let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Lening vergelijken2023-11-21T15:58:35+01:00

Lening vergelijken

Lening vergelijken via Simpel Lenen. Geld lenen en rente vergelijken is eenvoudig via onze populaire tool. Simpel Lenen vergelijkt voor jou vrijwel alle aanbieders van krediet in Nederland. Vind snel de beste lening met de laagste rente bij een persoonlijke lening vergelijken. Vul je gewenste leenbedrag, productvorm en looptijd of gewenst maandbedrag in en zie welke aanbieders het voordeligst zijn bij een lening vergelijken. Hou er rekening mee dat er bij een lening vergelijken geen rekening gehouden wordt met een eventuele BKR registratie of codering.

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over lening vergelijken

Meer weten over geld lenen, rente vergelijken? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over geld lenen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over lening vergelijken

Via Simpel Lenen kan je nog meer informatie vinden over lening vergelijken.
Wij hebben hieronder nog een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet over geld lenen rente.

Laagste rente persoonlijke lening vergelijken

Laagste rente bij lening vergelijken, dat wil natuurlijk iedereen. Daarom is het belangrijk om geld lenen rente te vergelijken via een onafhankelijke website zoals Simpel Lenen zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Na het invullen van je persoonlijke wensen krijg je een overzicht te zien van alle kredietverstrekkers en zie je welke aanbieder de laagste rente biedt. Een lening vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Lening vergelijken; waar moet ik op letten?

Waar moet je op letten bij een lening vergelijken? Om te beginnen is het belangrijk om te weten hoeveel je wilt lenen. Er zijn aanbieders die een lagere rente aanbieden als je een hoger bedrag leent. Dat betekent dat als je een hoger bedrag leent (tegen een lagere rente) je het “teveel” geleende bedrag boetevrij af kan lossen. Een persoonlijke lening vergelijken en lening afsluiten via Simpel Lenen is namelijk altijd boetevrij aflossen! Zo kan je een lagere rente krijgen en toch alleen lenen wat je nodig hebt.

Daarnaast is het verstandig om te kijken naar een acceptabel maandbedrag maar ook naar de totale kosten van de lening, bijvoorbeeld bij geld lenen voor auto, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij een lening vergelijken vind je alle benodigde informatie om de beste keuze te kunnen maken!

Lening vergelijken; Wie vergelijken we?

Een lening vergelijken doe je eenvoudig via de lening vergelijkingstool van Simpel Lenen, hier vergelijk je vrijwel alle aanbieders van kredieten op rente én op gunstige voorwaarden. Daarnaast kan je voor een groot aantal kredietverstrekkers in Nederland direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat zijn de kosten als je een lening afsluit? Je berekent het met Simpel Lenen.

Een persoonlijke lening vergelijken; Wat doen wij voor jou?

Op onze website kun je jouw lening vergelijken op rente en voorwaarden en direct afsluiten. Kom je er niet uit of wil je overleggen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom lening vergelijken via Simpel Lenen?

Een lening vergelijken via Simpel Lenen is de beste keuze. Wij staan voor verantwoord geld lenen. Simpel Lenen is 100% onafhankelijk en toont alle actuele rentestanden van de huidige kredietverstrekkers. Je kunt bij ons tot 75000 euro lenen. Je vergelijkt eenvoudig op leenbedrag, leenvorm en looptijd. Je krijgt een uitgebreid overzicht van waar de laagste rente bovenaan staat. Daarbij staat vermeld wat de totale kosten zijn voor de betreffende aanbieder. Heb je een keuze gemaakt? Vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan van de door jou gekozen aanbieder. Onze kredietspecialist neemt contact op om de aanvraag en de wensen te bespreken.

Is er een aanbieder met een beter aanbod dan de aanbieder waar jij voor hebt gekozen? Dan wordt dit altijd besproken. Zo weet je zeker dat je bij een persoonlijke lening vergelijken het beste aanbod krijgt en tegen de goedkoopste leningen leent!