let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Motor financieren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Motor financieren2022-07-17T09:37:42+02:00

Project Description

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Motor financieren: handig om te weten

Als jij graag een motor wil kopen maar hier niet genoeg spaargeld voor hebt, dan is het mogelijk om hier geld voor te lenen.
Hou bij het kiezen van een motor financieren rekening met een betaalbare maandlast en een looptijd welke is afgestemd op de levensduur van de motor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze kredietspecialisten neemt spoedig contact met je op om je wensen te bespreken en je te adviseren over een verantwoord lening.

Persoonlijke Lening voor een motor financieren

Wanneer er geld geleend wordt voor een motor financieren dan is een persoonlijke lening vaak de meest geschikte leenvorm.  Bij een persoonlijke lening staat de hoogte van de lening vast en weet je precies hoeveel je elke maand betaalt en wanneer de lening van de motor is afgelost. Daarnaast is de rente voor een persoonlijke lening vaak lager dan bij een doorlopend krediet, dit komt mede omdat bij een persoonlijke lening de einddatum vast staat en bij een doorlopend niet.

Kenmerken persoonlijke lening voor een motor

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een motor

Meer weten over een motor financieren? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over geld lenen voor een motor. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoeveel kan ik lenen voor een motor?2022-05-17T20:26:39+02:00

Hoeveel je maximaal kunt lenen voor een motor wordt grotendeels bepaald o.b.v. het totale netto inkomen en de vaste lasten. Als er nog ruimte is om een vast maandbedrag te betalen aan een kredietverstrekker om een lening af te lossen dan zijn er vaak wel mogelijkheden. Hierin weegt wel mee of je een vast contract hebt, inwonende kinderen of al leningen hebt lopen.

Als je wilt weten hoeveel jij kan lenen voor jouw motor, gebruik dan onze populaire hoeveel kan ik lenen tool. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Waar moet je op letten bij het financieren van een motor?2022-05-17T20:22:45+02:00

Als je een motor op het oog hebt en hier een financiering voor wilt afsluiten hou dan rekening met de looptijd i.v.m. de afschrijving van de motor. Je wilt voorkomen dat als je de motor verkoopt je nog een schuld overhoudt. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of het maandbedrag past bij jou maandelijkse uitgave en of je de laagste rente motor lening hebt kunnen vinden. Simpel Lenen adviseert hier vrijblijvend over!

Motor financiering aanvragen

Kan ik een motor financieren?2022-05-17T20:13:29+02:00

Een motor financieren kan als uit de toetsing blijkt dat er maandelijks voldoende ruimte is om de rente en aflossing van de lening terug te kunnen betalen. Hierbij wordt een inkomenstoetsing gedaan en willen ze je persoonlijke situatie weten. De lening wordt namelijk alleen verstrekt als dit volledig verantwoord is.

Bereken eenvoudig of jij een motor kunt financieren.

Waar vind ik de goedkoopste lening voor een motor?2022-05-17T20:10:52+02:00

De goedkoopste lening voor een motor sluit je eenvoudig af via de populairste vergelijkingssite simpellenen.nl. Hier vergelijk je alle kredietverstrekkers en vind je de laagste rente van Nederland. Vanwege de laagste rente garantie weet je zeker dat je hier de goedkoopste motor lening afsluit!

Geld lenen voor motor verstandig?2022-05-17T20:09:04+02:00

Geld lenen voor een motor kost geld, als geld lenen beter uitkomt voor jouw financiële situatie leen dan wel verstandig. Hou bij het bepalen van de looptijd rekening met afschrijving van een motor, de motor is over 5 jaar een stuk minder waard en je wilt voorkomen dat als je de motor over een aantal jaar verkoopt de opbrengst lager is dan de openstaande schuld. Laat je hierover vrijblijvend adviseren voordat je een keuze maakt op simpellenen.nl.

Meer informatie over geld lenen voor een motor

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een motor financieren.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Welke leenvorm bij een motor financieren?

Wanneer je een lening gaat afsluiten voor een motor kan er gekozen worden tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Welke leenvorm van de lening bij je past is afhankelijk van meerdere factoren. Het is verstandig om rekening te houden met de levensduur van de motor en of je nog onvoorziene kosten verwacht. De looptijd moet altijd korter zijn dan de levensduur zodat de opbrengst bij verkoop nooit lager is dan de openstaande schuld.

Lees hieronder de verschillen tussen een persoonlijke lening en doorlopend krediet bij een motor financieren, als je een keuze hebt gemaakt kan je direct een lening aanvragen.

Persoonlijke Lening voor een motor

 • Stem de looptijd af op de levensduur van de motor. Je wilt voorkomen dat bij verkoop van de motor de opbrengst lager is dan de openstaande schuld.
 • Een vaste looptijd, je weet voordat je de lening aangaat precies wanneer de lening is afgelost.
 • Vaste rente zolang de lening loopt. De rente wordt voordat je de lening aangaat besproken en vastgezet voor de gehele looptijd.
 • Een vast maandbedrag zolang de lening loopt. Hierdoor weet je wat de lening voor de motor je maandelijks gaat kosten.
 • De rente bij een motor financieren is niet fiscaal aftrekbaar.
 • Gratis vervroeg aflossen zonder boete

Doorlopend Krediet voor een motor

Een doorlopend krediet is een flexibele lening met een variabele rente en geen vaste einddatum.

Doorlopend krediet motor financieren

 • Er kan tijdens de looptijd een extra opname worden gedaan tot het afgesproken kredietlimiet.
 • Een variabele rente. Je betaald een vast maandbedrag wat bestaat uit rente en aflossing. Als de rente stijgt wijzigt het maandbedrag niet maar het rente deel wordt hoger en het deel “aflossing” wordt lager. Als de rente daalt dan wordt het deel “aflossing” hoger. Hierdoor is vooraf niet bekend wanneer de lening volledig is afgelost.
 • Je betaald alleen rente over het opgenomen bedrag.
 • Gratis extra aflossen zonder boete.

Goedkoop geld lenen bij motor financieren

Wil je goedkoop geld lenen voor een motor? Dan ben je bij Simpel lenen aan het juiste adres. Bij ons vind je de goedkoopste lening voor een motor financieren.

Vergelijk eenvoudig alle leningen via onze website. We hebben hieronder de laagste rente motor financieren op een rij gezet.

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 15.000Lender & Spender6,90%
€ 15.000Lloyds Bank7,00%
€ 15.000SNS Bank7,10%
€ 15.000Freo7,20%
€ 15.000Defam premium7,50%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 15.000 met een looptijd van 60 maanden.

Een motor financieren; bij welke kredietverstrekkers kan ik terecht?

De meeste mensen die op zoek zijn naar een lening voor een motor sluiten dit af bij hun eigen huisbank. Hier zijn ze al klant en is vertrouwd, echter is dit niet altijd de goedkoopste aanbieder. Vaak is het zo dat de grootbanken een hogere rente vragen voor een persoonlijke lening dan andere betrouwbare aanbieders. Bekijk daarom altijd meerdere kredietverstrekkers en vergelijk deze met elkaar. Dit doe je eenvoudig zelf via de bereken je lening tool, waarna je vervolgens zelf de aanvraag kan doen bij de aanbieder met de laagste rente voor je motorfinanciering! Kom je er zelf niet uit? Doe dan een aanvraag en onze kredietspecialisten gaan vrijblijvend op zoek naar het beste aanbod!

Motor financieren Rabobank

Een motor financieren bij de Rabobank is mogelijk, hou er wel rekening mee dit bij de Rabobank vaak niet de goedkoopste lening voor een motor is die je kan afsluiten. Kijk daarom altijd ook naar andere aanbieders, vergelijk op rente en voorwaarden en kies de lening met de laagste rente voor jou motorfinanciering.

Motor financieren ING

Een ING motor financiering is niet altijd de goedkoopste financiering die er is. Vergelijk eenvoudig alle aanbieders via de bereken je lening tool en zie wat het verschil is. Kies zelf een aanbieder welke de goedkoopste motorfinanciering aanbied. Simpel Lenen heeft een rente garantie, zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt!

Motor financieren op afbetaling

Een motor kopen op afbetaling is mogelijk met een persoonlijke lening voor een motor financieren. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een vooraf besproken periode maar wordt direct eigenaar. De rente blijft tijdens de looptijd gelijk. Aan het einde van de looptijd ben je schuldenvrij en is de opbrengst van de motor bij verkoop volledig voor jou.

Motor financieren zonder BKR

Een motor financieren zonder BKR is niet mogelijk als je hier een lening voor afsluit. Betaal je de motor in één keer uit spaargeld? Dan krijg je uiteraard ook geen BKR registratie op je naam. Een motorfinanciering boven de 250 euro wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Nu is de kans dat er een lening voor een motor van minder dan €250 wordt afgesloten wel erg klein en is de conclusie dus dat het niet mogelijk is om een motor lening af te sluiten zonder registratie in het BKR.

Motor financieren en verhuren

Ben je van plan om een motor te kopen en deze te financieren? Een motor financieren regel je eenvoudig via simpellenen.nl. Als je niet heel vaak op je motor rijdt dan is het ook mogelijk om deze te verhuren. Er is steeds meer vraag naar het huren van een motor voor een dag of een weekend. Zo kan je er nog een zakcentje aan overhouden. Hou er wel rekening mee dat verhuren ook risico’s met zich mee brengt. Verzeker je goed en verhuur je motor altijd via een betrouwbare dealer of website. Let wel op dat je altijd een vast bedrag per maand betaald voor de motor, ook als je deze niet verhuurt. Meer informatie over de mogelijkheden van het verhuren van je motor vind je op Motoshare.

Tips om rekening mee te houden bij een motor financieren

 1. Kies een motor die bij jou past.
  Wil je een motor of lekker te kunnen racen of hou je meer van lekker rustig toeren?
  Hou er verder rekening mee of je iemand achterop wilt mee kunnen nemen en of je de mogelijkheid wilt hebben om koffers erop te monteren als je van plan bent langere afstanden te gaan rijden.
 2. Afmetingen motor
  De meeste motorrijders zijn erg zuinig op hun motor en willen deze dan ook binnen in de schuur hebben staan. Hou rekening met het formaat van de motor of dit past in de schuur.
 3. Hoeveel wegenbelasting moet ik betalen voor mijn motor?
  Bij een motor moet je, net als bij elk ander voertuig wegenbelasting betalen. Hoeveel dat is bereken je eenvoudig via de belastingdienst.
 4. Waar koop ik een motor?
  Als je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte motor raden wij altijd aan om bij een officiële camper dealer je goed te laten informeren en adviseren in de mogelijkheden die passen bij jou wensen en binnen het budget wat je in gedachte hebt.
 5. Motor verzekeren
  Sluit een allrisk verzekering voor je motor. Als je een ongeluk krijgt en het blijkt jou fout te zijn dan krijg je niks uitgekeerd als je alleen WA verzekerd bent. Het zou zonde zijn als je maandelijks nog je lening aan het aflossen bent maar je inmiddels geen motor meer hebt.
 6. Motor financieren
  Een lening voor een motor regel je eenvoudig via simpellenen.nl. Bereken je mogelijkheden, vergelijk aanbieders op rente en voorwaarden en vraag direct een lening aan bij de bank die het beste bij jou past.

Een offerte aanvragen voor een motor financieren

Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een motor financieren!

Er wordt spoedig contact met je opgenomen om je aanvraag te bespreken. Als je de lening definitief wilt aanvragen en je alle stukken zijn aangeleverd gaat de bank vaak dezelfde dag nog over tot beoordelen. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan kan het geld de volgende dag al op je rekening staan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Voertuigen/Motor financieren