let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Kozijnen financieren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,6%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Kozijnen financieren2022-07-18T20:14:20+02:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,6%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Kozijnen financieren: handig om te weten

Kozijnen financieren zorgt voor besparing op de stookkosten aangezien dit vaak gepaard gaat met HR++ glas. Als alle kozijnen van je woning vervangen moeten worden kan deze kostenpost al gauw oplopen tot €15.000,- of meer. Verdiep je goed in de mogelijkheden voordat je een keuze maakt, denk hierbij aan houten of kunststof kozijnen? HR++ of 3 dubbelglas. Vergelijk meerdere leveranciers en laat je hierover adviseren. Het plaatsen van nieuwe kozijnen zorgt ook voor een waardevermeerdering van je woning. Wil je kozijnen financieren dan is het goed om verschillende aanbieders te vergelijken op rente en voorwaarden.  Welke rente past bij mijn situatie? Waar vind ik de laagste rente? Welke leenvormen zijn er? Op onze website vind je antwoord op alle belangrijke vragen.

Kozijnen financieren met een Persoonlijke Lening

Kozijnen financieren met een persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm, mede omdat de rente fiscaal aftrekbaar is bij een persoonlijke lening mits het om een eigen woning gaat, bij een doorlopend krediet voor kozijnen is dit niet het geval. Daarnaast heb je bij een persoonlijke lening dat de rente en de looptijd vast staan en je tussentijds niet voor verrassingen kan komen te staan. Kozijnen financieren gebeurd daarom eigenlijk altijd met een persoonlijke lening.

Kenmerken persoonlijke lening voor nieuwe kozijnen

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Rente is fiscaal aftrekbaar

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over kozijnen financieren

Als je meer wilt weten over kozijnen financieren dan vind je op Simpel Lenen de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jou vraag er niet bij? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over kozijnen financieren

Op Simpel Lenen kan je alle informatie vinden over kozijnen financieren.
Wij zetten de belangrijkste onderwerpen voor geld lenen voor kozijnen op een rij gezet.

Welke lening voor kozijnen financieren?

Er kan gekozen worden uit 2 leenvormen bij kozijnen financieren, een doorlopend krediet en een persoonlijke lening, wat is het verschil en welke leenvorm past bij mijn wensen? Wij leggen het graag aan je uit.

Persoonlijke Lening voor kozijnen financieren

 • Bij een persoonlijke lening weet je hoeveel de lening in totaal gaat kosten vanwege de vaste rente en vaste looptijd.
 • Een lening voor kozijnen moet in maximaal 15 jaar afgelost worden. Je kan dus kiezen voor een looptijd tussen de 12 en 180 maanden.
 • De rente voor nieuwe kozijnen is fiscaal aftrekbaar mits het voor je eigen woning is.
 • Bij een persoonlijke lening kunnen er, in tegenstelling tot bij een doorlopend krediet, afgeloste bedragen niet opnieuw worden opnemen.
 • Bij de kredietverstrekkers waar mee samengewerkt wordt kan je altijd extra boetevrij aflossen zodat je eerder van je lening af bent.

Kozijnen financieren is bijna altijd met een persoonlijke lening!

Doorlopend Krediet voor kozijnen financieren

 • Bij een doorlopend krediet kun je tot een afgesproken bedrag geld opnemen. Bedrag welke al zijn afgelost kunnen opnieuw worden opgenomen..
 • Bij kozijnen financieren met een doorlopend krediet is de rente is niet fiscaal aftrekbaar.
 • Bij een doorlopend krediet weet je vooraf niet precies hoeveel de lening jou exact gaat kosten, dat heeft te maken met de volgende factoren;
  • Tijdens de looptijd kunnen afgeloste bedragen weer worden opgenomen en kan er boetevrij extra worden afgelost.
  • De rente is variabel, gaat de marktrente omhoog? Dan gaat jouw rente mogelijk ook omhoog en andersom. Je betaalt wel alleen rente over het opgenomen bedrag.
  • Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd en dus geen vaste einddatum. Dit komt door de variabele rente en de mogelijkheid tot opname van reeds afgeloste bedragen.

Kozijnen financieren; tips

 • Looptijd van de lening voor kozijnen
  Kozijnen financieren, welke looptijd moet ik kiezen? Bij het bepalen van de looptijd van de lening is het belangrijk om te bedenken welke maandlast acceptabel is. Een langere looptijd zorgt voor een lagere maandlast, maar een langere looptijd betekent ook een langere aflosperiode waardoor je dus in totaal meer rente kwijt bent dan bij een kortere looptijd.
 • Onvoorziene kosten bij aanschaf nieuwe kozijnen
  Als je gaat nieuwe kozijnen gaat aanschaffen kunnen de kosten hoger uitvallen dan vooraf begroot, dit zijn onvoorziene kosten. Omdat dit vooraf niet altijd goed is in te schatten is het gebruikelijk om altijd 5% extra te lenen voor onvoorziene kosten. Mocht je dit niet (volledig) nodig hebben dan kan dit weer boetevrij worden afgelost.
 • Subsidie bij nieuwe kozijnen financieren
  Ga je nieuwe kozijnen aanschaffen dan is er soms subsidie beschikbaar vanuit de gemeente omdat dit vaak gepaard gaat met HR++ glas. Daarnaast kan dit gecombineerd worden met andere energiebesparende voorzieningen. Denk hierbij aan zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of een sedum dak. Je kan dan wellicht een deel van de kosten vergoed krijgen. Informeer naar de mogelijkheden voor subsidie bij jouw gemeente.
 • Lening aanbieders en laagste rente vergelijken.
  Er kunnen grote verschillen zitten in de rentepercentages en de voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers. Het is daarom belangrijk om goed te vergelijken om te kijken welke aanbieder het beste bij jouw wensen aansluit.
  Via Simpel Lenen kan je zelf vergelijken en een offerte aanvragen bij de aanbieder waar jij een lening wilt afsluiten.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor kozijnen via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Persoonlijk adviseur

Een lening aanvragen is simpel online te regelen via Simpel Lenen. Na het doen van een aanvraag wordt er contact met je opgenomen door een adviseur om de aanvraag te bespreken. Wat is het leendoel en welke looptijd past hier het best bij? Verder wordt er gekeken of de gewenste lening haalbaar is en welke leenvorm past bij jouw situatie.

De benodigde documenten moeten worden aangeleverd en zal er een vrijblijvende offerte worden aangevraagd bij de partij met de laagste rente. De offerte wordt ter ondertekening gemaild zodat de aanvraag verder in behandeling genomen kan worden.

Bij goedkeuring van de bank kan het geld na 48 uur al op je rekening staan.

Lage rente bij lening voor kozijnen

Via Simpel Lenen kan je in één overzicht de actuele rente percentages van de kredietverstrekkers vinden. Kies hier zelf de aanbieder met de laagste rente én gunstige voorwaarden.

Als je liever wilt overleggen met een adviseur dan kan je telefonisch contact opnemen of een vrijblijvende aanvraag doen, er wordt namelijk altijd contact met je opgenomen voordat de lening wordt afgesloten.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Aan het afsluiten van een lening via Simpel Lenen zitten geen kosten verbonden.
De totale kosten van de lening inclusief de rente welke je moet betalen worden uitgebreid besproken, hierdoor weet je wat je kosten per maand worden maar ook wat de totale lening je uiteindelijk gaat kosten.

Betrouwbare aanbieders

Vergelijk dan altijd meerdere aanbieders als je van plan bent om geld te gaan lenen. De rente van de grote banken in Nederland zijn vaak een stuk hoger dan bij de gemiddelde kredietverstrekker. Simpel Lenen biedt meerdere betrouwbare kredietverstrekkers aan waar jij uit kan kiezen.

Kozijnen financieren; een offerte aanvragen, hoe gaat dat in zijn werking?

Kozijnen financieren is via Simpel Lenen eenvoudig online te regelen. Vraag kosteloos een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur!
Na het doen van de aanvraag wordt er contact met je opgenomen om je aanvraag te bespreken, de adviseur gaat samen met jou op zoek naar het beste aanbod.

Als alle stukken zijn verzameld en deze zijn goedgekeurd dan staat het geld vaak binnen 48 uur op je rekening en kunnen de nieuwe kozijnen besteld worden!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Wonen/Kozijnen financieren