let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
BNP Paribas lening2022-10-31T14:47:00+01:00

BNP Paribas lening

Een lening aanvragen bij BNP Paribas

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

BNP Paribas lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

BNP Paribas lening; wie is BNP Paribas?

Een BNP Paribas lening; is dit betrouwbaar? Sinds 1863 is de internationale organisatie gevestigd in Nederland als de Nederlandsche Credit- en Deposito Bank. In 2000 heeft er een fusie plaatsgevonden tussen BNP en Paribas. BNP Paribas biedt een scala aan financiële producten en diensten, zowel op de particuliere als de zakelijke markt. BNP Paribas is marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa en is actief in meer dan 80 landen. Geld lenen bij BNP Paribas kan met een BNP Paribas lening.

Stichting BNP Paribas ondersteunt actief diverse projecten in Nederland op het gebied van cultuur en onderwijs en werkt wereldwijd aan een beter en sociaal cultureel klimaat. Via haar diverse stichtingen en dankzij de betrokkenheid van haar medewerkers, ondersteunt de groep BNP Paribas tal van projecten op het gebied van cultuur, solidariteit, onderwijs, gezondheid en milieu.

Waarom een BNP Paribas lening?

Tijdens de looptijd van je lening kan er een hoop veranderen in je persoonlijke situatie, bij BNP Paribas is het dan ook mogelijk om tussentijds je BNP Paribas lening aan te passen. BNP Paribas vindt het belangrijk dat de lening past bij je omstandigheden. Er kan extra afgelost worden zonder dat hier een boete voor in rekening wordt gebracht en de looptijd of het maandbedrag kan tijdens de looptijd worden aangepast. Daarnaast kan je zelf aangeven op welke datum BNP Paribas het maandbedrag kan incasseren. Bij de Senioren Lening is het zelf mogelijk om een “betaalpauze” aan te vragen.

Geld lenen bij BNP Paribas met de BNP Paribas lening

Een BNP Paribas lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over de BNP Paribas lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een lening afsluiten bij BNP Paribas.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Een verantwoorde BNP Paribas lening

BNP Paribas verstrekt alleen een BNP Paribas lening als dit verantwoord is. Er wordt gekeken of de lening past bij je financiële situatie en de mogelijkheid om de lening terug te betalen. Er wordt besproken wat het gewenste bedrag en het leendoel is van de lening om te kijken welke looptijd hierbij past.  Op basis van deze gegevens wordt er door de adviseur een advies gegeven en wordt er inzichtelijk gemaakt wat de maandelijkse en totale kosten van de lening zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Geld lenen BNP Paribas; producten voor iedereen

De producten bij geld lenen BNP Paribas zijn uitgebreid. BNP Paribas heeft een persoonlijke lening afgestemd op verschillende leefsituaties. Zo bieden zij onder andere een persoonlijke lening speciaal voor senioren en is het ook mogelijk om als zelfstandig ondernemer geld te lenen bij BNP Paribas.

Geld lenen BNP Paribas is voordelig en verantwoord geld lenen afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Of je nu jong of oud bent, in loondienst of zelfstandig ondernemer, BNP Paribas heeft een lening speciaal afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Vraag via ons aanvraagformulier een offerte aan en wij vragen het beste aanbod voor je op bij de banken waarmee we samenwerken. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste rente voor je lening.

Welke BNP Paribas lening kun je afsluiten?

Bij een persoonlijke lening van BNP Paribas kan je eenmalig een bedrag lenen tussen de €5.000,- en €75.000,-.  De rente, de looptijd en het maandbedrag staan vast en kunnen niet tussentijds wijzigen. Hierdoor weet je vooraf precies wat de totale kosten zijn die je kwijt bent aan de lening en wanneer deze volledig is afgelost.

Er kan bij alle leningen van BNP Paribas extra worden afgelost zonder dat hier een boete voor in rekening wordt gebracht.

BNP Paribas biedt 3 verschillende soort persoonlijke leningen aan;

 • De Persoonlijkste Lening Basis
 • De Persoonlijkste Lening
 • De Persoonlijkste Lening Senioren

De verschillen zitten hem voornamelijk in de voorwaarden, hieronder leggen wij uit wat de verschillen zijn van elke BNP Paribas lening.

BNP Paribas Persoonlijkste Lening Basis

De Persoonlijke Lening Basis van BNP Paribas is een product met een scherpe en vaste rente. De looptijd en het maandbedrag wordt vooraf met je besproken zodat je weet waar je aan toe bent.

Er kan bij de BNP Persoonlijke Lening Basis altijd boetevrij worden afgelost, omdat het maandbedrag vooraf is afgesproken wijzigt deze niet, ook niet als er een extra aflossing plaatsvindt. De looptijd wordt dan wel ingekort zodat de lening sneller is afgelost.

De Persoonlijkste Lening Basis van BNP Paribas kan afgesloten worden als je tussen 21 en 60 jaar bent. En de lening moet weer voor je 70e zijn afgelost.

Lees meer over de persoonlijke lening.

BNP Paribas Persoonlijkste Lening

De Persoonlijkste Lening van BNP Paribas kenmerkt zich voornamelijk door de flexibiliteit welke dit product biedt. De lening kan tussentijds worden aangepast aan je financiële omstandigheden.

Extra aflossen kan altijd boetevrij. Als je extra aflost kan er bij De Persoonlijkste Lening gekozen worden voor een kortere looptijd of een verlaging het maandbedrag.

Als er maandelijks veel geld overblijft kan er ook gekozen worden om maximaal 6 maanden het afgesproken maandbedrag te verhogen, hierdoor is de lening sneller afbetaald.

Wil je zelf bepalen wanneer de incasso plaatsvindt? Dat kan! De incassodatum kan één keer per jaar worden aangepast.

BNP Persoonlijkste Lening senioren

De Persoonlijkste Lening Senioren van BNP Paribas is geschikt voor senioren die meer financiële ruimte willen, deze lening kan namelijk doorlopen tot 78 jarige leeftijd. De voorwaarden van dit product zijn wederom flexibel en zijn tussentijds eenvoudig aan de passen.

Er kan extra worden afgelost zonder dat er kosten aan verbonden zitten, het maandbedrag kan tijdens de looptijd verhoogt worden en je mag zelf de incasso datum bepalen.

Tevens is het mogelijk bij de BNP Seniorenlening om een “betaalpauze”van 3 maanden aan te vragen. De betalingen worden dan eenmalig voor 3 maanden op pauze gezet.

Lees meer over een seniorenlening.

Geld lenen BNP Paribas; tarieven

De tarieven bij geld lenen BNP Paribas. BNP Paribas hanteert één van de laagste rentetarieven op de markt. Door je gewenste lening te vergelijken is het eenvoudig om te zien hoe de rente van BNP Paribas zich verhoudt tot de andere banken. Afhankelijk van jouw persoonlijke (financiële) situatie biedt iedere bank een aangepast rentetarief, afgestemd op het risico dat de bank loopt wanneer zij geld uitlenen. Geld lenen BNP Paribas is op deze manier ook niet voor iedereen het voordeligst.

Wanneer je geld gaat lenen is het daarom altijd verstandig om een offerte aan te vragen bij een intermediair zoals Simpel Lenen. Wij vragen bij alle banken jouw persoonlijke aanbod op het sturen jou de offerte van de beste en meest voordelige lening.

Kun je een BNP Paribas Lening afsluiten?

BNP verstrekt alleen een BNP Paribas lening als dit verantwoord is. Hierbij wordt gekeken naar het gewenste bedrag, het leendoel en je persoonlijke situatie.
Er kan een lening afgesloten worden als er sprake is van een vast dienstverband of een vast pensioen inkomen. Daarnaast is er een leeftijdsgrens, afhankelijk van voor welk product gekozen wordt. Tevens willen wij weten of je getrouwd bent of dat je samenwoont. Is dit het geval? Dan dient je partner ook mee te tekenen en is daardoor medeverantwoordelijk voor het terugbetalen van de lening.

BNP Paribas lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kun je een BNP Paribas lening afsluiten, dit is alleen mogelijk via een selectief aantal tussenpersonen. Dien hiervoor een offerte aanvraag in via ons offerte aanvraagformulier.

BNP Paribas is een grote internationale organisatie met veel ervaring op het gebied van het verstrekken kredieten en helpen je graag voor een snelle en zorgvuldige afwikkeling van je aanvraag.