let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Elektrische fiets financieren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Elektrische fiets financieren2022-07-16T19:53:01+02:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,5%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Elektrische fiets financieren: handig om te weten

Een e-bike, je ziet ze tegenwoordig overal. Ben jij ook op zoek en wil jij een elektrische fiets financieren dan kan je dit eenvoudig regelen via Simpel Lenen. Hier kan je berekenen hoeveel je kan lenen, aanbieders vergelijken en direct een offerte aanvragen.

Klik hier om direct een aanvraag te doen. Een adviseur neemt binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken of de gewenste lening verantwoord is

Elektrische fiets financieren financieren met een Persoonlijke Lening

Een elektrische fiets financieren is eigenlijk altijd met een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening weet je namelijk precies wat je maandbedrag en je totale kosten worden voor je e-bike, dit komt door de vaste looptijd en vaste rente.
Het bedrag wat je wilt lenen wordt tevens in 1x op je rekening gestort.

Door de vaste looptijd bij weet je zeker dat je aan het einde van de lening voor je elektrische fiets, schuldenvrij bent.

Kenmerken persoonlijke lening voor een elektrische fiets

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een elektrische fiets financieren

Meer weten over elektrische fiets financieren? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over geld lenen voor een e-bike. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor een elektrische fiets

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een elektrische fiets financieren.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Elektrische fiets financieren; welke leenvorm past bij mij?

Wil je een elektrische fiets financieren dan kan je kiezen uit twee soorten leningen, een een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

De meest gekozen leenvorm voor het financieren van een elektrische fiets is een persoonlijke lening, dit komt omdat het maandbedrag vast staat en je dus elke maand een vast bedrag aan aflossing betaald. De e-bike wordt elk jaar minder waard omdat het weer een jaar ouder wordt en er staan meer kilometers op de teller wat effect heeft op de accu.

Bij een doorlopend krediet is je maandbedrag wel altijd gelijk alleen schommelt de rente mee met de marktrente, dit betekent dat als de rente stijgt het rente deel van het vaste maandbedrag hoger wordt en het aflossingsdeel lager. Door de variabele rente is er geen vaste einddatum van de lening.

Persoonlijke Lening voor een e-bike

Je kan een elektrische fiets financieren met een persoonlijke lening, je weet dan precies wat je elke maand moet betalen aan rente en aflossing. Door de vaste looptijd weet je van te voren exact wat de elektrische fiets je gaat kosten en je weet zeker dat je aan het einde van de looptijd van de lening, schuldenvrij bent.

 • De looptijd wordt vaak afgestemd op de levensduur van de e-bike.
 • De looptijd staat vast zodat je precies weet wanneer de lening volledig is afgelost.
 • De rente staat de gehele looptijd vast. Je komt hierdoor niet tussentijds voor verrassingen te staan indien de rente wijzigt.
 • De maandlasten staan vast tijdens de looptijd. Hierdoor weet je precies wat de elektrische fiets jou per maand gaat kosten.
 • Extra aflossen op een persoonlijke lening kan altijd boetevrij.

Doorlopend Krediet voor een e-bike

Een doorlopend krediet is een flexibele lening met een variabele rente en geen vaste looptijd.

Doorlopend krediet voor het financieren van een elektrische fiets

 • De reeds afgeloste bedragen kunnen opnieuw worden opgenomen tot het maximaal afgesproken limiet.
 • De rente is variabel, dat betekend dat de verhouding tussen rente en aflossing tussentijds kan veranderen, met als gevolg dat de lening eerder of pas later volledig is afgelost.
 • Er hoeft alleen rente betaald te worden over het opgenomen bedrag.
 • Extra aflossen op een doorlopend krediet kan altijd boetevrij.

Een elektrische fiets financieren met een doorlopend krediet is sinds 2021 bij de meeste banken niet meer mogelijk.

Tip bij het afsluiten van een elektrische fiets financieren

Kies een looptijd wat gelijk is aan de levensduur van de e-bike. Je wilt voorkomen dat de openstaande lening hoger is dan wat de elektrische fiets waard is.

Een elektrische fiets financieren is vaak goedkoper dan een e-bike leasen.

Ga je een elektrische fiets financieren vergelijk dan altijd alle aanbieders met elkaar!

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor een e-bike via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Persoonlijk adviseur

Via Simpel Lenen kan je eenvoudig online een lening aanvragen. Als er een aanvraag binnen komt wordt er altijd gekeken of je al klant bent bij ons, als dit het geval is wordt de adviseur die je eerder heeft geholpen toegewezen aan jouw dossier. Vervolgens wordt er altijd contact met je opgenomen om je wensen en je financiële situatie te bespreken. Het leendoel en de leenvorm worden met je besproken voordat de aanvraag daadwerkelijk de deur uit gaat.

Vervolgens dienen de benodigde documenten worden aangeleverd via je eigen online omgeving, zodra het dossier compleet is gaat de kredietverstrekker over tot uitbetaling van de lening en zullen de gelden binnen 48 uur al op je rekening staan!

Lage rente bij lening voor een elektrische fiets

Via Simpel Lenen vind je de laagste rente van Nederland, vergelijk zelf meerdere aanbieders en kies de aanbieder die het beste bij jou past!

Als je twijfelt over bij welke aanbieder je een aanvraag wilt doen dan kan je vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen je graag.

Er kan uiteraard altijd geheel vrijblijvend een aanvraag worden gedaan, je zit nog nergens aan vast en er wordt altijd contact met je opgenomen om te kijken of de gekozen lening ook echt het beste aanbod is.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Als je een lening wilt afsluiten via Simpel Lenen dan zitten hier geen kosten aan verbonden, dit is bij wet verboden.
Er moet wel, zo lang de lening loopt, rente betaald worden over de lening.
Onze adviseurs bespreken altijd vooraf het maandbedrag en de totale kosten van de lening zodat je weet waar je aan toe bent.

Betrouwbare aanbieders

Als je een lening wilt afsluiten voor een elektrische fiets vergelijk dan altijd meerdere aanbieders. Via Simpel Lenen vind je meerdere betrouwbare kredietverstrekkers aan waar jij uit kan kiezen. Het is belangrijk om zowel naar de rente als naar de voorwaarden te kijken, hier kunnen behoorlijke verschillen inzitten!

Offerte aanvragen voor een elektrische fiets financieren

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een elektrische fiets financieren bij de bank die bij je past, er wordt dan spoedig contact met je opgenomen om de aanvraag en je wensen te bespreken. Onze adviseurs kijken altijd mee of je voor de beste deal hebt gekozen.

Nadat de stukken zijn verzameld en zijn doorgezet naar de bank, gaat deze over tot uitbetaling. De gelden kunnen al na 24uur worden uitbetaald!

Home/Voertuigen/Elektrische fiets financieren