let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor cosmetische ingreep

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen voor cosmetische ingreep2022-02-02T20:27:43+01:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,5%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Cosmetische ingreep financieren: handig om te weten

Een cosmetische ingreep is iets waar je vermoedelijk al lange tijd over na aan het denken bent. Hier komen vaak een hoop kosten bij kijken, dit kan je uit eigen middelen betalen of je kan er voor kiezen om geld te lenen. Wat voor leningen zijn er? Waar vind ik de laagste rente?
Op onze website vind je antwoord op alle belangrijke vragen.

Persoonlijke Lening voor cosmetische ingreep

Een persoonlijke lening voor een cosmetische ingreep is een leenvorm die vaak wordt gekozen. Bij een persoonlijke lening staat de looptijd en rente vast, waardoor je zekerheid hebt en niet tussentijds voor verassingen komt te staan.

De vaste looptijd zorgt ervoor dat je zeker weet dat je aan het einde van de looptijd van de lening schuldenvrij bent.

Kenmerken persoonlijke lening voor cosmetische ingreep

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over cosmetische ingreep financieren

Als je meer wilt weten over geld lenen voor cosmetische ingreep dan kan je antwoord op al je vragen vinden onder alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor cosmetische ingreep

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor een cosmetische ingreep.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Geld sparen of lenen?

Het is altijd het voordeligst om geld te sparen voor een cosmetische ingreep. Niet iedereen zit in een positie om hiervoor te sparen, dan is geld lenen een goed alternatief. Omdat je niet elke dag bezig bent met geld lenen is het goed om je hier in te verdiepen.

Sparen voor een cosmetische ingreep

Sparen voor een cosmetische ingreep is de beste en gunstigste optie. Aan een cosmetische ingreep kan een behoorlijk prijskaartje hangen. Als je niet voldoende spaargeld hebt kan je ervoor kiezen om geld te lenen. Bij het lenen van geld moet er een vast bedrag per maand aan rente en aflossing betaald worden.

Geld lenen voor cosmetische ingreep

Wil je je spaargeld achter de hand houden dan kan er tegen een vast bedrag een cosmetische ingreep worden gefinancierd. Dit maandbedrag staat uit een deel en een aflossing wat ervoor zorgt dat je aan het einde van de looptijd zeker weet dat de gehele lening volledig is afgelost.

Welke leenvorm voor een cosmetische ingreep?

Bij geld lenen kan je kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Voor een cosmetische ingreep kiezen de meeste mensen voor een persoonlijke lening. Daarnaast financieren niet alle kredietverstrekkers een doorlopend krediet voor een cosmetische ingreep.

Wij vertellen je graag over de verschillen van beide kredietvormen.

Persoonlijke Lening voor cosmetische ingreep

Bij een persoonlijke lening is er zekerheid van een vaste looptijd en een vaste rente en dus ook een vast bedrag per maand.
Je krijgt het geld in één keer op je rekening gestort.

Kenmerken een persoonlijke lening:

 • Je krijgt het volledige bedrag in 1x op je rekening.
 • De looptijd is van tevoren vastgesteld, hierdoor weet je precies wanneer de lening is afgelost.
 • De rente is van tevoren voor de gehele looptijd vastgezet.
 • De maandlasten staan voor de hele looptijd vast. Hierdoor weet je exact wat de lening je maandelijks gaat kosten.
 • Extra aflossen op een persoonlijke lening is boetevrij.

Doorlopend Krediet voor cosmetische ingreep

Een doorlopend krediet is een ‘potje’ dat je achter de hand hebt. Je kiest zelf wanneer je er gebruik van maakt en betaalt alleen rente over het geld dat je opneemt.

Kenmerken doorlopend krediet voor cosmetische ingreep

 • De bedragen welke al zijn afgelost kunnen opnieuw worden opgenomen tot het afgesproken limiet. Hierdoor kan je altijd terugvallen op het potje voor bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven of kosten.
 • De rente is variabel, dat betekend dat de verhouding tussen rente en aflossing tussentijds kan veranderen, wat ervoor zorgt dat de lening eerder of later volledig is afgelost.
 • Je betaald alleen rente over het opgenomen bedrag.
 • Extra aflossen op je doorlopend krediet kan altijd boetevrij.

Tips bij het financieren van een cosmetische ingreep

 • Kies voor een looptijd van de lening met een vaste einddatum.
 • Bereken wat de totale kosten gaan worden voor de cosmetische ingreep en bereken of je dit maandelijks kunt missen.
 • Bekijk de algemene voorwaarden of er boetevrij afgelost kan worden. Sommige aanbieders brengen een boete in rekening als je de lening eerder wilt aflossen. Sluit je een lening via Simpel Lenen? Dan kan er altijd boetevrij worden afgelost!

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Een lening sluiten voor een cosmetische ingreep via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Persoonlijk adviseur

Via Simpel Lenen is het mogelijk om eenvoudig een lening af te sluiten. Als de aanvraag binnenkomt wordt er door een adviseur contact met je opgenomen om je wensen en je financiële situatie te bespreken. De adviseur zal bekijken en berekenen of gewenste lening haalbaar is en welke leenvorm past bij jou wensen.

De benodigde documenten moeten worden aangeleverd via ons online portaal. Voordat de documenten binnen zijn wordt er al een vrijblijvende offerte aangevraagd bij de partij met de laagste rente. De offerte zal ter ondertekening worden gemaild, met de benodigde stukkenlijst, zodat de bank de aanvraag in behandeling kan nemen.

De bank beoordeeld meestal binnen 24 uur. Als de bank akkoord is dan kan het geld al na 48 uur al op je rekening staan.

Lage rente bij lening voor cosmetische ingreep

Op Simpel Lenen vind je een duidelijk overzicht van de actuele rente van de kredietverstrekkers. Je kan zelf kiezen voor de aanbieder met de laagste rente welke past bij jou situatie.

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn en je liever wilt overleggen voordat je een keuze maakt dan kan je een vrijblijvende aanvraag doen. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen om je vragen te beantwoorden. Als alles duidelijk is zit je uiteraard nog steeds nergens aan vast en kies je er zelf voor of je de aanvraag wilt voortzetten. Wij vinden het belangrijk dat er altijd een contactmoment met een adviseur is om te kijken of de gekozen bank ook daadwerkelijk het beste aanbod is voor jou.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Er zitten geen kosten verbonden aan het afsluiten van een lening via Simpel Lenen.
De totale kosten van de lening, inclusief de rente, worden uitgebreid. Hierdoor weet je exact wat je maandlast en de totale kosten gaan worden. Je weet zo precies waar je aan toe bent.

Betrouwbare aanbieders

Als je een lening af wilt sluiten, dan wil je uiteraard de beste deal. Dit kan je alleen vinden door meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Grote banken zoals als ING, Rabobank en ABN AMRO bieden vaak een hogere rentepercentage aan dan bij de gemiddelde kredietverstrekker. Simpel Lenen vergelijkt voor jou en biedt meerdere betrouwbare kredietverstrekkers aan waar jij uit kan kiezen.

Heb je al een lopende lening?

Als je op dit moment al een of meerdere leningen hebt lopen dan kan het interessant zijn om deze samen te voegen. Sommige kredietaanbieders bieden namelijk bij een hoger leenbedrag een lagere rente. Na het doen van een aanvraag wordt er altijd gekeken of er al lopende leningen zijn en wordt er meegedacht naar de voordeligste optie voor jouw situatie.

Oversluiten via Simpel Lenen

Indien je één of meerdere lopende kredieten hebt zoals een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, een creditcard of een roodstand bij de bank? Dan kan je vermoedelijk besparen door hier één lening van te maken tegen een vaste lage rente

Bereken je besparing!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de financiering van een cosmetische ingreep

Via Simpel Lenen kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

De aanvraag wordt altijd met je besproken om te kijken of jij hebt gekozen voor de aanbieder tegen de beste voorwaarden.
Wij bieden de laagste rente van Nederland voor jou persoonlijke situatie!

Als de stukken zijn verzameld en bij de bank binnen zijn, wordt het geld vaak binnen 24 uur na goedkeuring hiervan uitbetaald.

De afspraak voor de cosmetische ingreep kan dan direct gemaakt worden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Overig/Geld lenen voor cosmetische ingreep