let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor medische ingreep

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen voor medische ingreep2022-11-06T14:08:01+01:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,5%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Medische ingreep financieren: handig om te weten

Een medische ingreep financieren is iets wat steeds meer mensen tegenwoordig doen. Het kan zo zijn dat je op het moment dat de medische ingreep plaatsvindt niet over genoeg geld beschikt om deze te kunnen betalen. In dat geval is het financieren van de medische ingreep een goede optie. Wil je bijvoorbeeld 10000 euro lenen voor een medische ingreep betaal je maandelijks een vast bedrag en kun je deze zodra je over extra geld beschikt ook altijd extra aflossen om je lening zo snel mogelijk weer in te lossen.

Persoonlijke Lening voor medische ingreep

Wanneer iemand geld leent voor medische kosten, wordt er meestal een persoonlijke lening afgesloten. Bij een persoonlijke lening betaal je maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Het bedrag wordt in één keer op je rekening gestort zodat je direct de medische ingreep kunt betalen.

Doordat je vooraf afspreekt tegen welk maandbedrag en over welke periode je de lening terugbetaalt, weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je weer schuldenvrij bent.

Kenmerken persoonlijke lening voor medische ingreep

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over medische kosten financieren

Vragen over geld lenen voor een medische ingreep? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor medische kosten

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor een medische ingreep.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Geld lenen voor een medische ingreep, of kun je beter sparen?

Het liefst maakt niemand schulden en geld lenen doe je niet iedere dag. Het is daarom belangrijk om de voor- en nadelen van alle mogelijkheden op een rij te zetten voordat je een beslissing maakt.

Medische ingreep financieren door te sparen

Geld sparen voor een medische ingreep is natuurlijk de voordeligste optie. Je bent nooit meer geld kwijt dan wat de ingreep kost. Een medische ingreep is vaak prijzig en het kan zo zijn dat je niet kunt wachten totdat je genoeg hebt gespaard. Wanneer dit het geval is kan je er voor kiezen om geld (bij) te lenen.

Geld lenen voor een medische ingreep

Wanneer je niet kunt wachten tot je genoeg geld hebt gespaard of je wilt je spaargeld niet aanspreken, kun je een lening afsluiten om de medische ingreep te financieren.

Als je er voor kiest om geld te lenen voor de medische ingreep leen je het bedrag dat je nodig hebt om de ingreep te kunnen bekostigen. Vervolgens betaal je dit bedrag en een vergoeding in de vorm van rente terug aan de bank.

Welke lening afsluiten voor medische kosten?

Wanneer je geld wilt lenen voor een medische ingreep heb je de keuze uit twee soorten leningen: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

De meest gekozen lening in dit geval is een persoonlijke lening. Er zijn naast de zekerheid die een persoonlijke lening je biedt ook maar weinig kredietverstrekkers  die een doorlopend krediet aanbieden voor het financieren van medische kosten.

Hieronder leggen wij uit wat de verschillen zijn tussen beide kredietvormen.

Persoonlijke Lening voor medische ingreep

Een medische ingreep financieren met een persoonlijke lening is een goede optie vanwege de vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast wordt het geld in één keer op je rekening gestort zodat je direct de ingreep kunt betalen.

Kenmerken van een persoonlijke lening:

 • In één keer het geld op je rekening ontvangen.
 • Vaste looptijd, je weet precies wanneer de lening is afgelost.
 • Vaste rente, je komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan.
 • Vast maandbedrag, je betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing.
 • Boetevrij extra aflossen, op elke persoonlijke lening kun je onbeperkt extra aflossen.

Doorlopend Krediet voor medische ingreep

Bij een doorlopend krediet kun je geld opnemen tot een vooraf afgesproken kredietlimiet. Afgelost geld kun je dus weer opnieuw opnemen. Een ander voordeel van een doorlopend krediet is dat je alleen rente betaalt over het bedrag dat je hebt opgenomen.

Kenmerken doorlopend krediet voor medische ingreep

 • Geld dat je hebt afgelost kun je bij een doorlopend krediet ook weer opnemen. Hierdoor heb je altijd extra geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven.
 • Variabele rente, dit houdt in dat de rente tijdens de looptijd kan veranderen. Hierdoor wijzigt het gedeelte dat je maandelijks aflost en kan het dus langer of korter duren voordat je de lening hebt ingelost.
 • Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.
 • Boetevrij aflossen kan op ieder doorlopend krediet dat je via ons afsluit.

Tips voor het financieren van een medische ingreep

 • Kies voor een lening met een vaste looptijd zoals een persoonlijke lening. Hierdoor weet je precies wanneer je de lening hebt afgelost.
 • Bereken wat de medische ingreep je exact gaat kosten en welke maandlasten hieruit voortvloeien en kijk of je dit maandelijks kunt missen.
 • Probeer tussendoor extra af te lossen op de lening. Hierdoor ben je eerder schuldenvrij. Op elke lening die je voor een medische ingreep bij ons afsluit kun je boetevrij extra aflossen.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor medische ingreep via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Een persoonlijke adviseur voor het afsluiten van je lening

Geld lenen via Simpel Lenen doe je eenvoudig online. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt of niet helemaal zeker bent van je keuzes wanneer je de aanvraag hebt ingediend. Na het doen van een aanvraag neemt een adviseur daarom altijd contact met je op om je wensen en je financiële situatie te bespreken. Hieruit zal blijken of de gewenste lening haalbaar is en welke leenvorm past bij jouw mogelijkheden.

Lage rente bij lening voor medische ingreep

Wanneer je geld leent via Simpel Lenen ben je altijd zeker van de laagst mogelijke rente. We dienen jouw aanvraag in bij meerdere banken zodat je altijd de laagste mogelijke rente ontvangt.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Er zitten geen kosten verbonden aan het afsluiten van een lening via Simpel Lenen. De kosten van de lening zelf worden natuurlijk wel uitgebreid met je besproken en inzichtelijk gemaakt. Zo weet je precies wat de maandlasten en de totale kosten zijn van de gekozen lening. Je weet zo precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbare aanbieders

Ben je van plan om een lening af te sluiten, vergelijk dan altijd meerdere aanbieders. De rente van grootbanken zoals ING, Rabobank en ABN AMRO zijn vaak een stuk hoger dan bij de gemiddelde kredietverstrekker. Simpel Lenen biedt meerdere betrouwbare kredietverstrekkers aan waar jij uit kan kiezen. Wij dienen de aanvraag altijd in bij meerdere banken zodat we je de laagste rente kunnen aanbieden.

Lopende leningen oversluiten

Wanneer je geld wilt lenen voor medische kosten en je op dit moment al lopende leningen hebt, dan is het altijd handig om te kijken of je deze leningen kan samenvoegen en oversluiten naar één lening met een lagere rente. Op deze manier profiteer je van een lagere rente en zorg je voor een overzichtelijkere financiële situatie.

Oversluiten via Simpel Lenen

Heb jij één of meerdere lopende leningen, een creditcard of een roodstand bij de bank? Dan kan je deze oversluiten via Simpel Lenen.

Bereken je besparing!

Een offerte aanvragen voor de financiering van een medische ingreep

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. We nemen vervolgens contact met je op om je aanvraag te bespreken zodat we je een zo goed mogelijk aanbod kunnen doen.

Ga je akkoord met de offerte en heb je de benodigde stukken aangeleverd, dan gaat de bank na goedkeuring over tot uitbetaling en staat het geld vaak binnen 24 uur op je rekening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Overig/Geld lenen voor medische ingreep