let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor plastische chirurgie

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Geld lenen voor plastische chirurgie2022-01-19T08:38:08+01:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,5%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Geld lenen voor plastische chirurgie; handig om te weten

Plastische chirurgie financieren met een lening, het gebeurt steeds vaker. Naarmate er steeds meer mogelijkheden zijn gekomen om iets aan je imperfecties te laten doen, is de vraag naar de financiering van deze behandelingen ook toegenomen. Denk hierbij aan het financieren van borstvergrotingen, borstverkleiningen, buikwandcorrecties, facelifts etc.

Natuurlijk is het altijd voordeliger om geld te sparen voor een behandeling, maar indien je géén of niet voldoende spaargeld hebt óf je deze niet wilt aanspreken dan kan je er voor kiezen om geld te lenen voor plastische chirurgie.

Persoonlijke Lening voor plastische chirurgie

Persoonlijke lening voor plastische chirurgie is de meest gekozen leenvorm wanneer iemand geld leent voor een ingreep. Bij een persoonlijke lening leen je namelijk eenmalig een vast bedrag voor de cosmetische ingreep en betaal je gedurende een vooraf afgesproken looptijd maandelijks een vast bedrag terug.

Op deze manier weet je vooraf precies wat de lening voor je plastisch chirurgische ingreep je gaat kosten en wanneer je deze hebt afbetaald.

Kenmerken persoonlijke lening voor plastische chirurgie

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over plastische chirurgie financieren

Meer weten over geld lenen voor plastische chirurgie? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor plastische chirurgie

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor een plastische chirurgie.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Lenen voor plastische chirurgie of sparen?

Geld Lenen doe je niet iedere dag.  Het is daarom belangrijk om de voor- en nadelen van alle mogelijkheden op een rij te zetten voordat je geld gaat lenen.

Spaargeld gebruiken voor de ingreep

Spaargeld gebruiken voor een chirurgische ingreep is natuurlijk het voordeligst. Je bent maximaal het bedrag van de behandeling zelf kwijt. Een plastisch chirurgische ingreep kan echter behoorlijk prijzig zijn en niet iedereen heeft direct genoeg geld om een dergelijke ingreep te kunnen betalen. Wanneer dit het geval is en je niet langer wilt wachten is geld lenen de andere optie.

Geld lenen voor plastische chirurgie

Een lening afsluiten voor plastische chirurgie is een prima optie wanneer je graag je spaargeld achter de hand houdt. Je sluit al een persoonlijke lening af vanaf 6,6% rente. Wanneer je geld leent voor plastische chirurgie moet je er dus rekening mee houden dat je naast de kosten voor de behandeling ook extra kosten maakt in de vorm van rente.

Je leent eenmalig een vast bedrag en betaalt dit bedrag plus rente terug aan de bank. Vul het bedrag dat in je nodig hebt voor de ingreep in onze rekentool om leningen te vergelijken en zie hoeveel de lening je in totaal gaat kosten.

Welke leenvorm voor plastische chirurgie?

Wanneer je geld leent voor plastische chirurgie heb je in principe de keuze uit twee verschillende leenvormen: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Voor plastische chirurgie is de meest gekozen lening een persoonlijke lening, daarnaast zijn er veel kredietverstrekkers die geen doorlopend krediet verstrekken voor het financieren van plastische chirurgie.

Hieronder leggen wij uit wat de verschillen zijn tussen beide kredietvormen.

Persoonlijke Lening voor plastische chirurgie

Een persoonlijke lening voor plastische chirurgie heeft de volgende kenmerken:

 • Je krijg het bedrag voor de ingreep in één keer op je rekening gestort.
 • De looptijd van de lening staat vast. Je weet vooraf precies wanneer de lening is afgelost.
 • De lening heeft een vaste rente. Dit houdt in dat gedurende de looptijd het maandelijkse bedrag aan aflossing en rente niet kan veranderen.
 • Extra aflossen op een persoonlijke lening kan altijd boetevrij. Door extra af te lossen betaal je uiteindelijk minder rente over de lening waardoor de totale kosten lager uitvallen.

Doorlopend Krediet voor plastische chirurgie

Wanneer je kiest voor een doorlopend krediet spreek je met de bank af tot welk kredietlimiet je geld mag opnemen. Je bepaalt zelf wanneer je gebruik maakt van de lening en betaalt alleen rente over het geld dat je opneemt. Een nadeel van deze lening is dat nog maar weinig banken een doorlopend krediet verstrekken en de rente doorgaans hoger ligt dan bij een persoonlijke lening.

Kenmerken doorlopend krediet voor plastische chirurgie

 • De reeds afgeloste bedragen kunnen opnieuw worden opgenomen tot het maximaal afgesproken limiet. Hierdoor heb je altijd geld achter de hand voor bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven of kosten.
 • De rente is variabel, dat houdt in dat de bank tussentijds de rente kan verhogen of verlagen. Hierbij verandert de verhouding tussen rente en aflossing, met als gevolg dat de lening eerder of pas later volledig is afgelost.
 • Je hoeft alleen rente te betalen over het opgenomen bedrag.
 • Extra aflossen op een doorlopend krediet kan altijd boetevrij.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor plastische chirurgie via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

Geld lenen met een persoonlijk adviseur

Geld lenen voor plastische chirurgie via Simpel Lenen is eenvoudig online te regelen. Na het doen van een aanvraag neemt een adviseur contact met je op om je wensen en je financiële situatie te bespreken, mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van je aanvraag kun je altijd contact opnemen zodat een adviseur je kan helpen.

Lage rente bij lening voor plastische chirurgie

Wanneer je geld leent via Simpel Lenen, leen je altijd tegen de laagste rente die voor jou mogelijk is. We vragen het aanbod op bij diverse banken en sturen jou het voordeligste aanbod toe dat we hebben ontvangen.

Alvast een indruk krijgen van de rentetarieven die onze banken aanbieden? Via Simpel Lenen heb je een duidelijk overzicht van de actuele rente van de kredietverstrekkers.

Geen afsluitkosten bij het afsluiten van een lening via Simpel Lenen

Er zitten geen kosten verbonden aan het afsluiten van een lening via Simpel Lenen. De kosten van de lening zelf worden natuurlijk wel uitgebreid met je besproken en inzichtelijk gemaakt. Zo weet je precies wat de maandlasten en de totale kosten zijn van de gekozen lening. Je weet zo precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Geld lenen bij betrouwbare aanbieders

De banken waarmee wij samenwerken staan allemaal onder toezicht van de AFM en zijn vaak dochters van traditionele grootbanken zoals Rabobank en ABN Amro die een hogere rente hanteren. Kijk hier voor een overzicht van meerdere betrouwbare kredietverstrekkers waar jij uit kan kiezen.

Een offerte aanvragen voor de financiering van plastische chirurgie

Overtuigd dat je geld wilt lenen voor de ingreep? Je kan geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Na het doen van de aanvraag wordt er contact met je opgenomen om je aanvraag te bespreken.

Nadat de stukken zijn verzameld en de bank deze heeft goedgekeurd wordt het geld vaak binnen 24 uur uitbetaald en kan er al op korte termijn contact worden opgenomen voor het maken van een afspraak voor plastische chirurgie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Overig/Geld lenen voor plastische chirurgie