let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Geld lenen2023-08-22T10:45:39+02:00

Geld lenen

Geld lenen tegen de beste voorwaarden en laagste rente

Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Vaste lage rente v.a. 6,5%

  • Altijd boetevrij extra aflossen

  • Offerte binnen 24 uur

“Medewerkster dacht mee in oplossingen en dankzij een vakkundige begeleiding van haar was de lening snel en tot volle tevredenheid geregeld.”

Rick

Beoordeling via Trustpilot.com

Geld lenen tegen de laagste rente

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,5%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Geld lenen

Bij Simpel Lenen is goedkoop geld lenen zeer eenvoudig en verantwoord. Via ons overzichtelijke platform kun je verschillende aanbieders vergelijken op zowel rente als voorwaarden, waardoor je met zekerheid de meest geschikte lening kunt selecteren. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe lening of het oversluiten van een bestaande lening, bij Simpel Lenen ben je aan het juiste adres.

Gebruik onze hoeveel kan ik lenen tool, vergelijk en bespaar op rente door alle aanbieders te vergelijken.

Waarom leningen vergelijken?

Er zijn tal van aanbieders waarbij je een lening kunt aanvragen, maar wat maakt ze echt anders? Door gebruik te maken van Simpel Lenen voor vergelijkingen, kun je de meest geschikte lening vinden met de laagste rente en de gunstigste voorwaarden! Heb je al een lening elders lopen? Dan is het de moeite waard om deze te vergelijken met alternatieven op onze website. Het is mogelijk dat je voordeliger kunt lenen. Bovendien kunnen we je bestaande lening kosteloos voor je oversluiten. Het vergelijken van persoonlijke lening rentetarieven is eenvoudig te doen via Simpel Lenen.

  • Vaste lage rente v.a. 6,5%

  • Vast bedrag per maand terugbetalen

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Direct online af te sluiten

  • Geen afsluit- of advieskosten

  • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Verantwoord geld lenen doe je bij Simpel Lenen, waar transparantie, gunstige voorwaarden en de laagste rente samenkomen voor jouw eigen financiële situatie en gemoedsrust.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen

Via Simpel Lenen kan je nog meer informatie vinden over geld lenen.
Wij hebben hieronder nog een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Wat doen kredietverstrekkers?

Kredietverstrekkers verstrekken financiële middelen aan individuen of bedrijven in de vorm van leningen. Ze beoordelen aanvragen, bepalen de voorwaarden, rentetarieven en leen limieten en zorgen voor de afhandeling van lening transacties. Hun rol omvat het inschatten van het risico, het vaststellen van de leenmogelijkheden en het waarborgen van verantwoord en veilig lenen voor zowel de kredietnemer als de kredietverstrekker zelf.

Kredietverstrekkers hanteren het maximale verantwoorde leenbedrag op basis van de leennormen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Hierdoor hanteren alle kredietverstrekkers dezelfde richtlijnen voor veilig en verantwoord lenen. Wil je meer inzicht krijgen in hoe dit proces werkt en ontdekken hoeveel je kunt lenen?

Soorten leningen

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is een lening waarvan je het bedrag in één keer uitgekeerd krijgt. De rente en de looptijd staan vast en er kan tussentijds geen extra opname worden gedaan. Je weet precies wat je maandlast gaat worden en wanneer de lening volledig is afgelost. Hierdoor is het overzichtelijk wat je totaal aan kosten kwijt bent aan de lening.

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet, de naam zegt het al; het is een doorlopende lening waarbij je tot een afgesproken kredietlimiet geld op kunt nemen. Het maandelijkse bedrag blijft constant en omvat zowel een rentedeel als een aflossingsdeel. Eerder afgeloste bedragen kunnen opnieuw worden opgenomen. De hoogte van de rente hangt af van het openstaande bedrag. Bij een lagere openstaande schuld betaal je minder rente, waardoor je meer kunt aflossen.

Waar moet je op letten als je geld gaat lenen?

Online lening afsluiten is niet iets wat je dagelijks doet. Lees je daarom altijd goed in en vergelijk de verschillende leenvormen, rentepercentages en voorwaarden zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer je een aanvraag indient via Simpel Lenen wordt er contact met je opgenomen door een adviseur om je aanvraag te bespreken.

Leningen vergelijken via Simpel Lenen

Je kan een lening aanvragen voor verschillende doeleinden, zoals het verbouwen van je woning of het aanschaffen van een nieuwe auto? Het maakt niet uit waar de lening voor bedoeld is, het is goed om te weten dat je via Simpel Lenen je lening kunt afsluiten tegen de laagste rente van Nederland! Vergelijk zelf en bespaar direct geld door te kiezen voor de goedkoopste lening. Met behulp van de lening vergelijking krijg je een beter inzicht in de goedkoopste leningen en weet je precies wat je kunt en mag verwachten.

Geld lenen zonder gedoe

Bij Simpel Lenen is geld lenen zonder gedoe mogelijk. Wij nemen namelijk de volledige afhandeling van je aanvraag uit handen. Heb je de meest voordelige lening gevonden? Vul dan ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Als je akkoord gaat, stuur de offerte dan samen met de vereiste documenten terug naar ons, en wij regelen de rest. Zo maken wij geld lenen zonder gedoe werkelijkheid!

Aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je bericht en kan de bank vaak dezelfde dag nog tot uitbetaling overgaan. Bij Simpel Lenen kun je zonder gedoe geld lenen, waarbij het bedrag al binnen 48 uur op je rekening kan staan.

Simpel Lenen fungeert als een volledig onafhankelijk vergelijkingsplatform, waardoor we de laagste rente van Nederland kunnen aanbieden. Wie wil er nu niet geld lenen zonder gedoe én tegen de laagste rente van Nederland?

Zoek niet verder en kies zelf de goedkoopste lening via onze rente vergelijker.

Heb je al lopende leningen?

Heb je één of meerdere leningen lopen? Dan kan het verstandig zijn om deze samen te voegen en onder te brengen in één nieuwe lening. Het is namelijk in veel gevallen zo; Hoe meer er geleend wordt, hoe lager de rente is. Daarnaast is het een stuk overzichtelijker wanneer je een lening hebt lopen bij één partij i.p.v. meerdere leningen bij verschillende kredietverstrekkers.

Omdat de rente afgelopen jaren flink is gedaald, is de kans groot dat jij een hogere rente betaald dan de actuele rentes en kan besparen op jouw persoonlijke lening of doorlopend krediet. Heb je een doorlopend krediet? Dan is je doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening in veel gevallen ook verstandig, de persoonlijke lening is een stuk voordeliger en geeft je meer zekerheid. Bereken via onze tool hoeveel je kan besparen op je bestaande lening.

Wij helpen je graag om jouw besparingsmogelijkheden te laten zien.

Geld lenen via Simpel Lenen

Geld lenen wil je altijd tegen de laagste rente én de beste voorwaarden. Na het indienen van een offerte aanvraag wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om je aanvraag te bespreken. Je ontvangt de vrijblijvende offerte om te ondertekenen, samen met een overzicht van de benodigde documenten om de lening af te sluiten.

Via Simpel Lenen kan je eenvoudig meerdere aanbieders vergelijken op het beste aanbod. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste lening vindt en niet teveel betaalt!

Persoonlijke lening aanvragen tegen de laagste rente van Nederland! Verantwoord en snel geld lenen doe je bij Simpel Lenen.