let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor inboedel

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen voor inboedel2022-12-06T20:17:05+01:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,5%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Inboedel financieren: handig om te weten

Een volledig nieuwe woninginrichting is behoorlijk prijzig en niet voor iedereen mogelijk om dit in 1x te betalen. Als er geen of niet genoeg eigen gelden aanwezig zijn en je toch je woning moet inrichten dan is het mogelijk om hier een lening voor af te sluiten. Zet de voor- en nadelen van meubels financieren op een rij voordat je hier een keuze in maakt.

Onderwerpen die belangrijk zijn voordat je geld gaat lenen zijn; Welke soorten leningen zijn er? Waar vind ik de laagste rente? Wat zijn de kosten voor het afsluiten van een lening.

Op Simpel Lenen vind je antwoord op alle belangrijke vragen.

Persoonlijke Lening voor inboedel

Een persoonlijke lening is een leenvorm die vaak wordt gekozen omdat mensen graag zekerheid willen wanneer zij geld lenen voor woninginrichting. Bij een persoonlijke lening is vooraf de rente, de looptijd en het maandbedrag bekend waardoor je tijdens de looptijd niet voor voor verassingen komt te staan. Daarnaast wordt het bedrag in één keer op je rekening gestort binnen 48 uur nadat de aanvraag is goedgekeurd.

Omdat de looptijd vast staat, weet je precies wanneer de lening voor je meubels is afgelost.

Kenmerken persoonlijke lening voor woninginrichting

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over woninginrichting financieren

Meer weten over geld lenen voor meubels? Via onze website vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor inboedel

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor woninginrichting.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Geld sparen of lenen voor woninginrichting?

Geld sparen is niet voor iedereen even makkelijk, het is en blijft de voordeligste optie om geld te sparen om je inrichting te betalen.
Mocht dit niet mogelijk zijn of als je liever je spaargeld als buffer aan wilt houden dan kan je je inboedel financieren. Er komt veel bij kijken wanneer je geld gaat lenen voor meubels, zet de voor- en nadelen op een rij voordat je geld gaat lenen. Zo weet je waar je aan begint.

Sparen voor nieuwe meubels

Je volledige inboedel betalen uit spaargeld is altijd de voordeligste optie.  Jij bent direct zelf eigenaar van alle meubels en je hebt niet te maken met een vast bedrag wat je maandelijks aan de bank moet betalen.

Geld lenen voor inboedel

Als je je als buffer wilt aanhouden en je woninginrichting wilt financieren tegen een vast maandbedrag dan is geld lenen een mogelijkheid.
Bereken voor jezelf wat de maandelijkse lasten gaan worden voor de lening en kijk of dit past bij jou financiële situatie.

Welke leenvorm bij het financieren van nieuwe meubels?

Soorten leningen: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Voor het financieren van nieuwe meubels is de meest gekozen lening een persoonlijke lening, aangezien er veel kredietverstrekkers zijn die geen doorlopend krediet verstrekken voor het financieren van inboedel.

Wij leggen je graag uit wat de verschillen zijn.

Persoonlijke Lening voor inboedel

Bij een persoonlijke lening heb je zekerheid van een vaste looptijd en een vaste rente.
Aangezien de meeste mensen vooraf willen weten wat zij moeten betalen en wanneer de lening volledig is afgelost, is de meest gekozen leenvorm een persoonlijke lening

Kenmerken van een persoonlijke lening:

 • De looptijd wordt vaak afgestemd op de levensduur van de meubels.
 • De looptijd staat vast. Je weet precies wanneer je klaar bent met aflossen.
 • De rente staat de gehele looptijd vast. Een rente stijging heeft geen impact op jouw lopende lening.
 • De maandlasten staan de gehele looptijd vast. Een rentewijziging heeft geen invloed op jouw lopende lening
 • Extra aflossen op een persoonlijke lening kan altijd volledig boetevrij.

Doorlopend Krediet voor inboedel

Doorlopend krediet; Een flexibele lening, neem geld op wanneer het jou uitkomt en los extra af wanneer het jou uitkomt. Dit bepaal je helemaal zelf.

Kenmerken doorlopend krediet voor nieuwe meubels

 • De bedragen die al zijn afgelost kunnen opnieuw worden opgenomen tot het limiet wat vooraf is afgesproken. Hierdoor heb je altijd de mogelijk om geld op te nemen.
 • De rente is variabel en beweegt mee met de markt. Een rentewijziging heeft dus invloed op jouw lopende lening!
 • Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.
 • Boetevrij extra aflossen is altijd mogelijk

Tips bij het financieren van nieuwe meubels

 • Kies een looptijd welke korter is dan de levensduur van je nieuwe meubels. Doe je dit niet dan betaal je wellicht nog voor een lening terwijl de meubels niet meer in je bezit zijn of geen waarde meer hebben.
 • Bereken wat het maandbedrag gaat worden om je woninginrichting te financieren en kijk of je dit maandelijks kunt missen.
 • Bekijk of er boetevrij afgelost mag worden.
  Sluit je een lening via Simpel Lenen, dan is dit altijd met de mogelijkheid om boetevrij af te lossen!
 • Afschrijving van de meubels gaat sneller dan je denkt. De waarde van nieuwe meubels daalt erg snel, je wilt niet nog een lening hebben openstaan terwijl de meubels niks meer waard zijn of wellicht niet meer in je bezit zijn.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor inboedel via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Persoonlijk adviseur

Via Simpel Lenen kan je eenvoudig online geld lenen. Als er een aanvraag bij ons binnenkomt dan neemt een adviseur spoedig contact met je op om je wensen te bespreken. Daarnaast wordt er ook gesproken over je financiële situatie om uiteindelijk een goed advies te kunnen geven. Uit dit gesprek zal blijken of de lening haalbaar is en of de leenvorm bij jou past.

Vervolgens dienen de gevraagde documenten te worden aangeleverd waarna er een offerte wordt opgevraagd. De offerte wordt ter ondertekening naar je gemaild waarna de bank de aanvraag in behandeling zal nemen.

Bij goedkeuring van de aanvraag kunnen de gelden al binnen 48 uur op je rekening staan.

Lage rente bij geld lenen voor nieuwe meubels

Op Simpel Lenen kan je een duidelijk overzicht vinden van de actuele rente van de kredietverstrekkers. Je kan zelf een aanbieder kiezen met een lage rente welke past bij jou situatie.

Voordat de lening tot stand komt is er altijd een contact moment met een adviseur, hier wordt besproken of de gekozen lening wel echt het beste aanbod is.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Het afsluiten van een lening via Simpel Lenen is geheel kosteloos.
De totale kosten van de lening worden uiteraard wel uitgebreid met je besproken en inzichtelijk gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat de totale lening gaat kosten. Geld lenen kost geld en de vergoeding aan de bank bestaat uit een rentevergoeding.

Betrouwbare aanbieders

Vergelijk altijd meerdere aanbieders als je van plan bent een lening af te sluiten. Er zitten best grote verschillen in de rente, zo is de rente bij grootbanken vaak een hoger dan bij de gemiddelde kredietverstrekker.
Simpel Lenen biedt meerdere betrouwbare kredietverstrekkers aan met een lage rente waar jij zelf uit kan kiezen.

Heb je al een lopende lening?

Geld lenen voor inboedel maar er loopt al een lening, kijk dan of het mogelijk is deze leningen samen te voegen naar één lening met een lagere rente. Vaak wordt er bij een hoger leenbedrag, een lagere rente aangeboden. Dit maakt het interessant om de leningen samen te voegen.

Oversluiten via Simpel Lenen

Als er één of meerdere lopende leningen openstaan, sluit deze dan vrijblijvend over naar een nieuwe lening met een lagere rente.

Bereken je besparing!

Een offerte aanvragen voor de financiering van je nieuwe meubels

Via Simpel Lenen kan er eenvoudig en kosteloos een offerte worden opgevraagd.

Na het doen van de aanvraag neemt een adviseur contact met je op om de aanvraag samen te bespreken.
Ben je akkoord en wil je verder gaan met het aanvragen van de lening dan dienen er stukken te worden aangeleverd, zodra deze binnen zijn neemt de bank de aanvraag in behandeling. Simpel Lenen heeft korte lijntjes met de kredietaanbieders, hierdoor vind er vaak op korte termijn een beoordeling plaats en kunnen de gelden na goedkeuring van de bank al binnen 48 op jouw rekening staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Wonen/Geld lenen voor inboedel