let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
ABN AMRO lening2022-11-13T15:08:30+01:00

ABN AMRO lening

Een lening van ABN AMRO

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

ABN AMRO lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

ABN AMRO lening

Een ABN AMRO lening , is dit betrouwbaar om online af te sluiten? ABN AMRO is één van de grootste banken in Nederland welke meer dan 300 jaar teruggaat. In 1991 werd er een fusie contract getekend waardoor het op dat moment de grootste bank van Nederland werd. Net als geld lenen ING, is een ABN AMRO lening is niet mogelijk om af te sluiten via Simpel Lenen, wel wordt deze aanbieder meegenomen wanneer je meerdere kredietverstrekkers met elkaar vergelijkt. ABN is concurrerend in de markt maar meestal zijn er andere partijen met een lagere rente en betere voorwaarden.

Geld lenen ABN AMRO

Geld lenen ABN AMRO, een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een voordelige lening bij een grootbank. Wanneer je al veel ervaring hebt met ABN AMRO en tevreden bent over je huisbank is geld lenen ABN AMRO een prima keuze. De rente die zij aanbieden op de persoonlijke lening is een van de lagere rentes in de markt. Ben je op echter op zoek naar de meest voordelige lening en maakt het je niet zoveel uit bij welke bank je de lening afsluit, dan zijn er andere opties.

Er zijn diverse banken op de markt die een lagere rente bieden dan ABN AMRO. Het is zelfs mogelijk om te lenen vanaf 6,6%. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons aanvraagt, vragen wij bij alle banken waarmee we samenwerken het beste aanbod voor je op. Je ontvangt dan binnen 24 uur jouw persoonlijke aanbod. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste rente.

ABN AMRO lening; welke leningen van ABN AMRO zijn er?

De ABN AMRO biedt eigenlijk maar 1 leenvorm voor een ABN AMRO lening aan; een persoonlijke lening. Een doorlopend krediet afsluiten is niet meer mogelijk. Naast een persoonlijke lening heb je ook de mogelijkheid om rood te staan op je rekening.

Persoonlijke lening ABN AMRO
Een persoonlijke lening ABN AMRO is mogelijk vanaf een rente van 5,0%. Simpel Lenen bemiddelt niet voor ABN leningen. Vergelijk meerdere aanbieders met elkaar en kijk of ABN de goedkoopste aanbieder is. Bij Simpel Lenen kijken we altijd waar je het voordeligst uit bent, lenen kan al vanaf 6,6%.

Looptijd
Een persoonlijke lening ABN AMRO mag afgelost worden in 10 jaar, dit is wel afhankelijk van het leendoel waar je geld voor leent. Als je geld leent voor een verbouwing mag je dit aflossen in maximaal 12 jaar. Als je gebruikt maakt van de mogelijkheid om rood te staan dan moet je minimaal 1x in de 3 maanden een positief saldo op je rekening hebben staan. Via Simpel Lenen is het mogelijk om een lening af te lossen in maximaal 15 jaar. Hierdoor valt je maandbedrag lager uit.

Maximaal leenbedrag
Als je een ABN rekening hebt, dan heb je de mogelijkheid om rood te staan tot 5000 euro met een max van je netto inkomen. Als je ouder dan 75 jaar bent dan mag je nog maximaal 1000 euro rood staan. Bij Simpel Lenen kan je een krediet afsluiten tot €150.000,-!

Boetevrij aflossen
Bij een ABN AMRO lening mag altijd extra afgelost worden zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Sluit je een lening via Simpel Lenen? Dan is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen!

Doorlopend Krediet ABN AMRO
Het is niet mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten, wel is het mogelijk om rood te staan als je een betaalrekening hebt bij de ABN. Bij Simpel Lenen is het wel nog mogelijk om een soortgelijk product af te sluiten in de vorm van een Flex en Zeker Lening van Qander.

Geld lenen via Simpel Lenen

Een lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een ABN AMRO lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een ABN AMRO lening afsluiten bij ABN AMRO.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Kan ik geld lenen ABN AMRO wanneer ik geen klant ben?

Ja geld lenen ABN AMRO is mogelijk wanneer je geen klant bent. Je kunt net als iedereen die wel klant is bij ABN AMRO een aanvraag indienen voor een persoonlijke lening. Je dient bij ABN AMRO een aanvraag in waarbij je jouw persoonsgegevens, inkomsten en uitgaven en financiële verplichtingen dient op te geven. Er wordt vervolgens door de bank gekeken of jouw wensen haalbaar zijn en ontvang je de offerte. Op deze manier is het mogelijk om geld te lenen bij ABN AMRO voor bijvoorbeeld een autofinanciering of om geld te lenen voor een verbouwing. Geld lenen ABN AMRO is eenvoudig te regelen via de eigen website van de bank. Ben je op zoek naar een alternatief, kijk dan eens tussen de andere banken waarmee we samenwerken.

Hoeveel kan ik lenen met een ABN AMRO lening?

Hoeveel je kan lenen voor een ABN AMRO lening is afhankelijk van de bestendigheid van je inkomen, je financiële en persoonlijke situatie. Wil je geld lenen ABN AMRO, bereken dan eerst wat je mogelijkheden zijn.

Alle kredietaanbieders hebben te maken met dezelfde toetsing voor het verkrijgen van een lening, ga daarom altijd op zoek naar de goedkoopste lening. ABN geld lenen is niet mogelijk via Simpel Lenen maar is ook niet altijd het beste aanbod. Het is goed om meerdere kredietverstrekkers te vergelijken zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald.

ABN AMRO lening rente

De rente van een ABN AMRO lening is af te sluiten vanaf 4,8% bij een persoonlijke lening. Simpel Lenen biedt al een rente aan vanaf 6,6% tegen dezelfde of betere voorwaarden! Waarom zou je teveel betalen? ABN wordt ook meegenomen onze vergelijking. Vergelijk leningen en vind de goedkoopste lening. Simpel Lenen biedt de laagste rente van Nederland!

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,80%
€ 25.000Lender & Spender7,00%
€ 25.000Defam premium7,50%
€ 25.000ING7,50%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden.

ABN AMRO geld lenen

Bij ABN AMRO geld lenen kun je op dit moment alleen doen door rechtstreeks bij ABN AMRO een lening aan te vragen. ABN AMRO werkt niet met tussenpersonen zoals Simpel Lenen voor het verstrekken van consumptieve kredieten. Bij ABN AMRO geld lenen is niet altijd de voordeligste optie. Het loont om leningen te vergelijken via onze lening vergelijken tool. Zie in één oogopslag welke bank de laagste rente aanbiedt. Vraag je een offerte aan dan vragen wij nogmaals bij alle banken jouw persoonlijke aanbod op. Vervolgens sturen wij het aanbod met de beste rente en voorwaarden naar je toe per e-mail.

ABN AMRO geld lenen berekenen

Wil je bij ABN AMRO geld lenen? Je kunt eenvoudig via onze lening berekenen tool uitrekenen hoeveel bij ABN AMRO geld lenen je uiteindelijk kost. Vergelijk de kosten voor bij ABN AMRO geld lenen vervolgens met de kosten bij andere banken om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Vaak is lenen via een zogenoemde huisbank duurder dan lenen via een internetbank die alleen via het intermediair werkt. Vraag je via Simpel Lenen een offerte aan, dan vragen wij altijd een persoonlijk aanbod voor je op bij alle met ons samenwerkende banken. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste rente en beste voorwaarden voor jouw lening.

ABN AMRO lening aanvragen

Simpel Lenen bemiddelt niet voor de ABN AMRO lening, het is dus niet mogelijk om een ABN AMRO lening aan te vragen via Simpel Lenen. De rente van een lening ABN wordt meegenomen in het vergelijk met de laagste rente van Nederland. Hier zie je dat er vaak aanbieders zijn die een goedkopere lening aanbieden dan de ABN.

Simpel Lenen werkt met meerdere kredietaanbieders samen en gaat graag met je op zoek naar een passend aanbod met gunstige voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen