let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Santander lening2022-10-19T15:39:05+02:00

Santander lening

Een lening aanvragen bij Santander

Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Vaste lage rente

  • Altijd boetevrij extra aflossen

  • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Santander lening; wie is Santander?

IS een Santader lening betrouwbaar? Wij vertellen je graag meer over Santander.
Santander Consumer Finance Benelux is onderdeel van Santander Group en is één van de grootste financiële instellingen ter wereld.
Zij richten zich vooral op consumptieve kredieten en autofinancieringen via diverse kanalen. Een Santander lening sluit je ook via Simpel Lenen af.

Santander Consumer Finance Benelux heeft in 2021 het certificaat Top Employer Nederland 2021 toegewezen gekregen en zijn daar erg trots op! Top Employers Institute is een jaarlijks internationaal onderzoek welke werkgevers wereldwijd bekijken op arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor ontwikkeling en er alles aan doen om de arbeidsomstandigheden continu te verbeteren.

Waarom een Santander lening?

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een Santander lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Santander lening.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Verantwoord geld lenen bij Santander met de Santander lening

Geld via Santander lenen met een Santander lening kan verantwoord vanwege de doelen die gesteld zijn in de Verantwoord Financieren Beloften. Hierin wordt belooft dat Santander zich zal inzetten voor klanten, medewerkers en het bedrijf. Santander vindt het belangrijk dat jij als klant een goed inzicht krijgt in je financiering, daarom wordt er altijd gekeken naar je wensen en je financiële situatie. Hierna volgt een passend en eerlijk advies. Een Santander lening is altijd verantwoord!

Welke Santander lening zijn er?

Er zijn 3 leenvormen mogelijk wanneer je wilt lenen bij Santander. Wij vertellen je graag wat de verschillen zijn. Als je een aanvraag doet voor een Santander lening wordt er altijd gekeken naar je situatie en worden de verschillende leenvormen te besproken.

Santander Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening Santander is een leenvorm is een lening waar alles vooraf is vastgesteld. Bij een Santander persoonlijke lening weet je exact wat je maandlasten en je totale kosten worden voor de lening. Het is verder goed om te weten dat een Santander lening aflossen niet boetevrij is. De rente van een persoonlijke lening bij Santander is niet altijd de laagste in de markt, het is dus goed om zelf te vergelijken en het beste aanbod te kiezen!

Lees meer over de persoonlijke lening.

Santander Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet Santander is een flexibele vorm van geld lenen. Dat betekent dat je binnen de afgesproken looptijd onbeperkt kan opnemen en aflossen. Je betaalt een vast bedrag aan aflossing per maand voor je Santander doorlopend krediet maar betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente van een doorlopend krediet is variabel, dit houdt dat als de rente wijzigt, dit invloed kan hebben op de hoogte van de aflossing. Hierdoor kan de looptijd bij een lagere rente korter worden en bij een hogere rente langer.

De rente van een doorlopend krediet bij Santander is niet altijd de laagste in de markt, het is dus goed om te vergelijken om te kijken welke aanbieder het best bij jou past.

Lees meer over het doorlopend krediet.

Hoeveel kan ik lenen bij Santander met een Santander lening

Hoeveel kan ik lenen Santander? Bereken eenvoudig hoeveel je kunt lenen bij Santander.
Dit is afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie. Santander, hoeveel kan ik lenen is de meest gestelde vraag voordat iemand een lening gaat aanvragen omdat het afhankelijk is van meerdere factoren.

Een Santander lening met uitkering is in sommige gevallen mogelijk. Dit is afhankelijk van wat voor uitkering je ontvangt. Met een WW of met een inkomen uit bijstandsuitkering is het niet mogelijk een Santander lening af te sluiten maar bij een AOW, WAO, IVA of WGA uitkering is het in sommige gevallen wel mogelijk om geld te lenen. Vergelijk wel altijd met overige aanbieders, na het doen van een aanvraag komt een kredietspecialist altijd met een passend advies.

Online geld lenen Santander

Wil je online geld lenen Santander dan is dit niet mogelijk bij Simpel Lenen, de rente bij geld lenen Santander is namelijk niet concurrerend met alle aanbieders uit onze portefeuille. Het is altijd verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken bij geld lenen Santander, niemand wilt meer betalen dan nodig. Vergelijk geld lenen Santander eenvoudig via Simpel Lenen met andere banken om te kijken welke aanbieder het beste bij jou past. Vergelijken en afsluiten is volledig kosteloos via Simpel Lenen.

Santander lening berekenen

Een Santander lening berekenen is handig om een goed beeld te krijgen over wat je kan lenen, wat de maandelijkse en de totale kosten gaan worden bij geld lenen Santander. Zo weet je vooraf exact wat je kan verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Santander lening aanvragen

Santander denkt graag mee in complexe situaties en is bereid meer risico’s te nemen, de rente voor een Santander lening is hierdoor niet concurrerend in de markt.

Inmiddels weet je hoe geld lenen Santander in zijn werk gaat en overweeg je om een lening aan te vragen bij Santander omdat je precies weet wat je kan verwachten.

Simpel lenen biedt geen Santander lening aan, de reden hiervoor is dat de rente van Santander niet past bij de scherpe rentepercentages die andere banken bieden.

Santander lening afsluiten via Simpel Lenen

Een Santander lening afsluiten is niet mogelijk via Simpel Lenen omdat de rente die hun aanbieden niet concurrerend is met andere aanbieders. Santander denkt graag mee in complexe situaties en is bereid meer risico’s te nemen, hier is de hogere rente dan ook op gebaseerd.

Je kan altijd een aanvraag indienen via Simpel Lenen, een adviseur neemt vrijblijvend contact met je op om te kijken of Santander de beste aanbieder is voor jouw situatie of dat er andere aanbieders zijn die beter bij jouw wensen aansluiten en een lagere rente bieden. Santander lening afsluiten is dus helaas niet mogelijk via Simpel Lenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.