let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Interbank lening2023-08-08T21:47:00+02:00

Interbank lening

Een lening aanvragen bij Interbank

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Interbank lening; wie is Interbank?

Een Interbank lening; is dit betrouwbaar? Interbank is opgericht in 1923 en verstrekt al meer dan 90 jaar leningen en kredieten. Interbank is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. en dochter van Crédit Agricole S.A, één van de grootste financiële instellingen van Europa. Interbank is een solide partij met ruime ervaring in de financiële dienstverlening.

Interbank is in het bezit van een AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning, is lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen) en beschikt over een vergunning om leningen en kredieten te mogen aanbieden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat er altijd een verantwoorde lening wordt verstrekt.

Tevens is Interbank geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Het is niet mogelijk om zelf rechtstreeks een Interbank lening af te sluiten, het is alleen mogelijk een lening af te sluiten via een tussenpersoon.

Waarom een Interbank lening?

Interbank onderscheidt zich van andere kredietverstrekkers door de persoonlijke leningen die speciaal op de markt gebracht zijn om een woning te verbouwen of om een (tweede) woning te kunnen financieren. Er kan tot 75.000 euro geleend worden bij Interbank tegen een relatief lage maandlast. Dit is mogelijk omdat er voor een langere looptijd gekozen kan worden tot 15 jaar. Tevens is de rente fiscaal aftrekbaar als de lening gebruikt voor woningverbetering.
Ook voor de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, een motor of een bruiloft kan er bij Interbank een lening worden afgesloten. Een Interbank lening biedt een lage rente met veel zekerheden en je kunt boetevrij extra aflossen.

Als je meerdere leningen hebt openstaan dan kan er vaak flink bespaard worden door de leningen over te sluiten naar een Interbank lening.

Geld lenen bij Interbank met een Interbank lening

Een Interbank lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een Interbank lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een lening afsluiten bij Interbank.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen over de Interbank lening voor je op een rij gezet.

Geld lenen Interbank

Geld lenen Interbank is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen. Interbank is een partij die bijna altijd in de top 3 van de laagste rente van Nederland is te vinden. Geld lenen Interbank is dus altijd tegen een concurrerende rente. Wil je geld lenen voor auto dan is geld lenen Interbank alleen mogelijk door dit af te sluiten via een bemiddelaar en niet rechtstreeks via Interbank zelf. Alleen betrouwbare bemiddelaars zoals Simpel Lenen kunnen een aanstelling krijgen om met Interbank samen te werken.

Online geld lenen Interbank

Online geld lenen Interbank, dat is de enige manier om een lening aan te kunnen vragen bij Interbank. Zij werken alleen met professionele aangesloten bemiddelaars zoals Simpel Lenen. Online geld lenen Interbank is alleen af mogelijk via een aangesloten bemiddelaar, zij doen geen zaken rechtstreeks met de klant. Via Simpel Lenen kan je alle banken vergelijken met andere aanbieders en is geld lenen Interbank ook mogelijk!

Interbank lening; de verschillende leenvormen bij Interbank

Interbank biedt 3 verschillende soorten leningen aan;

 • Interbank Persoonlijke Lening
 • Interbank Beter Wonen Financiering
 • Interbank Herfinanciering

Hieronder leggen wij uit wat de verschillen zijn.

Interbank Persoonlijke Lening

De persoonlijke lening van Interbank is uitermate geschikt als je een éénmalige uitgave nodig hebt voor bijvoorbeeld een auto. De looptijd van je Interbank lening wordt vaak aangepast aan de levensduur van de aanschaf. Zo weet je zeker dat de schuld nooit hoger is dan de dagwaarde. De rente, de looptijd en het maandbedrag staan vast, hierdoor weet je precies wat de lening in totaal gaat kosten.

Je kunt een persoonlijke lening van Interbank afsluiten wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. De lening moet voor je 74e afbetaald zijn.

Bij de Interbank persoonlijke lening kan er tussentijds boetevrij extra worden afgelost. Hierdoor heb je de lening sneller afgelost.

Lees meer over de persoonlijke lening.

Interbank Beter Wonen Financiering

De Beter Wonen Financiering van Interbank is op de markt gebracht voor het financieren van grote verbouwingen of de aankoop van een tweede (vakantie) woning. Het is een persoonlijke lening van Interbank met een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd.

Bij een Interbank Beter Wonen Financiering kan er gekozen worden voor een langere looptijd, tot maximaal 15 jaar, waardoor het maandbedrag een stuk lager wordt. Als de Interbank lening gebruikt wordt voor woningverbetering dan is de rente fiscaal aftrekbaar waardoor je nog voordeliger uit bent.

Je kunt een Beter Wonen Financiering afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. De lening moet voor je 74e afbetaald zijn.

Tussentijds extra aflossen is bij deze Interbank lening mogelijk, hier zitten wel kosten aan verbonden.

Interbank Herfinanciering

Heb je meerdere leningen openstaan? Dan betaal je vaak een te hoge rente en heb je vaak geen overzicht meer van al je openstaande schulden. Bij Interbank kun je al je openstaande leningen (ook als deze niet bij Interbank lopen) samenvoegen en onderbrengen in één Interbank lening. Hoe meer je leent hoe lager de rente is. Samenvoegen zorgt daarom vaak voor een lagere rente!

Het oversluiten van je lopende lening is eenvoudig te regelen, tel al je openstaande schulden bij elkaar op en vraag een lening aan bij Interbank voor dit bedrag. Hiermee kan je al je schulden in één keer aflossen. Door de leningen samen te voegen ga je waarschijnlijk een lagere rente betalen dan de huidige situatie waar je bij meerdere aanbieders relatief kleine leningen hebt openstaan. Daarnaast creëer je een duidelijk overzicht voor jezelf.

Verkoop je jouw huis voor een lager bedrag dan je openstaande hypotheek? Dan heb je te maken met een restschuld, als je geen eigen middelen hebt zou je hier een persoonlijke lening voor kunnen afsluiten.

Heb je een lopende restschuld tegen een hoge rente gefinancierd? Bekijk dan of je hierop kan besparen met een Interbank Herfinanciering.

Je kunt een Herfinanciering afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 59 jaar oud bent. Je mag kiezen voor een looptijd van maximaal 15 jaar, maar de lening moet terugbetaald zijn voor je 74e.

Tussentijds extra aflossen is mogelijk, maar daar zijn wel kosten aan verbonden.

Interbank lening oversluiten

Een Interbank lening oversluiten kan volledig online geregeld worden. Ben je op zoek naar de laagste rente voor een Interbank lening oversluiten? Dan kan je deze vinden op Simpel Lenen. Zij bieden de laagste rente van Nederland bij een Interbank oversluiten naar een andere bank. Simpel Lenen is een onafhankelijke vergelijkingswebsite waar je alle aanbieder kan vergelijken op rente en voorwaarden. Een Interbank lening oversluiten naar een andere bank die je zelf kan kiezen, met een lage rente uiteraard! Onze kredietspecialisten geven altijd een advies of de gekozen bank ook daadwerkelijk de beste bank is. Zo weet je zeker dat je goed zit bij jouw Interbank lening oversluiten.

Interbank lening oversluiten naar een lagere rente

Wil je jouw Interbank lening oversluiten naar een lagere rente en hierdoor besparen dan kan je dit eenvoudig, helemaal zelf én kosteloos regelen via Simpel Lenen. Jouw Interbank lening oversluiten en bijlenen omdat je bijvoorbeeld wilt verbouwen is ook mogelijk mits het inkomen toereikend is. Door de huidige lage rentestanden is het vaak mogelijk om te besparen op de lopende lening, dit komt mede door het feit dat er bij een Interbank lening oversluiten geen afsluit of advieskosten in rekening worden gebracht! Een lagere rente betekent dus direct besparen. Wil jij ook besparen op je lopende lening? Een Interbank lening oversluiten doe je via Simpel Lenen tegen de laagste rente van Nederland!

Interbank lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kan er een lening worden afgesloten bij Interbank. Het afsluiten van een Interbank lening is alleen mogelijk via een selectief aantal tussenpersonen. Interbank is een dynamisch bedrijf dat met hun ruime kennis en ervaring vaak zorgen voor een zorgvuldige maar snelle afhandeling van een aanvraag. Nadat de aanvraag bij ons binnen is wordt er contact met je opgenomen om je persoonlijke situatie en je wensen te bespreken.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.