let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Persoonlijke Lening2023-04-05T09:47:03+02:00

Persoonlijke lening

Geld lenen met een vaste rente en looptijd

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 7,2%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

“Super behulpzaam, meedenkend en de snelheid is echt top. Wij hebben binnen 24 uur alles helemaal kunnen regelen.”

RB

Beoordeling via Trustpilot.com

Geld lenen tegen de laagste rente
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Persoonlijke Lening: handig om te weten

Een persoonlijke lening wordt vaak gebruikt voor een grote uitgave, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een auto of een verbouwing. De hoogte van de lening, de rente en de looptijd wordt vooraf bepaald.

Is een persoonlijke lening iets voor jou? Wij vertellen je graag over de voor- en nadelen, welke mogelijkheden er zijn en hoe je een goedkope persoonlijke lening aan kunt vragen via Simpel Lenen.

Wat is een Persoonlijke Lening?

Een persoonlijke lening is een lening waarvan je het bedrag in één keer uitgekeerd krijgt. De rente en de looptijd staan vast en er kan tussentijds geen extra opname worden gedaan. Je weet precies wat je maandlast gaat worden en wanneer de lening volledig is afgelost. Hierdoor is het overzichtelijk wat je totaal aan kosten kwijt bent aan de lening.

Kenmerken van een Persoonlijke Lening

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 7,2%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Persoonlijke lening aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over Persoonlijke Lening

Meer weten over een lening? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Is een Persoonlijke Lening fiscaal aftrekbaar?2021-03-06T10:50:59+01:00

In sommige gevallen is een Persoonlijke Lening aftrekbaar:

 • De lening wordt gebruikt voor de aankoop van een eerste eigen woning.
 • De lening wordt gebruikt voor verbetering of verbouwen van jouw koopwoning. (verduurzamen van de woning, nieuwe keuken, badkamer, uitbouw etc.)

Je komt in aanmerking voor renteaftrek als je in ieder geval voldoet aan bovenstaande voorwaarden.

Dit betekent dat er gebruik gemaakt kan worden van fiscaal voordeel en je een deel van de betaalde rente terugkrijgt van de Belastingdienst.

Wij raden altijd aan om jouw persoonlijke situatie en de exacte regels met een belastingadviseur te bespreken.
Hoe vraag ik een lening aan?2022-02-01T17:17:48+01:00

Een lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Kan ik een Persoonlijke Lening omzetten naar een Doorlopend Krediet?2021-03-06T11:12:28+01:00

In de meeste gevallen kun je jouw Persoonlijke Lening omzetten naar een Doorlopend Krediet. Een vereiste is wel dat je op het moment van oversluiten aan de voorwaarden voldoet om een lening af te kunnen sluiten. Denk hierbij aan een voldoende en stabiel inkomen en geen negatieve BKR registraties.

Het omzetten van een Persoonlijke Lening naar een Doorlopend Krediet is geheel kosteloos.

Meer informatie over Persoonlijke Lening

Via Simpel Lenen kan je veel informatie vinden over een persoonlijke lening.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Persoonlijke Lening rente

De persoonlijke lening rente wordt bepaald door de marktrente en de hoogte van het leenbedrag. Is de lening volledig besteedt aan “woningverbetering”, dan is de rente fiscaal aftrekbaar bij de Belastingdienst waardoor je netto last lager is. Let op bij een doorlopend krediet is de rente nooit fiscaal aftrekbaar.
Omdat banken, ongeacht de hoogte van het bedrag, altijd dezelfde kosten maken voor het afsluiten van een lening, geldt het volgende; Hoe meer er geleend wordt, hoe lager de persoonlijke lening rente. De partijen waar wij mee samenwerken zijn volledig onafhankelijk; zij zoeken naar een beste lening rente met goede voorwaarden!

Persoonlijke Lening rente vergelijken

Bij een persoonlijke lening rente vergelijken kan je onze populaire tool gebruiken. Vergelijk alle aanbieders met elkaar en zoek de laagste persoonlijke lening rente. De hoogte van de rente wordt bepaald door het leenbedrag, als je meer leent krijg je een lagere de rente is. Als je de rente gaat vergelijken kijk dan altijd naar een net iets hoger leenbedrag dan wat je in gedachte hebt. Wil je bijvoorbeeld 5000 euro lenen dan kan het interessant zijn om 10000 euro lenen aan te vragen tegen een lagere rente. Aangezien je altijd boetevrij kan aflossen als je je lening afsluit via Simpel Lenen ben je dus goedkoper uit door een iets hoger bedrag te lenen. Een persoonlijke lening rente vergelijken o.b.v. een leenbedrag is eenvoudig en kan leiden tot een flinke besparen op je lening!

Persoonlijke Lening oversluiten

Omdat de rente afgelopen jaren flink is gedaald, is de kans groot dat jij flink kan besparen op jouw huidige lening. In bijna alle gevallen kan de bestaande lening boetevrij worden afgelost. Dit kan via Simpel Lenen eenvoudig en kosteloos geregeld worden. Je kunt dus direct kiezen voor een lagere maandlast, of een kortere looptijd met behoud van dezelfde maandlast. Hierdoor profiteer je al binnen een paar dagen van een lagere rente!

Wij helpen je graag om jouw besparingsmogelijkheden te laten zien.

Vergelijk goedkope leningen en Bereken hoeveel je kunt besparen.

Hoe en waar kan ik het beste een persoonlijke lening aanvragen?

Een persoonlijke lening aanvragen doe je via de populaire vergelijkingssite simpellenen.nl. Hier kan je zelf eenvoudig berekenen hoeveel je kunt lenen, goedkope leningen vergelijken en een lening aanvragen. Simpel Lenen is volledig onafhankelijk en kunnen hierdoor een rentegarantie geven voor de laagste rente van Nederland! Daarnaast wordt er altijd contact met je opgenomen om de aanvraag te bespreken om te kijken of je de beste deal hebt en wordt er een advies op maat gegeven.

De benodigde documenten kunnen worden aangeleverd via een beveiligde omgeving wat zorgt voor een snelle afhandeling.

Na goedkeuring van de bank staan de gelden binnen 48 uur op je rekening.

Een goedkope persoonlijke lening aanvragen doe je eenvoudig online via simpellenen.nl!

Waarvoor kan ik een persoonlijke lening aanvragen?

Een persoonlijke lening aanvragen kun je vrijwel voor alle bestedingsdoelen. Je kunt een persoonlijke lening aanvragen om een auto te financieren, voor de financiering van een verbouwing of wanneer je gewoon wat extra geld nodig hebt. Een goedkope lening aanvragen voor één van deze bestedingsdoelen doe je eenvoudig via Simpel Lenen. Je kunt eerst online je lening berekenen en vervolgens via ons aanvraagformulier een offerte aanvraag indienen voor meerdere goedkope leningen. Een offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend. Na ontvangst van je aanvraag, vragen wij het beste aanbod op bij de banken waar wij mee samenwerken. Het beste aanbod ontvang je vervolgens van ons per e-mail.

Persoonlijke lening aanvragen: Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening in tegenstelling tot een zakelijke lening?

Als je op zoek bent naar een goedkope lening vergelijk dan altijd meerdere aanbieders. Als je ondernemer bent kan je kiezen voor een zakelijke lening of een persoonlijke lening aanvragen. Bij een lening liggen de rentes vaak lager dan bij een zakelijke lening en kan er worden gekozen voor een langere looptijd (afhankelijk van het bestedingsdoel) wat zorgt voor een lager maandbedrag. Daarnaast is het belangrijk om goed naar de voorwaarden te kijken, bij een persoonlijke lening aanvragen via simpellenen.nl heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij af te lossen, bij een zakelijke lening is dit vaak niet het geval.

Bereken de beste deal en vergelijk dit met het aanbod voor een zakelijke lening.

Heb je vragen of wil je advies over wat het beste bij jou past? Bij een goedkope persoonlijke lening aanvragen wordt er altijd vrijblijvend contact met je opgenomen om jouw wensen te bespreken.

Persoonlijke lening aanvragen: Wat zijn veel voorkomende rentes als ik een lening wil aanvragen rond de 20000-30000 euro?

Het rentepercentage voor een persoonlijke lening kan elke dag anders zijn, de rente schommelt wel eens iets omhoog of omlaag. Elke kredietaanbieder mag zijn eigen rente bepalen. Ben je ondernemer? Dan kan het weleens zo zijn dat de aanbieder met de laagste rente geen krediet verstrekt aan een ondernemer en kom je dus uit bij een andere bank met waarschijnlijk een iets hogere rente.

De hoogte van het leenbedrag is heeft ook invloed op de hoogte van de rente, bij de meeste kredietaanbieders krijg je namelijk een lagere rente bij een hogere lening. Onze kredietadviseurs bespreken altijd de wensen van de klant en vragen meerdere goedkope leningen aan om te kijken of het interessant is om iets meer te lenen en een lagere rente te krijgen en het “meerdere” vervolgens weer boetevrij af te lossen. Hierdoor ben je zeker van de laagste rente!

Persoonlijke lening aanvragen: Ik heb momenteel al een lening lopen, kan ik een tweede persoonlijke lening tegelijkertijd aanvragen?

Een persoonlijke lening aanvragen terwijl je al een lening hebt lopen kan in sommige gevallen in je voordeel werken. Als je financiële situatie voldoende is om een tweede lening aan te vragen dan kan je de lopende lening samenvoegen met de nieuwe lening. Hierdoor wordt het leenbedrag van de nieuwe lening hoger en kom je vaak in aanmerking voor een lagere rente. Daarnaast is de kans groot dat je een hogere rente betaald voor de lopende lening dan de huidige rentepercentages voor een persoonlijke lening en kan je waarschijnlijk hier op besparen door ze samen te voegen. Een tweede privé lening aanvragen is dus mogelijk en doe je eenvoudig via ons aanvraagformulier.

Persoonlijke Lening afsluiten met een tijdelijk contract

Een persoonlijke lening afsluiten met een tijdelijk contract is mogelijk. Elke kredietverstrekker beoordeeld een tijdelijk contract op haar eigen manier maar dat hoeft niet belemmerend te zijn bij een persoonlijke lening afsluiten. Sommige kredietverstrekkers nemen een afslag van het inkomen omdat er een kans is dat een tijdelijk contract niet wordt verlengd. Echter zijn er ook banken die geen afslag nemen van het inkomen als je bijvoorbeeld langer dan 2 jaar in dienst bent. Wil je een persoonlijke lening afsluiten maar heb je geen vast contract? Doe dan een vrijblijvende aanvraag en onze kredietspecialisten zoeken het beste aanbod voor jouw financiële situatie!

Online een Persoonlijke Lening afsluiten

Online een persoonlijke lening afsluiten regel je eenvoudig en volledig online via Simpel Lenen. De aanvraag en de gehele afhandeling kan online worden gedaan zonder dat hier een fysieke afspraak voor nodig is. Bij een persoonlijke lening afsluiten is er wel altijd contact via de telefoon of per e-mail om de aanvraag te bespreken en moeten de benodigde stukken worden geüpload via je eigen online omgeving. Hier worden het klantadviesrapport en de offerte ook klaargezet voor digitale ondertekening. Wel zo makkelijk als je niet hoeft te printen, tekenen en scannen. Een privé lening aanvragen en een persoonlijke lening afsluiten zonder kopzorgen doe je via Simpel Lenen.

Waar vind ik een goedkope Persoonlijke Lening?

Een goedkope persoonlijke lening kan je vinden bij Simpel Lenen. Simpel lenen is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite van zo goed als alle kredietaanbieders van Nederland! Omdat wij zo’n groot aanbod aan banken vergelijken kunnen wij de goedkoopste lening aanbieden. Sterker nog; Wij bieden garantie op de laagste rente van Nederland! Een goedkope persoonlijke lening dat wil natuurlijk iedereen die geld wilt lenen. Het is wel belangrijk om ook naar de algemene voorwaarden te kijken van een kredietverstrekker. Kan je bijvoorbeeld boetevrij aflossen bij 10000 euro lenen voor een autofinanciering? Sluit een goedkope lening via simpellenen.nl dan weet je zeker dat je goede voorwaarden hebt. Los van de rentegarantie is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen op je goedkope persoonlijke lening!
Een persoonlijke lening vergelijken kan je een hoop geld besparen!

Online een goedkope Persoonlijke Lening aanvragen

Online goedkope leningen aanvragen regel je via de professionele website simpellenen.nl. Deze betrouwbare website is speciaal gemaakt om goedkope leningen te vergelijken en om zelf een lening aan te vragen. De lening is alleen voor privé doeleinden bestemt en niet voor zakelijke doeleinden. Je kunt dus alleen een privé lening aanvragen via Simpel Lenen.

“Een goedkope persoonlijke lening aanvragen kan je zelf”, vinden wij. Daarom is de website gebruiksvriendelijk ingericht en kan je gebruik maken van de populaire tools om te berekenen hoeveel je kan lenen, een goedkope persoonlijke lening vergelijken en zelf een goedkope persoonlijke lening aanvragen bij de aanbieder die het beste bij je past. Na het doen van een aanvraag wordt er persoonlijk contact opgenomen om de wensen van de lening te bespreken en om te kijken of je wel het beste aanbod hebt gekozen. Goedkope leningen aanvragen doe je gemakkelijk via Simpel Lenen!

Een goedkope Persoonlijke Lening afsluiten via Simpel Lenen

Via onze website kan je de rente vergelijken voor alle goedkope leningen van aanbieders waar wij mee samenwerken en kan de goedkoopste persoonlijke lening worden gevonden. Tevens kunnen er berekeningen gemaakt worden o.b.v. jouw persoonlijke situatie, om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Mochten er mogelijkheden zijn voor de aanvraag, dan kan er een offerte worden aangevraagd via ons offerteformulier. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de aanvraag met je door te nemen. Als je de lening wilt afsluiten, dan nemen we de hele afhandeling voor je uit handen.

Home/Geld lenen/Persoonlijke Lening