let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Qander lening2022-10-19T15:36:41+02:00

Qander lening

Een lening aanvragen bij Qander

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Qander lening; wie is Qander?

Een Qander lening; is dit betrouwbaar? In 1996 kwam Qander onder de naam PrimeLime met de eerste winkelkaart met kredietmogelijkheid op de markt, daarna zijn zij snel gegroeid en behoren zij nu tot één van de grotere aanbieders van financieringsproducten. Sinds 2011 zijn zij gaan samenwerken met financieel adviseurs die aanbieders van leningen en de consument bij elkaar brengen.

Vanaf 2016 zijn zij verder gegaan onder de naam Qander Finance en tot op heden ligt de focus op samenwerkingen met tussenpersonen en financieel adviseurs. Qander staat voor betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Zij vinden het belangrijk dat u verstandig leent en dat alles volgens de regels verloopt. Om dit waar te kunnen maken is een telefonische afspraak onderdeel van het aanvraagproces.

Qander is in het bezit van een AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning, geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en beschikt over een vergunning om leningen en kredieten te mogen aanbieden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat er altijd een verantwoorde Qander lening wordt verstrekt.

Waarom een Qander lening?

Als je een lening afsluit dan ga je een betalingsverplichting aan. Qander vindt het belangrijk dat je verantwoord leent en vooraf duidelijk is wat de voorwaarden zijn van een lening zodat je weet waar je aan toe bent.

Bij het afsluiten van een Qander lening via Simpel Lenen vindt er altijd een adviesgesprek plaats met een adviseur, dit om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Tijdens dit gesprek wordt je leendoel, je persoonlijke en financiële situatie besproken. Er wordt dan gekeken welke lening het beste bij je past, wat de gewenste looptijd is en wat de maandlasten gaan worden.

Het aanvragen van de lening kan volledig digitaal, nadat de lening is gesloten kan je de lening gegevens inzien via je persoonlijke omgeving bij Qander, je weet dan precies hoeveel er nog openstaat van je lening.

Geld lenen bij Qander met de Qander lening

Een Qander lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over de Qander lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Qander lening afsluiten.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Verantwoord geld lenen Qander

Verantwoord geld lenen Qander, dat is waar Qander voor staat. Geld lenen Qander is altijd tegen een vaste rente en een vaste looptijd, hierdoor weer je precies waar je tijdens de looptijd aan toe bent en wanneer de lening volledig is afgelost. Wist je dat er bij geld lenen Qander nooit advies of afsluitkosten in rekening worden gebracht? Het geld wat je leent wordt dus volledig op je rekening gestort. Wil je verantwoord geld lenen bij Qander doe dit dat eenvoudig via Simpel Lenen en ontvang binnen 1 werkdag nog een offerte!

Welke Qander lening past bij jou?

Bij Qander kun je kiezen uit twee verschillende leenvormen. Een persoonlijke lening en een flex en zeker lening.
Het is sinds 01-03-2022 niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten bij Qander.

Wat de verschillen en de voor- en nadelen van de Qander lening zijn leggen wij je hieronder graag uit.

Qander Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening van Qander, leen je eenmalig een bedrag tegen een vaste looptijd en een vaste rente. Vooraf wordt het maandbedrag bepaald, deze bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Er kan tussentijds boetevrij worden afgelost, het maandbedrag blijft dan ongewijzigd en de looptijd wordt dan korter waardoor de lening sneller is afbetaald.

Qander Flex en Zeker lening

Bij een Flex en Zeker lening van Qander heb je vooraf duidelijkheid over de looptijd en de kosten van de lening. Tevens is het mogelijk om de eerste 24 maanden flexibel gebruik te maken van het afgesproken limiet.
– Het is mogelijk om een lening af te sluiten tussen €5.000 – €75.000,-.
– De eerste 24 maanden is het mogelijk om tot het afgesproken limiet geld op te nemen.
– Vaste rente voor de hele looptijd
– Looptijd tot maximaal 120 maanden
– Boetevrij aflossen
– De maandtermijn is 1,5% of 2% van het afgesproken limiet.

Geld lenen Qander; waar kan ik een Qander lening afsluiten?

Geld lenen Qander regel je eenvoudig en volledig kosteloos via Simpel Lenen. Simpel Lenen neemt de volledige afhandeling uit handen. Vanwege de korte lijntjes met Qander ontvang je binnen 24 uur nadat je de aanvraag hebt gedaan al een offerte en als alle gevraagde documenten zijn aangeleverd en vindt er vaak dezelfde dag nog een beoordeling plaats. Bij goedkeuring gaan ze dezelfde dag nog over tot uitbetaling van je lening. Geld lenen Qander is dus eenvoudig met een snelle afhandeling te regelen via Simpel Lenen. Daarnaast krijg je altijd volledig vrijblijvend een advies op maat én kan je altijd boetevrij aflossen tijdens de looptijd als de lening wordt aangevraagd via Simpel Lenen.

Qander lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kan er een Qander lening worden afgesloten, dit is alleen mogelijk via een selectief aantal tussenpersonen. Qander is een onafhankelijk organisatie met meer dan 20 jaar ervaring met kredieten. Wil je een persoonlijk voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, nadat de aanvraag bij ons binnen is nemen we contact met je op om je persoonlijke situatie en je wensen te bespreken alvorens de offerte wordt aangevraagd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.