let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Bereken je besparing2022-11-16T20:13:16+01:00

Bereken hoeveel je kunt besparen

Bereken eenvoudig via onderstaande tool hoeveel je kunt besparen op je huidige lening.


U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden


Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
     

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over besparen op je lening

Via Simpel Lenen kan je nog meer informatie vinden over besparen op je leningen.
Wij hebben hieronder nog een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Je besparing berekenen, hoe werkt het?

De rente is momenteel historisch laag, heb je een krediet lopen bij de bank, een creditcard maatschappij of een postkrediet dan kan deze vaak worden overgesloten naar een lagere rente. Via de bespaartool van Simpel Lenen bereken je eenvoudig hoeveel je kunt besparen op je huidige lening en kun je deze direct oversluiten.

Je vindt bij ons de laagste rente van Nederland en kan eenvoudig een offerte aanvragen om je lening over te sluiten. Bij goedkeuring en uitbetaling van je nieuwe lening worden automatisch je oude dure leningen opgezegd en afgelost.

Lening oversluiten naar een goedkopere Persoonlijke Lening

Heb je een bestaande persoonlijke lening met een rente hoger dan 6,6%, dan is het mogelijk interessant om je lening over te sluiten naar een goedkopere persoonlijke lening, je betaalt dan een lagere rente. Er kan dan gekozen worden voor een lagere maandlast of een kortere looptijd met behoud van dezelfde maandlast. Ook wanneer je een doorlopend krediet hebt kun je jouw doorlopend krediet oversluiten naar een goedkope persoonlijke lening.

Voordelen Persoonlijke lening

  • De rente is vaak lager dan bij een doorlopend krediet
  • Zekerheid, door de vaste rente, maandlast en looptijd
  • Je weet precies wanneer de lening uiterlijk is afgelost.
  • Overzichtelijk wat de totale kosten zijn voor de lening.
  • Boetevrij extra aflossen

Laagste rente lenen vergelijken

Je wilt uiteraard de laagste rente, net als iedereen. Daarom is het goed leningen te vergelijken zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald. Na het invullen het openstaande saldo, de rente en het maandbedrag van je lopende lening, krijg je direct te zien hoeveel je kunt besparen door de lopende lening over te sluiten.

Wie vergelijken we?

Bij het berekenen van je besparing vergelijkt Simpel Lenen vrijwel alle aanbieders van kredieten op rente én op gunstige voorwaarden. Daarnaast kan je voor een groot aantal kredietverstrekkers in Nederland direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat doen we voor jou?

Op onze website kun je leningen vergelijken op rente en voorwaarden en direct afsluiten. Kom je er niet uit of wil je overleggen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Goedkoop je lening oversluiten

Via Simpel Lenen kan je goedkoop je lopende lening oversluiten naar een lagere rente. Aan het oversluiten zitten namelijk geen kosten verbonden, dit wordt geheel kosteloos voor je gedaan.

Wanneer je kan profiteren van een lagere rente kan je een offerte aanvraag indienen. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte voor het oversluiten van je leningen.

Lening oversluiten en verhogen of bijlenen

Ben je op zoek naar een nieuwe lening en heb je al een lopende lening? Dan kan je de bestaande lening oversluiten naar een lagere rente en tevens geld bijlenen tegen dezelfde lage rente. Dat betekent dat je de bestaande lening aflost en onderbrengt bij een andere kredietverstrekker, je kan dan de lening oversluiten en verhogen bij dezelfde aanbieder.

Zo heb je maar 1 aanbieder waar je aan terugbetaald, wel zo overzichtelijk.