let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Greenloans lening2022-07-17T10:48:37+02:00

Greenloans lening

Een lening aanvragen bij Greenloans

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Speciaal voor energiebesparende maatregelen

 • Offerte binnen 24 uur

Greenloans lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Wat is een Greenloans lening?

De Greenloans Lening, ook wel groene lening, duurzame lening of energiebespaarlening genoemd, is een lening welke gebruikt kan worden om je huis te verduurzamen. Bijvoorbeeld door zonnepanelen of een warmtepomp aan te schaffen.

Geld lenen via GreenLoans is maatschappelijk verantwoord, het geld dat je leent komt namelijk uit groene fondsen en mag alleen besteedt worden aan 100% duurzame oplossingen. De besparing op de energielasten is vaak hoger dan de maandlast van de lening, zo kan je direct beginnen met besparen!

Veel voorkomende voorzieningen die worden gefinancierd met een Greenloans lening:

 • HR-ketel
 • Vloer, dak- en spouwmuurisolatie
 • HR++ beglazing
 • Zonnepanelen
 • Warmtepomp
 • Zonneboiler

Waarom een Greenloans lening?

Bij een Greenloans lening draag je bij aan het milieu, je zorgt namelijk voor minder uitstoot. Daarnaast investeer je in waardevermeerdering van de woning en gaat de energierekening omlaag. Je mag zelf bepalen welk bedrijf de werkzaamheden uitvoert mits dit een erkend bedrijf is.

Je vraagt zelf eenvoudig een offerte aan, er wordt dan contact opgenomen om de situatie en de wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je op werkdagen binnen 24 uur direct een offerte met een aantrekkelijke rente.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geld lenen bij Greenloans met de Greenloans lening

Een Greenloans lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 3,9%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen bij verkoop woning

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over de Greenloans lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Greenloans lening afsluiten.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Kom ik in aanmerking voor een Greenloans Lening?

Of je in aanmerking komt voor de GreenLoans Lening is afhankelijk van meerdere factoren, wij zetten de belangrijkste voor je op een rij:

 • Je hebt een koopwoning waar je zelf ook woonachtig bent
 • Leensom is minimaal €2.500,- en maximaal €50.000,-
 • Je bent jonger dan 70 jaar
 • De looptijd is minimaal 5 en maximaal 15 jaar
 • Bij een leenbedrag tot € 5.000,- is de looptijd maximaal zeven jaar
 • De energiezuinige maatregelen moeten door een erkend bedrijf worden uitgevoerd.
 • Los van bovenstaande voorwaarden wordt er gekeken naar je persoonlijke en financiële situatie. Dit wordt individueel per aanvraag beoordeeld.
 • Bij het beoordelen van de aanvraag wordt er gekeken naar leeftijd, woon- en werksituatie en naar de inkomsten en uitgaven. Tevens wordt er bij iedere aanvraag een BKR toets uitgevoerd.

Wat kost de Greenloans Lening?

De rente en de looptijd van de GreenLoans Lening worden vooraf vastgelegd en kunnen tussentijds niet wijzigen, daarom betaal je een vast bedrag per maand net zolang totdat de lening is volledig afgelost. De rente van een GreenLoans lening is fiscaal aftrekbaar, dat betekent dat je een deel terugkrijgt van de belastingdienst waardoor de besparing wellicht nog groter wordt!

Greenloans lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kan er een Greenloans lening worden afgesloten. Het afsluiten van een lening bij Greenloans is alleen mogelijk via een selectief aantal tussenpersonen. Greenloans is een dynamisch bedrijf dat met hun ruime kennis en ervaring vaak zorgen voor een zorgvuldige maar snelle afhandeling van een aanvraag. Nadat de aanvraag bij ons binnen is wordt er contact met je opgenomen om je persoonlijke situatie en je wensen te bespreken.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.