let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Warmtepomp financieren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,6%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Warmtepomp financieren2023-04-06T10:37:56+02:00

Project Description

Warmtepomp financieren; handig om te weten

Een warmtepomp financieren is een actueel onderwerp. Steeds meer mensen zoeken alternatieven om de gasrekening omlaag te krijgen. Een warmtepomp kan hier een grote rol in spelen. Een warmtepomp haalt de lucht van buiten en zet dit om in warmte door middel van energie. Een warmtepomp zorgt dus voor een besparing op het gasverbruik en een verhoging van het energieverbruik. Aangezien energie een stuk goedkoper is en steeds meer mensen zonnepanelen hebben zorgt dit voor een interessant rendement. Wil je meer weten welke warmtepompen er zijn en welke het best bij jouw woning past, kijk dan op milieucentraal.nl

Kenmerken persoonlijke lening voor een warmtepomp financieren

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over een warmtepomp financieren

Meer weten over een warmtepomp financieren? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor een warmtepomp

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor een warmtepomp.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Kan ik een warmtepomp financieren?

Een warmtepomp financieren is mogelijk via Simpel Lenen, hierbij wordt er wel gekeken naar je financiële situatie en of je de lasten van de lening kan betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met een eventuele besparing op je gasrekening. Want ook als er geen besparing wordt gerealiseerd dan moet de warmtepomp financiering worden terugbetaald. Een warmtepomp financieren wil je natuurlijk tegen een zo laag mogelijke rente. De laagste rente voor een warmtepomp financieren is eenvoudig te vinden via onze populaire tool om je lening te vergelijken. Vraag een vrijblijvende offerte bij de kredietverstrekker met de laagste rente van Nederland.

Waar vind ik de laagste rente voor een warmtepomp financieren?

De laagste rente voor een warmtepomp financieren vind je op Simpel Lenen, wij bieden namelijk de laagste rente van Nederland! Verder zoeken is niet nodig vanwege de laagste rente garantie die wij bieden. Wanneer je een offerte aanvraagt via Simpel Lenen ontvang je altijd het beste aanbod waarvoor jij in aanmerking komt. Kies het bedrag wat je wenst te lenen en de kredietverstrekker met de laagste rente komt bovenaan te staan. Hier vind je ook een overzicht van wat het maandbedrag en de totale kosten van de lening gaan worden. De laagste rente voor een warmtepomp financiering sluit je, volledig kosteloos, af op simpellenen.nl.

Leningen vergelijken voor warmtepomp financieren

Leningen vergelijken voor een warmtepomp financieren, niemand wilt niet meer betalen dan nodig is. Maar welke financieringen zijn er mogelijk en waar moet je op letten? Via Simpel Lenen is het alleen nog mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten, het is sinds 2021 niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten omdat hier geen vaste einddatum aan zit en je dus niet weet wanneer de lening is afgelost. Bekijk de actuele rentestanden voor een warmtepomp financieren en kies zelf de gewenste aanbieder met de laagste rente.

Als je een persoonlijke lening via Simpel Lenen afsluit, dan kan je altijd tussentijds volledig boetevrij je lening aflossen.

Laagste rente warmtepomp financieren

Bekijk de top 5 laagste rente voor een warmtepomp financieren. Hieronder zie je de rentes die horen bij een lening van € 25.000. We kunnen ons voorstellen dat je op zoekt bent naar een warmtepomp die iets minder kost, of juist op zoek bent naar een grotere warmtepomp. Bereken in dit geval je lening exact voor het bedrag dat jij wilt uitgeven aan je nieuwe auto door je lening te vergelijken.

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,80%
€ 25.000Lender & Spender7,00%
€ 25.000Defam premium7,50%
€ 25.000ING7,50%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 120 maanden.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor een auto via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

 • Offerte binnen 24 uur

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Boetevrij extra aflossen

 • Persoonlijk advies van een kredietspecialist

 • Laagste rente van Nederland vanaf 6,6%

Warmtepomp financieren; lening afsluiten via Simpel Lenen

Geld lenen voor een warmtepomp regel je zonder een fysieke afspraak via Simpel Lenen. De aanvraag en de volledige afhandeling is online te realiseren. Nadat je een aanvraag hebt gedaan ontvang je een ontvangstbevestiging met een link naar jouw beveiligde persoonlijke omgeving waar de offerte is klaargezet binnen 48 uur! Verzamel de gevraagde documenten, deze kan je eenvoudig via jouw online omgeving uploaden en 1 dag later krijg je bericht of de aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring wordt de lening binnen 1 dag uitbetaald.

Een warmtepomp financieren tegen de laagste rente van Nederland doe je via Simpel Lenen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Verduurzaming/Warmtepomp financieren