let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Geld lenen2023-04-06T10:01:27+02:00

Geld lenen

Geld lenen tegen de beste voorwaarden en laagste rente

Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Vaste lage rente v.a. 7,2%

  • Altijd boetevrij extra aflossen

  • Offerte binnen 24 uur

“Lening met een zeer lage rente snel en vakkundig geregeld.”

Dallyman

Beoordeling via Trustpilot.com

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen tegen de laagste rente

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 7,2%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Geld lenen

Geld Lenen via Simpel Lenen is simpel en verantwoord. Via Simpel Lenen vergelijk je meerdere aanbieders op rente én voorwaarden, hierdoor weet je zeker dat je de best passende lening kiest.  Je kan een nieuwe lening afsluiten of een bestaande lening oversluiten.

Gebruik onze hoeveel kan ik lenen tool, vergelijk en bespaar op rente door alle aanbieders te vergelijken.

Waarom leningen vergelijken?

Er zijn veel aanbieders waar je een lening kunt afsluiten maar waar zit het verschil precies in? Door aanbieders te vergelijken via Simpel Lenen kun je de best passende lening met de laagste rente vinden in combinatie met de meest gunstige voorwaarden! Heb je al een lening lopen bij een andere aanbieder? Dan kan het lonen om deze te vergelijken met andere aanbieders op onze website. Mogelijk kan je goedkoper lenen. Je huidige lening kan dan kosteloos voor je over worden gesloten. Persoonlijke lening rente vergelijken doe je eenvoudig via Simpel Lenen.

  • Vaste lage rente v.a. 7,2%

  • Vast bedrag per maand terugbetalen

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Direct online af te sluiten

  • Geen afsluit- of advieskosten

  • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe vraag ik een lening aan?2022-02-01T17:17:48+01:00

Een lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2021-03-06T11:09:57+01:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen

Via Simpel Lenen kan je nog meer informatie vinden over geld lenen.
Wij hebben hieronder nog een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Soorten leningen

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is een lening waarvan je het bedrag in één keer uitgekeerd krijgt. De rente en de looptijd staan vast en er kan tussentijds geen extra opname worden gedaan. Je weet precies wat je maandlast gaat worden en wanneer de lening volledig is afgelost. Hierdoor is het overzichtelijk wat je totaal aan kosten kwijt bent aan de lening.

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet, de naam zegt het al; het is een doorlopende lening waarbij je tot een afgesproken kredietlimiet geld op kunt nemen. Het maandbedrag is iedere maand hetzelfde en bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Reeds afgelost geld kan dus opnieuw worden opgenomen. Afhankelijk van de hoogte van het openstaande bedrag betaal je meer of minder rente. Hoe lager de openstaande schuld, hoe lager het rentedeel is dat je maandelijks betaalt en des te meer los je dus af.

Waar moet je op letten als je geld gaat lenen?

Online lening afsluiten is niet iets wat je dagelijks doet. Lees je daarom altijd goed in en vergelijk de verschillende leenvormen, rentepercentages en voorwaarden zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer je een aanvraag indient via Simpel Lenen wordt er contact met je opgenomen door een adviseur om je aanvraag te bespreken.

Leningen vergelijken via Simpel Lenen

Je kan een lening aanvragen voor verschillende doeleinden, zoals het verbouwen van je woning of het aanschaffen van een nieuwe auto? Het maakt niet uit waar de lening voor bedoeld is, het is goed om te weten dat je via Simpel Lenen je lening kunt afsluiten tegen de laagste rente van Nederland! Vergelijk zelf en bespaar direct geld door te kiezen voor de goedkoopste lening.

Geld lenen zonder gedoe

Geld lenen zonder gedoe is mogelijk via Simpel Lenen, de afhandeling van de aanvraag wordt namelijk volledig uit handen genomen.

Heb je de goedkoopste lening gevonden? Vul dan het offerteformulier in, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Als je akkoord bent met de offerte, stuur deze dan samen met de gevraagde documenten terug en wij doen de rest, dat noemen wij geld lenen zonder gedoe!

Zodra de lening is goedgekeurd, ontvang je hiervan bericht en gaat de bank vaak dezelfde dag nog over tot uitbetaling. Geld lenen zonder gedoe kan bij Simpel Lenen waarbij het geld al na 48 uur op je rekening kan staan.

Simpel Lenen is een volledig onafhankelijk vergelijkingsplatform, hierdoor kan de laagste rente van Nederland worden aangeboden. Dus geld lenen zonder gedoe én tegen de laagste rente van Nederland, dat wil toch iedereen?

Zoek niet verder en kies zelf de goedkoopste lening via onze rente vergelijker.

Heb je al lopende leningen?

Heb je één of meerdere leningen lopen? Dan kan het verstandig zijn om deze samen te voegen en onder te brengen in één nieuwe lening. Het is namelijk in veel gevallen zo; Hoe meer er geleend wordt, hoe lager de rente is. Daarnaast is het een stuk overzichtelijker wanneer je een lening hebt lopen bij één partij i.p.v. meerdere leningen bij verschillende kredietverstrekkers.

Omdat de rente afgelopen jaren flink is gedaald, is de kans groot dat jij een hogere rente betaald dan de actuele rentes en kan besparen op jouw persoonlijke lening of doorlopend krediet. Heb je een doorlopend krediet? Dan is je doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening in veel gevallen ook verstandig, de persoonlijke lening is een stuk voordeliger en geeft je meer zekerheid. Bereken via onze tool hoeveel je kan besparen op je bestaande lening.

Wij helpen je graag om jouw besparingsmogelijkheden te laten zien.

Geld lenen via Simpel Lenen

Geld lenen wil je altijd tegen de laagste rente én de beste voorwaarden. Na het indienen van een offerte aanvraag wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om je aanvraag te bespreken. Je ontvangt de vrijblijvende offerte om te ondertekenen, samen met een overzicht van de benodigde documenten om de lening af te sluiten.

Via Simpel Lenen kan je eenvoudig meerdere aanbieders vergelijken op het beste aanbod. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste lening vindt en niet teveel betaalt!

Persoonlijke lening aanvragen tegen de laagste rente van Nederland!