let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Knab lening2023-08-08T22:08:42+02:00

Knab lening

Een lening van Knab

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Knab lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Knab lening

Een Knab lening online afsluiten, is dit betrouwbaar? Knab is onderdeel van Aegon en een online bank opgericht in 2012. Knab is flink gegroeid de afgelopen jaren aangezien zij alles online regelen. Het is niet mogelijk om een knab lening af te sluiten, zij bieden namelijk geen mogelijkheid om geld te lenen. Ben je op zoek naar een lening kijk dan naar onze lening vergelijken tool om te kijken waar je het goedkoopste geld kan lenen.

Geld lenen Knab; financieringsmogelijkheden

Geld lenen Knab en de verschillende financieringsmogelijkheden. Wanneer je geld wilt lenen bij Knab zijn er eigenlijk weinig tot geen mogelijkheden. Knab richt zich voornamelijk op betaal- en spaarrekeningen. Het is als ondernemer wel mogelijk om een financiering te krijgen in de vorm van een hypotheek of factoring.

Een persoonlijke lening die je bij veel andere banken wel af kunt sluiten is bij Knab niet mogelijk. Ben je op zoek naar een voordelige vrij besteedbare lening als alternatief voor geld lenen knab dan kun je een offerte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier. Wij vragen dan het beste aanbod op bij diverse banken. Je ontvangt vervolgens binnen 24 uur de offerte met de voordeligste lening.

Knab lening; welke leningen van Knab zijn er?

Persoonlijke lening Knab
Het is niet mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten bij Knab. Wil je een persoonlijke lening afsluiten vraag deze dan eenvoudig aan via Simpel Lenen, je hebt al een persoonlijke lening vanaf 6,5%!

Doorlopend Krediet Knab
Een doorlopend krediet afsluiten is niet mogelijk bij Knab, geld lenen Knab kan alleen als je de mogelijkheid hebt om rood te staan. De voorwaarde om rood te kunnen staan is dat je op een andere rekening van Knab voldoende geld moet hebben staan. Daarnaast kan je maximaal 1 maand rood staan. Ben je op zoek naar een doorlopend krediet voor langer dan 1 maand, gebruik dan onze bereken je lening tool en vind de beste deal. Een rente vanaf 7,3%!

Je kan dus helaas geen Knab lening afsluiten bij Knab, ben je op zoek naar een lening, vraag dan een offerte aan voor een lening van een andere bank via ons aanvraagformulier.

Geld lenen Knab; alternatieven

Geld lenen Knab is zoals al eerder gemeld niet mogelijk. Maar welke alternatieven zijn er dan om geld te lenen?

Naast Knab zijn er veel andere banken waar je wel terecht kunt voor een lening. Een aantal van de bekendere voordelige banken zijn onder andere Defam, BNP Paribas, Nationale Nederlanden en Qander. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwere partijen op de markt als Lender & Spender en Lloyds Bank. Dit zijn innovatie banken die de aanvraag voor een lening geheel digitaal afwikkelen. Wanneer je een offerte via ons aanvraagt, voor bijvoorbeeld geld lenen voor auto, dan vragen wij bij alle banken waarmee wij samenwerken een persoonlijk aanbod voor je op. Vervolgens ontvang je van ons het beste aanbod. Zo hoef je zelf niet op zoek naar het beste alternatief voor geld lenen knab maar sturen wij jou het beste aanbod.

Geld lenen via Simpel Lenen als alternatief voor de Knab lening

Een lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen als alternatief voor een Knab lening, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een Knab lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Knab lening.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Hoeveel kan ik lenen bij Knab met een Knab lening?

Het is niet mogelijk om geld te lenen bij Knab, als je geld wilt lenen bereken via onze tool jouw mogelijkheden als alternatief voor een Knab lening. Het maximale bedrag wat je kan lenen is afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie.

Alle kredietaanbieders hebben te maken met dezelfde toetsing voor het verkrijgen van een persoonlijke lening, ga daarom altijd op zoek naar het beste aanbod. Knab geld lenen is niet mogelijk omdat zij deze producten niet aanbieden. via Simpel Lenen is het wel mogelijk om een lening af te sluiten. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Rente Knab lening

De rente voor een Knab lening is 5% wanneer je rood staat en je minimaal hetzelfde bedrag op een andere rekening van Knab hebt staan. Sta je ongeoorloofd rood dan wordt er een rente van 14% in rekening gebracht. Simpel Lenen biedt de laagste rente van Nederland, je kan al een lening afsluiten vanaf 6,6%!

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lender & Spender6,50%
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,90%
€ 25.000Defam premium7,10%
€ 25.000SNS Bank7,10%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden.

Knab lening aanvragen

Een Knab lening aanvragen is niet mogelijk, daarnaast bemiddelt Simpel Lenen ook niet voor Knab leningen. Wel kunnen wij je helpen met een lening bij een andere kredietverstrekker. Vergelijk meerdere aanbieders met elkaar en vraag een offerte aan voor de goedkoopste lening!

Simpel Lenen werkt met meerdere kredietaanbieders samen en gaat graag met je op zoek naar een passend aanbod met gunstige voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen