let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor isoleren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,6%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen voor isoleren2021-11-17T21:22:33+01:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,6%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Isolatie financieren: handig om te weten

Isolatie financieren is een goede investering en levert een rendement op van 5% – 8%. Het is verstandig om goed uit te zoeken wat er bij jouw woning geïsoleerd kan worden, dit is namelijk onder andere afhankelijk van hoe oud de woning is. Dak-, geval- en vloer isolatie zijn de meest gekozen isolatie vormen. Heb je geen of of niet voldoende spaargeld dan kan je er voor kiezen om geld te lenen. Verdiep je goed in de mogelijkheden, op Simpel Lenen vind je alle informatie die je moet weten voordat je geld gaat lenen.

Persoonlijke Lening voor isolatie

Persoonlijke Lening voor isolatie is waar de meeste klanten voor kiezen. De rente is namelijk fiscaal aftrekbaar als de isolatie voor de eigen woning wordt gebruikt. Het is goed om te weten wat de maandelijkse lasten zijn voor de lening en wanneer de lening is afgelost. Daarnaast kan je berekenen wat de maandelijkse besparing gaat worden op je gas rekening. Mede hierdoor is de meest gekozen leenvorm bij geld lenen voor isolatie is een persoonlijke lening.

Kenmerken persoonlijke lening voor isolatie

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Rente is fiscaal aftrekbaar

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over isolatie financieren

Meer weten over geld lenen voor isolatie? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor isolatie

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor isolatie.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Welke lening voor isolatie?

Er zijn 2 leenvormen om isolatie te financieren, een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.
Wat zijn de verschillen en welke leenvorm past bij mij? Wij leggen het graag aan je uit.

Persoonlijke Lening voor isolatie

 • Bij een persoonlijke lening zijn de totale kosten vooraf bekend omdat de rente en de looptijd vast staan.
 • Een lening voor een isolatie, wat valt onder woningverbetering kan er gekozen worden voor een looptijd tussen de 12 en 180 maanden.
 • De rente voor isolatie is fiscaal aftrekbaar mits het voor je eigen koopwoning is.
 • Bij een persoonlijke lening kan er niet tussentijds gekozen worden om afgeloste bedrag weer op te kunnen nemen. Wel is het mogelijk om een nieuwe aanvraag te doen.
 • Bij de kredietverstrekkers waar Simpel Lenen mee samengewerkt, kan er altijd extra boetevrij afgelost worden.

Doorlopend Krediet voor isolatie

 • Bij een doorlopend krediet kunnen er tussentijds bedrag worden opgenomen tot een vooraf afgesproken limiet.
 • De rente is niet fiscaal aftrekbaar bij een doorlopend krediet.
 • Bij een doorlopend krediet weet je vooraf niet hoeveel de lening jou totaal gaat kosten, dat heeft te maken met het volgende;
  • Tijdens de looptijd kunnen bedragen welke al zijn afgelost weer worden opgenomen.
  • De rente is variabel en dat betekent dat deze meebeweegt met de marktrente, dit kan invloed hebben op de looptijd van de lening.
  • Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd en einddatum, van te voren weet je dus niet wanneer de lening volledig is afgelost. Dit komt door de variabele rente en de mogelijkheid tot opname van reeds afgeloste bedragen.

Tips voor geld lenen voor isolatie

 • Kies een looptijd van de lening voor isolatie
  Bij het maken van een keuze in welke periode je de lening wilt aflossen moet er rekening gehouden worden met de hoogte van het maandbedrag van het krediet. Hoe korter de looptijd, hoe hoger het maandbedrag. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag maar hoe hoger de totale kosten worden van de lening.
 • Subsidie voor isolatie
  Ga je energiebesparende voorzieningen toepassen bij je eigen woning? Check dan of er subsidie beschikbaar is vanuit de gemeente. Denk hierbij aan zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of een sedum dak. In sommige gevallen kan je een deel van de energiebesparende voorzieningen terugkrijgen van de gemeente of de overheid. Informeer naar de mogelijkheden voor subsidie bij jouw gemeente.
 • Lening aanbieders en laagste rente vergelijken.
  Er zitten grote verschillen in de rentepercentages en de voorwaarden van de verschillende kredietaanbieders. Vergelijk zelf welke aanbieder het beste bij jouw wensen aansluit.
  Via Simpel Lenen kan je zelf vergelijken en een offerte aanvragen bij de aanbieder waar jij een lening wilt afsluiten.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor isolatie via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Persoonlijk adviseur

Simpel Lenen biedt de mogelijkheid om eenvoudig online een lening aan te vragen. Een adviseur neemt contact met je op zodra er een aanvraag binnen komt om de aanvraag en je financiële situatie te bespreken. Er wordt gekeken of de lening haalbaar is en welke looptijd het best aansluit bij de gewenste lening.

Er wordt een vrijblijvende offerte opgevraagd en vervolgens dienen de benodigde documenten te worden aangeleverd. Als alle documenten binnen zijn zal er een inhoudelijke beoordeling plaats vinden bij de partij en bij goedkeuring worden de gelden vaak binnen 24 uur uitbetaald.

Lage rente bij lening voor een isolatie

Via Simpel Lenen kan je een duidelijk overzicht vinden van de actuele rente van meerdere kredietverstrekkers. Hier kan je zelf vergelijken en een aanbieder kiezen met de laagste rente én gunstige voorwaarden.

Heb je vragen en stem je dit liever af met een adviseur voordat je een aanvraag doet dan kan er telefonisch met ons contact worden opgenomen. Onze adviseur helpen je graag om de vragen te beantwoorden. Als je de lening wilt voort zetten gaat de adviseur op zoek naar het beste aanbod.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Er zitten geen kosten aan het afsluiten van een lening via Simpel Lenen.
De adviseur bespreekt wel uitgebreid de totale kosten van de lening. Wij vinden het belangrijk om een goed inzicht te geven over wat de lening je gaat kosten. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbare aanbieders

Ben je op zoek naar een lening? Dan is het goed om te weten dat er grote verschillen in de kredietverstrekkers kunnen zitten qua rente en voorwaarde. Vergelijk daarom dan altijd meerdere aanbieders en vind de beste deal. Simpel Lenen biedt meerdere betrouwbare kredietverstrekkers aan waar jij uit kan kiezen.

Heb je al een lopende lening?

Als je geld wilt lenen voor isolatie en je er momenteel al leningen lopen, dan kan het interessant zijn om de lopende lening (en) samen te voegen bij de nieuwe aanvraag en er één lening van te maken. Er is namelijk bij de meeste kredietverstrekkers sprake van een lagere rente als er meer geleend wordt.

Oversluiten via Simpel Lenen

Zijn er één of meerdere lopende leningen zoals een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of schuld bij je creditcard ? Dan kan je deze oversluiten via Simpel Lenen.

Bereken je besparing!

Een offerte aanvragen voor het financieren van isolatie

Er kan geheel vrijblijvend een offerte worden opgevraagd via Simpel Lenen.
Als de aanvraag binnenkomt wordt er contact met je opgenomen om de aanvraag te bespreken.
Is de aanvraag haalbaar en wil je de lening definitief aanvragen dan dienen de gevraagde stukken te worden geüpload via onze veilige online omgeving.

Als de bank de documenten heeft goedgekeurd gaat de bank vaak binnen 24 uur over tot uitbetaling.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Wonen/Geld lenen voor isoleren