let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Directa lening2022-07-31T10:01:40+02:00

Directa lening

Een Directa lening

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Directa lening; Wie is Directa?

Directa is al ruim 25 jaar gespecialiseerd als het gaat om  een Directa lening en onderdeel van Qander Consumer finance. Zij beoordelen elke aanvraag individueel omdat zij er zeker van willen zijn dat de lening volledig verantwoord is. Directa is een betrouwbare organisatie die open en eerlijk is over wat je kan verwachten van een lening. Een Directa lening kan je alleen rechtstreeks afsluiten, het is dan ook niet mogelijk om een lening van Directa lening aan te vragen via simpellenen.nl.

Simpellenen.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite welke gegarandeerd de laagste rente van Nederland biedt. Vergelijk daarom altijd Directa lening met het beste aanbod via Simpel Lenen.

Uit welke Directa lening kan ik kiezen?

Bij Directa lening zijn er 2 leenvormen, een persoonlijke lening en een flex en zeker lening.

Directa lening; Persoonlijke lening 
Een Directa lening met een persoonlijke lening kan je afsluiten tegen een rente vanaf 4%.
Bij Simpel Lenen is het mogelijk om een lening af te sluiten tegen een rente vanaf 6,6%, vergelijk daarom altijd meerdere aanbieders met elkaar!

Directa lening; Doorlopend Krediet 
Directa lening via een doorlopend krediet, genaamd Flex en Zeker lening. Bij een Directa lening Flex en Zeker spreek je vooraf een kredietlimiet af waar je geld mee kan opnemen en aflossen wanneer het jou uitkomt. Dit is alleen de 1e 24 maanden mogelijk.

Flex en Zeker Directa lening
De Directa lening Flex en Zeker biedt een mogelijkheid om de eerste 2 jaar gebruik te maken van een flexibel budget tot een afgesproken bedrag. Je betaald alleen rente over het opgenomen bedrag, de rente voor de Directa lening Flex en Zeker verkrijgbaar vanaf 4,4%.

Geld lenen via Simpel Lenen; een Directa lening

Het is niet mogelijk om een Directa lening af te sluiten via Simpel Lenen. Een Directa lening hoeft niet altijd de beste en goedkoopste lening te zijn, vergelijk daarom alle aanbieders eenvoudig via Simpel Lenen. Je kiest zelf waar je de aanvraag doet, na het doen van de aanvraag wordt er contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over een Directa lening? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over geld lenen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een Directa lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Directa lening.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Hoeveel kan ik lenen bij een Directa lening?

Hoeveel je maximaal kan lenen bij een Directa lening wordt individueel per aanvraag beoordeeld. Dit is namelijk afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie. Wil je een Directa lening, bereken dan hier je mogelijkheden.

De toetsing van alle kredietaanbieders zijn over het algemeen hetzelfde als het gaat om maximaal te krijgen, ga daarom altijd op zoek naar het beste aanbod. Directa lening aanvragen is niet mogelijk via Simpel Lenen maar is ook niet altijd het scherpste aanbod. Het kan een hoop voordeel opleveren door meerdere kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken en de goedkoopste lening te kiezen! Bereken hoeveel je kunt lenen.

Heb je ooit betalingsproblemen gehad en hierdoor een bkr codering opgelopen? Dan kan dit gevolgen hebben hoeveel je kunt lenen. Controleer op BKR of je een achterstandscodering op je naam hebt staan. De kans is groot dat je dan niet in aanmerking komt voor een nieuwe lening.

Rente Directa lening

De rente Directa lening is niet altijd het beste aanbod, zij bieden een persoonlijke lening en de Flex en Zeker lening aan.

Via Simpel Lenen kan je een persoonlijke lening afsluiten vanaf 6,5% en een doorlopend krediet vanaf 7,3%.  De rente van Directa lening is vaak niet te zien in de top 5 laagste rente van Nederland. Vergelijk via onze tool en vind de laagste rente. Simpel Lenen biedt de laagste rente van Nederland!

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lender & Spender6,50%
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,90%
€ 25.000Defam premium7,10%
€ 25.000SNS Bank7,10%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden.

Directa lening aanvragen

Een Directa lening aanvragen is niet mogelijk via simpellenen.nl. De rente van een Directa lening is wel terug te vinden in het rentetabel met de laagste rente. In dit tabel zie je (bijna altijd) dat andere aanbieders een lagere rente aanbieden. Betaal niet teveel en kies zelf de goedkopere lening bij de betreffende aanbieder.

Simpel Lenen werkt met meerdere betrouwbare kredietaanbieders samen en gaat graag met je op zoek naar een passend aanbod met gunstige voorwaarden en de laagste rente!

Vrijblijvende offerte aanvragen