let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Freo lening2022-10-31T14:19:23+01:00

Freo lening

Een lening aanvragen bij Freo

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Freo lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Freo lening; wie is Freo?

Is een Freo lening betrouwbaar? Freo is opgericht in 2007 en onderdeel van Rabobank. Freo richt zich op het verstrekken van persoonlijke leningen en biedt altijd een concurrerende rente in de markt met de Freo lening.

Bij Freo is het alleen mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten, een andere leenvorm is niet mogelijk.

Waarom een Freo lening afsluiten?

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen bij Freo met de Freo lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Freo lening afsluiten.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Verantwoord geld lenen bij Freo met de Freo lening

Een Freo lening aanvragen is eenvoudig online te regelen via Simpel Lenen. Na het doen van een aanvraag wordt er gekeken of de gewenste Freo lening haalbaar is. Als dat het geval is zal er een offerte worden uitgebracht en zullen de stukken inhoudelijk worden beoordeeld. Als je wilt lenen bij Freo moet je rekening houden met een iets langere doorlooptijd. Zij willen er zeker van zijn dat de gewenste lening betaalbaar is. Bij Freo lenen is altijd verantwoord lenen!

Freo lening; welke Freo leningen zijn er?

Er is eigenlijk maar één leenvorm mogelijk wanneer je wilt lenen bij Freo. Als je een aanvraag doet voor een Freo lening wordt er altijd gekeken naar je situatie en worden de verschillende mogelijkheden met je besproken.

Freo Persoonlijke Lening

Wil je bij Freo geld lenen dan is de meest gekozen leenvorm een persoonlijke lening. Vaak wordt er gekozen voor een Freo krediet als je een lening wilt afsluiten voor bijvoorbeeld een verbouwing. Bij een persoonlijke lening worden de rente en de looptijd vooraf met je besproken en krijg je het geld in één keer op je rekening gestort. Je weet hierdoor precies wat het maandbedrag is en wat de totale kosten zijn van gekozen lening. Daarnaast is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen.

Lees meer over de persoonlijke lening.

Freo Autolening

Een Freo autolening valt onder de noemer persoonlijke lening. Bij geld lenen voor een auto is het verstandig om rekening te houden met de afschrijving van de auto. Dit kan je doen door te kiezen voor een vaste einddatum bij het aangaan van de lening, je wilt namelijk niet meer voor een auto betalen die niet meer van jou is,

De rente staat tijdens de hele looptijd vast waardoor je maandbedrag niet kan wijzigen en je vooraf weet wat de autofinanciering bij Freo je uiteindelijk gaat kosten.
Verkoop je de woning voor het einde van de looptijd? Geen zorgen, je kan de lening in één keer volledig boetevrij aflossen.

Freo Doorlopend Krediet

Vanaf 23 december 2020 is het niet meer mogelijk om een Freo doorlopend krediet af te sluiten. De reden hiervoor is dat Freo alleen een lening wilt verstrekken als dit verantwoord is, aangezien een doorlopend krediet bij Freo geen vaste einddatum heeft en er dus ook niet bekend is wanneer de lening is afbetaald zien zij dit niet als verstandig lenen. Daarnaast is een persoonlijke lening altijd goedkoper.

Geld lenen Freo; de voordelen

Geld lenen Freo is verantwoord en voordelig geld lenen. Freo is één van de specialisten in online geld lenen. Ga je geld lenen bij Freo dan geniet je van de volgende voordelen:

 • 14 dagen bedenktijd
 • Kosteloos extra aflossen
 • Standaard lage rente

Geld lenen Freo staat gelijk aan verantwoord en voordelig geld lenen, Freo is streng in haar acceptatiebeleid maar garandeert daarmee wel voor iedereen dezelfde gelijke lage rente. Daarnaast kan je bij Freo tussentijds kosteloos extra aflossen, hiermee heb je de lening sneller afgelost en betaal je uiteindelijk dus ook minder rente voor je lening.

Hoeveel kan ik lenen bij Freo met de Freo lening

Hoeveel kan ik lenen bij Freo met de Freo lening? Dit is afhankelijk van de toetsing, het is namelijk niet voor iedereen mogelijk om een lening af te sluiten bij Freo. Freo is streng aan de poort omdat zij alleen een verantwoorde lening willen verstrekken en er zeker van willen zijn dat jij de lening terug kan betalen. Wil je bij Freo berekenen wat je mogelijkheden zijn, dan kan je eenvoudig via Simpel Lenen een berekening maken bij Freo hoeveel je maximaal kunt lenen.

Geld lenen Freo; Rabobank dochter

Geld lenen Freo is geld lenen bij een dochter van Rabobank. Freo is onderdeel van de Rabobank group en is door de consumentenbond uitgeroepen als een goede keuze voor het afsluiten van een lening. Wil je geld lenen bij een vertrouwde bank dan is geld lenen Freo een uitstekende keuze. Hoewel je geen Rabobank lening kunt afsluiten via Simpel Lenen is het wel mogelijk om bij de dochteronderneming Freo een lening af te sluiten. Voor geld lenen Freo ben je bij Simpel Lenen aan het juiste adres. Vul het offerte aanvraagformulier in en wij vragen het aanbod voor je op.

Freo lening rente

Freo maakt geen onderscheid in rente en hanteert een vast rentetarief voor alle klanten. Veel overige kredietverstrekkers bieden een passende rente afhankelijk van in welke “risicogroep” je valt. Zij zijn wat strenger bij het beoordelen dan andere kredietverstrekkers om de grote risico’s uit te sluiten, hierdoor is het mogelijk om iedereen dezelfde lage rente op een Freo lening aan te bieden!

Bekijk de actuele rente van Freo op onze pagina met actuele rentestanden.

Freo lening berekenen

Een Freo lening berekenen doe je eenvoudig zelf via onze bereken je lening tool. Vul het leenbedrag en de looptijd in en je ziet het maandbedrag en de totale kosten voor de gekozen lening. Een Freo persoonlijke lening berekenen is overzichtelijk, zij werken namelijk met een vast rentetarief voor elke klant, waardoor je zeker weet dat de rente die je ziet ook daadwerkelijk past bij de gewenste lening!

Freo lening aanvragen, hoe werkt het

 1. Aanvraag indienen bij Simpel Lenen voor een Freo lening.
 2. Er wordt contact met je opgenomen om de aanvraag door te nemen.
 3. Er wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht door Freo met een overzicht van de benodigde documenten. Zodra de documenten zijn ontvangen en de offerte is getekend wordt de aanvraag in behandeling genomen.
 4. Jouw dossier wordt beoordeeld door Freo o.b.v. je financiële situatie. Er wordt gekeken of het verantwoord is om de lening te verstrekken.
 5. Als Freo de aanvraag heeft goedgekeurd dan worden de gelden uitbetaald en zullen deze binnen 1-3 werkdagen worden uitbetaald.

Freo lening oversluiten

Een Freo lening oversluiten naar een lagere rente kan leiden tot een flinke besparing. Dat geldt uiteraard ook voor een bestaande lening elders met een hoge rente. Een lening oversluiten naar Freo kost niks en vanwege de scherpe rente van Freo is het de moeite waard om te berekenen of je kan besparen.

Freo lening afgewezen?

Is je aanvraag voor een Freo lening afgewezen? Dat betekent niet direct dat je geen lening kan krijgen. Freo heeft namelijk een lage rente maar is wel kritisch bij beoordelen van een aanvraag en sluiten wat grotere risico’s graag uit. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jij niet door de toetsing bent gekomen en je Freo persoonlijke lening afgewezen is. Doe een vrijblijvende aanvraag via Simpel Lenen en onze kredietspecialisten denken graag mee naar een oplossing. Vanwege de korte lijntjes met andere aanbieders is het vaak mogelijk om bij een andere kredietverstrekker wél een lening te krijgen.

Freo lening afsluiten via Simpel Lenen

Een Freo lening afsluiten via Simpel Lenen is eenvoudig en snel geregeld.

 1. Dien een aanvraag in bij Simpel Lenen.
 2. Er wordt contact met je opgenomen om je wensen te bespreken.
 3. Er wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht met een lijst van stukken wat Freo wilt ontvangen. Als de getekende offerte en de overige documenten zijn ontvangen wordt de aanvraag in behandeling genomen.
 4. Jouw dossier wordt beoordeeld o.b.v. de aangeleverde documenten en kijken of de lening passend is.
 5. Als de aanvraag is goedgekeurd worden de gelden uitgekeerd en zullen deze binnen 3 werkdagen op je rekening staan.

Freo werkt met een online omgeving genaamd “Mijn Freo”, je kan hier inloggen en de actuele stand zien van je lopende lening. Wel zo makkelijk!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.