden aangevraagd. Heb je goede ervaringen met Bunq en ben je op zoek naar een lening? Vergelijk dan alle aanbieders met elkaar via Simpel Lenen zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald.