let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Persoonlijke Lening2023-08-24T19:41:23+02:00

Persoonlijke lening

Geld lenen met een vaste rente en looptijd

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

“Lening met een zeer lage rente snel en vakkundig geregeld.”

Dallyman

Beoordeling via Trustpilot.com

Geld lenen tegen de laagste rente
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Persoonlijke lening: handig om te weten

Een persoonlijke lening wordt vaak gebruikt voor een grote uitgave, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto of een verbouwing van je woning. De hoogte van de lening, de rente en de looptijd wordt bij een persoonlijke lening altijd vooraf bepaald. Simpel Lenen biedt uiteraard persoonlijke leningen aan.

Is een persoonlijke lening iets voor jou? Wij vertellen je graag over de voor- en nadelen, welke mogelijkheden er zijn en hoe je een goedkope persoonlijke lening aan kunt vragen via Simpel Lenen.

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening voorziet in een eenmalige uitkering van het geleende bedrag. Zowel de rente als de looptijd worden van tevoren vastgesteld, en het is niet mogelijk om gedurende de looptijd extra bedragen op te nemen. Deze gestructureerde aanpak biedt helderheid omtrent je maandelijkse verplichtingen en verschaft inzicht in het specifieke moment waarop de lening volledig is terugbetaald. Dit stelt je in staat om te vertrouwen op een duidelijk overzicht van de totale kosten van de lening.

Goed om te weten:

 • De rente op een persoonlijke lening staat vast.
 • De looptijd van de lening wordt vooraf bepaald.
 • Extra aflossen op een persoonlijke lening is vaak mogelijk.
 • De geleende bedragen bij een persoonlijke lening zijn doorgaans hoger dan bij een doorlopend krediet.

Kenmerken van een persoonlijke lening

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Persoonlijke lening aanvragen

Waarom een persoonlijke lening afsluiten?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten:

 • Specifieke doelen realiseren: Met een persoonlijke lening kun je je specifieke doelen verwezenlijken, zoals het financieren van een nieuwe auto, een verbouwing aan je huis, een droomvakantie of andere belangrijke uitgaven.
 • Vaste rente en looptijd: Een persoonlijke lening biedt een vaste rente en looptijd. Hierdoor weet je precies hoeveel je maandelijks moet betalen en wanneer de lening volledig is afgelost.
 • Financiële stabiliteit: Het afsluiten van een persoonlijke lening kan helpen om onverwachte financiële uitgaven op te vangen zonder je spaargeld aan te spreken.
 • Overzichtelijke financiën: Dankzij vaste maandelijkse betalingen heb je een duidelijk overzicht van je financiële verplichtingen gedurende de looptijd van de lening.

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening

Meer weten over een lening? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Is een Persoonlijke Lening fiscaal aftrekbaar?2021-03-06T10:50:59+01:00

In sommige gevallen is een Persoonlijke Lening aftrekbaar:

 • De lening wordt gebruikt voor de aankoop van een eerste eigen woning.
 • De lening wordt gebruikt voor verbetering of verbouwen van jouw koopwoning. (verduurzamen van de woning, nieuwe keuken, badkamer, uitbouw etc.)

Je komt in aanmerking voor renteaftrek als je in ieder geval voldoet aan bovenstaande voorwaarden.

Dit betekent dat er gebruik gemaakt kan worden van fiscaal voordeel en je een deel van de betaalde rente terugkrijgt van de Belastingdienst.

Wij raden altijd aan om jouw persoonlijke situatie en de exacte regels met een belastingadviseur te bespreken.
Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Kan ik een Persoonlijke Lening omzetten naar een Doorlopend Krediet?2021-03-06T11:12:28+01:00

In de meeste gevallen kun je jouw Persoonlijke Lening omzetten naar een Doorlopend Krediet. Een vereiste is wel dat je op het moment van oversluiten aan de voorwaarden voldoet om een lening af te kunnen sluiten. Denk hierbij aan een voldoende en stabiel inkomen en geen negatieve BKR registraties.

Het omzetten van een Persoonlijke Lening naar een Doorlopend Krediet is geheel kosteloos.

Meer informatie over persoonlijke lening

Via Simpel Lenen kan je veel informatie vinden over een persoonlijke lening.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Persoonlijke lening rente

De rente voor een persoonlijke lening, ook wel persoonlijk krediet, wordt vastgesteld op basis van de marktrente en het geleende bedrag. Als de persoonlijke lening gebruikt wordt voor de “woningverbetering”, kan de rente fiscaal aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst, wat resulteert in lagere netto kosten. Het is belangrijk om op te merken dat bij een doorlopend krediet de rente niet fiscaal aftrekbaar is.

Aangezien banken, ongeacht het leenbedrag, vergelijkbare kosten hebben voor het afsluiten van een flexibele lening, geldt het volgende principe: Hoe groter het geleende bedrag, hoe lager de rente voor de persoonlijke lening. De financiële instellingen waarmee wij samenwerken zijn volledig onafhankelijk; zij streven naar de beste leningrente met gunstige voorwaarden!

Persoonlijke lening rente vergelijken

Bij een persoonlijke lening rente vergelijken kan je onze populaire tool gebruiken. Vergelijk alle aanbieders met elkaar en zoek de laagste persoonlijke lening rente. De hoogte van de rente wordt bepaald door het leenbedrag, als je meer leent krijg je een lagere de rente is. Als je de rente gaat vergelijken kijk dan altijd naar een net iets hoger leenbedrag dan wat je in gedachte hebt. Wil je bijvoorbeeld 5000 euro lenen dan kan het interessant zijn om 10000 euro lenen aan te vragen tegen een lagere rente. Aangezien je altijd boetevrij kan aflossen als je je lening afsluit via Simpel Lenen ben je dus goedkoper uit door een iets hoger bedrag te lenen. Een persoonlijke lening rente vergelijken o.b.v. een leenbedrag is eenvoudig en kan leiden tot een flinke besparing op je lening!

Persoonlijke lening oversluiten

Omdat de rente afgelopen jaren flink is gedaald, is de kans groot dat jij flink kan besparen op jouw huidige lening. In bijna alle gevallen kan de bestaande lening boetevrij worden afgelost. Dit kan via Simpel Lenen eenvoudig en kosteloos geregeld worden. Je kunt dus direct kiezen voor een lagere maandlast, of een kortere vaste looptijd maar met behoud van dezelfde maandlast. Hierdoor profiteer je al binnen een paar dagen van een lagere rente!

Wij helpen je graag om jouw besparingsmogelijkheden te laten zien.

Vergelijk goedkope leningen en Bereken hoeveel je kunt besparen.

Hoe en waar kan ik het beste een privé lening aanvragen?

Een persoonlijke lening aanvragen doe je via de populaire vergelijkingssite simpellenen.nl. Hier kan je zelf eenvoudig berekenen hoeveel je kunt lenen, goedkope leningen vergelijken en een lening aanvragen. Simpel Lenen is volledig onafhankelijk en kan hierdoor een rentegarantie geven voor de laagste rente van Nederland!

Daarnaast wordt er altijd contact met je opgenomen om de aanvraag te bespreken om te kijken of je de beste deal hebt en wordt er advies op maat gegeven. De benodigde documenten kunnen worden aangeleverd via een beveiligde omgeving, wat zorgt voor een snelle afhandeling. Na goedkeuring van de bank staan de gelden binnen 48 uur op je rekening.

Een goedkope persoonlijke lening aanvragen doe je eenvoudig online via simpellenen.nl!

Waarvoor kan ik een persoonlijke lening aanvragen?

Een persoonlijke lening aanvragen kun je vrijwel voor alle bestedingsdoelen. Je kunt een persoonlijke lening aanvragen om een auto te financieren, voor de financiering van een verbouwing of wanneer je gewoon wat extra geld nodig hebt. Een goedkope lening aanvragen voor één van deze bestedingsdoelen doe je eenvoudig via Simpel Lenen. Je kunt eerst online je lening berekenen en vervolgens via ons aanvraagformulier een offerte aanvraag indienen voor meerdere goedkope leningen. Een offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend. Na ontvangst van je aanvraag, vragen wij het beste aanbod op bij de banken waar wij mee samenwerken. Het beste aanbod ontvang je vervolgens van ons per e-mail.

Persoonlijke lening aanvragen: Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening in tegenstelling tot een zakelijke lening?

Als je op zoek bent naar een goedkope lening, vergelijk dan altijd meerdere aanbieders. Als je ondernemer bent kan je kiezen voor een zakelijke lening of een persoonlijke lening aanvragen. Bij een lening liggen de rentes vaak lager dan bij een zakelijke lening en kan er worden gekozen voor een langere looptijd (afhankelijk van het bestedingsdoel) wat zorgt voor een lager maandbedrag. Daarnaast is het belangrijk om goed naar de voorwaarden te kijken, bij een persoonlijke lening aanvragen via simpellenen.nl heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij af te lossen, bij een zakelijke lening is dit vaak niet het geval.

Bereken de beste deal en vergelijk dit met het aanbod voor een zakelijke lening.

Heb je vragen of wil je advies over wat het beste bij jou past? Bij een goedkope persoonlijke lening aanvragen wordt er altijd vrijblijvend contact met je opgenomen om jouw wensen te bespreken.

Persoonlijke lening aanvragen: Wat zijn veel voorkomende rentes als ik een lening wil aanvragen rond de 20000-30000 euro?

Het rentepercentage voor een persoonlijke lening kan elke maand of dag anders zijn, de rente schommelt wel eens iets omhoog of omlaag. Elke kredietaanbieder mag zijn eigen rente bepalen. Ben je ondernemer? Dan kan het weleens zo zijn dat de aanbieder met de laagste rente geen krediet verstrekt aan een ondernemer en kom je dus uit bij een andere bank met waarschijnlijk een iets hogere rente.

De hoogte van het leenbedrag heeft ook invloed op de hoogte van de rente, bij de meeste kredietaanbieders krijg je namelijk een lagere rente bij een hogere lening. Onze kredietadviseurs bespreken altijd de wensen van de klant en vragen meerdere goedkope leningen aan om te kijken of het interessant is om iets meer te lenen en een lagere rente te krijgen en het “meerdere” vervolgens weer boetevrij af te lossen. Hierdoor ben je zeker van de laagste rente!

Persoonlijke lening aanvragen: Ik heb momenteel al een lening lopen, kan ik een tweede persoonlijke lening tegelijkertijd aanvragen?

Een persoonlijke lening aanvragen terwijl je al een lening hebt lopen kan in sommige gevallen in je voordeel werken. Als je financiële situatie voldoende is om een tweede lening aan te vragen, dan kan je de lopende lening samenvoegen met de nieuwe lening. Hierdoor wordt het leenbedrag van de nieuwe lening hoger en kom je vaak in aanmerking voor een lagere rente. Daarnaast is de kans groot dat je een hogere rente betaalt voor de lopende lening dan de huidige rentepercentages voor een persoonlijke lening en kan je hier waarschijnlijk op besparen door ze samen te voegen. Een tweede privé lening aanvragen is dus mogelijk en doe je eenvoudig via ons aanvraagformulier.

Persoonlijke lening afsluiten met een tijdelijk contract

Een persoonlijke lening afsluiten met een tijdelijk contract is mogelijk. Elke kredietverstrekker beoordeelt een tijdelijk contract op haar eigen manier maar dat hoeft niet belemmerend te zijn bij een persoonlijke lening afsluiten. Sommige kredietverstrekkers nemen een afslag van het inkomen omdat er een kans is dat een tijdelijk contract niet wordt verlengd. Echter zijn er ook banken die geen afslag nemen van het inkomen als je bijvoorbeeld langer dan 2 jaar in dienst bent. Wil je een persoonlijke lening afsluiten maar heb je geen vast contract? Doe dan een vrijblijvende aanvraag en onze kredietspecialisten zoeken het beste aanbod voor jouw financiële situatie!

Online een persoonlijke lening afsluiten

Online een persoonlijke lening afsluiten regel je eenvoudig en volledig online via Simpel Lenen. De aanvraag en de gehele afhandeling kan online worden gedaan zonder dat hier een fysieke afspraak voor nodig is. Bij een persoonlijke lening afsluiten is er wel altijd contact via de telefoon of per e-mail om de aanvraag te bespreken en moeten de benodigde stukken worden geüpload via je eigen online omgeving. Hier worden het klant adviesrapport en de offerte ook klaargezet voor digitale ondertekening. Wel zo makkelijk als je niet hoeft te printen, tekenen en scannen. Een privé lening aanvragen en een persoonlijke lening afsluiten zonder kopzorgen doe je via Simpel Lenen.

Waar vind ik een goedkope persoonlijke lening?

Een goedkope persoonlijke lening kan je vinden bij Simpel Lenen. Simpel lenen is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite van zo goed als alle kredietaanbieders van Nederland! Omdat wij zo’n groot aanbod aan banken vergelijken, kunnen wij de goedkoopste lening aanbieden. Sterker nog; Wij bieden garantie op de laagste rente van Nederland! Een goedkope persoonlijke lening die natuurlijk iedereen die geld wil lenen. Het is wel belangrijk om ook naar de algemene voorwaarden te kijken van een kredietverstrekker. Kan je bijvoorbeeld boetevrij je persoonlijke lening aflossen bij 10000 euro lenen voor een autofinanciering? Sluit een goedkope lening via simpellenen.nl dan weet je zeker dat je goede voorwaarden hebt. Los van de rentegarantie is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen op je goedkope persoonlijke lening!

Een persoonlijke lening vergelijken kan je een hoop geld besparen!

Online een goedkope persoonlijke lening aanvragen

Via de professionele website simpellenen.nl kun je eenvoudig online goedkope leningen aanvragen. Deze betrouwbare website is speciaal ontworpen voor het vergelijken van voordelige leningen en het indienen van leningsaanvragen. Het is belangrijk op te merken dat deze lening uitsluitend bedoeld is voor persoonlijke doeleinden en niet voor zakelijk gebruik. Simpel Lenen faciliteert dus enkel aanvragen voor persoonlijke leningen.

“Bij ons kun je zelf een voordelige persoonlijke lening aanvragen”, vinden wij. Daarom is de website zeer gebruiksvriendelijk opgezet en kun je gebruikmaken van handige tools om te berekenen hoeveel je kunt lenen, voordelige persoonlijke leningen te vergelijken en zelf een aanvraag te doen bij de aanbieder die het beste bij je past. Na het indienen van een aanvraag nemen we persoonlijk contact op om je leningsbehoeften te bespreken en te controleren of je inderdaad de beste optie hebt gekozen. Het aanvragen van goedkope leningen is eenvoudig via Simpel Lenen!

Een goedkope persoonlijke lening afsluiten via Simpel Lenen

Of het nu voor korte looptijd of lange looptijd is, bij Simpel Lenen denken we met je mee. Via onze website kan je de huidige rente vergelijken voor alle goedkope leningen van aanbieders waar wij mee samenwerken en kan de goedkoopste persoonlijke lening worden gevonden. Tevens kunnen er berekeningen gemaakt worden o.b.v. jouw persoonlijke situatie, om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Mochten er mogelijkheden zijn voor de aanvraag, dan kan er een offerte worden aangevraagd via ons offerteformulier. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de aanvraag met je door te nemen. Als je de lening wilt afsluiten, dan nemen we de hele afhandeling voor je uit handen.

Home/Geld lenen/Persoonlijke Lening