let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor een bruiloft

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,6%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen voor een bruiloft2022-11-07T20:10:27+01:00

Project Description

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Bruiloft financieren: handig om te weten

Ben je druk bezig met het plannen van je bruiloft, dan ben je er vast al achter gekomen dat dit flink in de kosten gaat lopen. Indien je geen of niet voldoende spaargeld hebt óf je deze niet wilt aanspreken dan kan je er voor kiezen om geld te lenen. Het is belangrijk om je mogelijkheden goed te onderzoeken. Waar ga ik een lening afsluiten? Wat voor leningen zijn er? Waar vind ik de laagste rente? Op onze website vind je antwoord op alle belangrijke vragen.

Persoonlijke Lening voor een bruiloft

Een persoonlijke lening is de leenvorm die het meest gekozen wordt wanneer men geld leent voor een bruiloft. Het geld wordt namelijk in één keer op de rekening gestort en is meteen beschikbaar om uit te geven. De lening wordt vervolgens met een vast bedrag aan rente en aflossing terugbetaald gedurende een vooraf afgesproken looptijd.

Kenmerken persoonlijke lening voor een bruiloft

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over bruiloft financieren

Meer weten over geld lenen voor een bruiloft? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat kost een gemiddelde bruiloft?2022-05-17T21:07:57+02:00

De gemiddelde kosten voor een bruiloft kunnen erg verschillen. Wil je op een grote of een kleine locatie trouwen? Zijn er 50 of 200 man uitgenodigd? Kortom; wat een bruiloft kost, hangt helemaal af van de wensen. Gemiddeld wordt er ongeveer €19.000,- uitgegeven aan een bruiloft inclusief huwelijksreis. Wil je meer weten over de gemiddelde kosten voor een bruiloft neem dan een kijkje op trouwplannen.nl.

Hoe werkt lenen voor een bruiloft?2022-05-17T21:06:05+02:00

Geld lenen voor een bruiloft tegen de laagste rente van Nederland regel je via simpellenen.nl. Zodra je een aanvraag hebt gedaan wordt er contact met je opgenomen om de aanvraag en je wensen te bespreken. De kredietspecialist verteld wat je mogelijkheden zijn qua maximale lening, looptijd en rente voor een lening voor je huwelijk. Wil je de lening afsluiten dan moeten er documenten worden aangeleverd welke de bank gaat beoordelen. Na goedkeuring van de bank worden de gelden overgemaakt, het geld kan al binnen 48 uur na aanvraag op je rekening staan!

Hoeveel kan ik lenen voor een trouwfeest?2022-05-17T20:58:30+02:00

Hoeveel geld je kan lenen bereken je eenvoudig via onze “hoeveel kan ik lenen” tool. Hierbij wordt rekening gehouden met je financiële situatie (heb je een vast contract, heb je lopende leningen?) en je persoonlijke situatie (heb je kinderen, heb je een koopwoning?) Vul de gegevens in en je weet precies hoeveel je kan lenen voor je droombruiloft.

Kan je geld lenen voor een bruiloft?2022-05-17T20:56:04+02:00

Je bruiloft financieren met een persoonlijke lening is eenvoudig online te regelen via Simpellenen.nl. Een persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm omdat je een vast bedrag per maand betaalt en je zeker weet dat je aan het einde van de looptijd de schuldenvrij bent.

Meer informatie over geld lenen voor een bruiloft

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor een bruiloft.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Bruiloft financieren met spaargeld of een lening?

Geld lenen voor een bruiloft doe je niet iedere dag.  Het is daarom belangrijk om de voor- en nadelen van alle mogelijkheden op een rij te zetten voordat je geld gaat lenen.

Spaargeld gebruiken voor de financiering van je bruiloft

Een bruiloft financieren met spaargeld is natuurlijk de voordeligste optie. Maar een bruiloft kan behoorlijk prijzig zijn, en wanneer je dan graag wat geld achter de hand wilt houden of wanneer je spaargeld niet toereikend is, is een lening vaak een goede optie.

Geld lenen voor een bruiloft

Is het aanspreken van je spaargeld geen optie, of niet voldoende? Dan is geld lenen een goede optie om je bruiloft te financieren. Breng in kaart hoeveel geld je nodig hebt voor je bruiloft en vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte bij ons aan. Onze adviseurs gaan vervolgens op zoek naar de voordeligste lening voor dat bedrag en nemen het aanbod met je door. Een persoonlijke lening vergelijken kan je uiteraard ook eenvoudig zelf doen via onze populaire tool.

Welke lening voor het financieren van een bruiloft?

Als je een bruiloft aan het plannen bent weet je meestal wat je bruiloft gaat kosten. Bij een persoonlijke lening leen je een vast bedrag tegen een vaste rente en krijg je het geld in één keer op je rekening gestort. De looptijd en de totale kosten worden vooraf met je besproken, hierdoor weet je wat de lening je totaal gaat kosten en wanneer de lening is afgelost.

Persoonlijke Lening voor een bruiloft

Wanneer je de bruiloft financiert met een persoonlijke lening ontvang je het geld in één keer op je rekening. De looptijd wordt vooraf bepaald en je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing.

Kenmerken van een persoonlijke lening:

 • Het geld dat je leent wordt in één keer op je rekening gestort.
 • De looptijd wordt bepaald zodat je precies weet wanneer de lening volledig is afgelost.
 • De rente staat de gehele looptijd vast. Je komt hierdoor niet tussentijds voor verrassingen te staan.
 • Het bedrag aan aflossing en rente staat de gehele looptijd vast. Hierdoor weet je exact wat de lening je maandelijks gaat kosten.
 • Extra aflossen op een persoonlijke lening kan altijd boetevrij.

Doorlopend Krediet voor een bruiloft

Voor het financieren van je bruiloft kun je ook een doorlopend krediet afsluiten. Bij het doorlopend krediet kun je geld opnemen tot een vooraf afgesproken kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het geld dat je hebt opgenomen. Afgeloste bedragen zijn daarnaast ook weer op te nemen.

Kenmerken doorlopend krediet voor een bruiloft

 • De reeds afgeloste bedragen kunnen opnieuw worden opgenomen tot het maximaal afgesproken limiet. Wanneer je onverwachts extra geld nodig hebt heb je op die manier altijd iets achter de hand.
 • De rente bij een doorlopend krediet is variabel, dat betekend dat de rente tussentijds kan wijzigen en hierdoor de verhouding tussen rente en aflossing kan veranderen, met als gevolg dat de lening eerder of pas later volledig is afgelost.
 • Er hoeft alleen rente betaald te worden over het opgenomen bedrag.
 • Extra aflossen op een doorlopend krediet kan altijd boetevrij.

Tips bij het financieren van een bruiloft

 • Weet je vooraf wat de bruiloft je gaat kosten? Kies dan voor een persoonlijke lening, bij deze lening ontvang je het bedrag in één keer en weet je vooraf precies wanneer de lening weer is afgelost.
 • Bereken wat de bruiloft je exact gaan kosten en kijk of je dit maandelijks kunt missen.
 • Bekijk de voorwaarden of er boetevrij afgelost mag worden. Mocht je geld over houden en het boetevrij af wilt lossen, dan kan het zijn dat er een boete in rekening wordt gebracht als jij de lening eerder wilt aflossen. Maar geen zorgen, sluit je een lening via Simpel Lenen dan kan er altijd boetevrij worden afgelost!

3 tips voor bruiloft financieren

 1. Welke leenvorm voor een bruiloft?
  Een bruiloft wordt bijna altijd gefinancierd met een persoonlijke lening. Dit is de meest gekozen maar ook de meest veilige optie. Bij een persoonlijke lening staat de rente en het maandbedrag vast. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan en weet je precies wanneer je schuldenvrij bent.
  Er bestaat ook een vorm van een “trouwkrediet”, hierbij kan je tussentijds eenvoudig geld opnemen tot een afgesproken limiet. Let wel op dat de rente van een vergelijkbare lening vaak een stuk hoger ligt. Op Simpel Lenen vind je de laagste rente van Nederland, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald!
 2. Welke looptijd voor een lening voor een bruiloft?
  De looptijd van de lening voor een bruiloft bepaald de hoogte van het maandbedrag, hoe langer de looptijd is hoe lager het maandbedrag uitvalt.
  Maar vergeet niet dat hoe langer de looptijd is, hoe langer je dus rente betaalt over de openstaande schuld en hoe meer je aan het einde van de looptijd kwijt bent aan de lening. Onze kredietspecialisten bespreken graag uitgebreid je wensen en geven een passend advies over de looptijd van de lening voor een trouwerij.3. Waar vind ik de laagste rente bruiloft financieren?
  De laagste rente lening bruiloft kan je vinden op simpellenen.nl, zij bieden namelijk met zekerheid de laagste rente van Nederland! Vergelijk zelf eenvoudig alle aanbieders en kies de goedkoopste lening voor je bruiloft. Er zitten geen kosten aan het afsluiten van een lening en de gehele afhandeling wordt uit handen genomen. Dat noemen wij; lenen zonder kopzorgen!

Lopende leningen samenvoegen met je nieuwe lening

Wanneer je geld wilt lenen voor een bruiloft en je op dit moment al lopende leningen hebt, is het handig om te kijken of je deze leningen kan samenvoegen en oversluiten naar één lening met een lagere rente. Het samenvoegen van deze leningen zorgt vaak voor een lagere rente en biedt je meer overzicht in je financiële situatie.

Oversluiten via Simpel Lenen

Heb jij één of meerdere lopende kredieten zoals een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, een creditcard of een roodstand bij de bank? Dan kan je deze oversluiten via Simpel Lenen.

Bereken je besparing!

Een offerte aanvragen voor de financiering van een bruiloft

Er kan kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte worden opgevraagd via Simpel Lenen.

Na het doen van de aanvraag wordt er contact met je opgenomen om je aanvraag te bespreken.
Nadat de stukken zijn verzameld en de bank deze heeft goedgekeurd wordt het geld vaak binnen 24 uur uitbetaald en kan je direct verder gaan met het plannen van de dag van jullie leven!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Overig/Geld lenen voor een bruiloft