let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Lloyds lening2023-01-25T22:11:10+01:00

Lloyds lening

Geld lenen; een Lloyds lening

Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Vaste lage rente

  • Altijd boetevrij extra aflossen

  • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Wie is Lloyds Bank?

Lloyds bank is onderdeel van Lloyds banking group en tevens een samenwerkende partner van Simpel Lenen. Lloyds bank group is opgericht in 1695 in Birmingham, Verenigd koninkrijk. Momenteel zijn zij de grootste consumentenbank van Groot Brittannië en actief in 6 landen met meer dan 26 miljoen klanten. Sinds 1999 is Lloyds online actief met het verstrekken van financiële producten.

Het is niet mogelijk om rechtstreeks een lening af te sluiten bij Lloyds Bank. Lloyds Bank werkt alleen via professionele en betrouwbare tussenpersonen. Wij bij Simpel Lenen hebben een aanstelling bij Lloyds Bank en via ons kan je dan ook een lening aanvragen bij Lloyds Bank. Het is mogelijk om een persoonlijke lening en de huiseigenaar persoonlijke lening af te sluiten.

Waarom een lening afsluiten bij Lloyds Bank?

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen bij Lloyds Bank

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een lening afsluiten bij Lloyds Bank.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Verantwoord online geld lenen bij Lloyds Bank

Via Lloyds Bank is het mogelijk om eenvoudig maar verantwoord een lening af te sluiten. Dit komt mede omdat er wordt gewerkt met informatie uit de “brondata”. Dit houdt in dat je met je Digi-D toestemming geeft aan Lloyds Bank dat zij digitaal beschikbare informatie kunnen inzien. Denk hierbij aan inkomensgegevens uit je aangifte inkomstenbelasting en je werkverleden via het UWV. Door deze werkwijze wordt er efficiënt beoordeeld en kunnen er geen fouten gemaakt worden.

Tevens zorgt dit ervoor dat Lloyds Bank vaak dezelfde dag bij goedkeuring overgaat tot uitbetalen van de lening en de volgende dag het geld al op je rekening kan staan.

Lloyds Bank verstrekt alléén een lening als dat verantwoord is. Om dit te kunnen bepalen wil Lloyds Bank weten hoe je persoonlijke situatie eruit ziet. Wat zijn je vaste lasten en heb je lopende verplichtingen? Als dit inzichtelijk is en past bij de gewenste lening dan staat Lloyds Bank hier verder volledig achter.

Leenvormen bij Lloyds Bank

Bij Lloyds Bank kun je op dit moment alleen de Lloyds Bank persoonlijke lening aanvragen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Lloyds Bank Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening sluit goed aan bij eenmalige uitgave tussen €5.000 – €40.000,-  voor bijvoorbeeld een keuken financiering, een camper financieren of andere doeleinden. Je krijgt het geld namelijk in één keer op je rekening gestort. De looptijd en de rente worden vooraf vastgezet, hierdoor weet je waar je aan toe bent. Daarnaast worden de totale kosten voor de lening uitgebreid met je besproken. Het maandbedrag staat vast zodat je weet wat je lening je maandelijks gaat kosten.

Een groot voordeel is ook dat je een lening van Lloyds Bank altijd boetevrij extra af kan lossen.

Lees meer over de persoonlijke lening.

Rente van Lloyds Bank

Lloyds Bank biedt recentelijk pas de mogelijkheid om een lening af te sluiten, maar alleen via tussenpersonen met een aanstelling, Simpel Lenen is hier 1 van! In veel gevallen heeft Lloyds de laagste rente van Nederland! Zij vinden het wel belangrijk dat een lening verantwoord is. Daarom wordt er gekeken naar de bestendigheid van het inkomen en de vaste lasten. De hoogte van de rente is mede afhankelijk van het leenbedrag.

Bekijk via Simpel Lenen de actuele rentestanden van Lloyds lening.

Lloyds Bank lening verhogen of oversluiten

Heb je een lening lopen en wil je deze verhogen? Dan is het vaak gunstig om deze samen te voegen en over te sluiten naar één lening met een vaste lage rente bij Lloyds bank. Het is namelijk zo dat je bij Lloyds een lagere rente krijgt als het leenbedrag hoger is.

Doe een aanvraag voor een lening bij Lloyds Bank en laat je vrijblijvend adviseren over een persoonlijke lening met lage rente!

Lloyds Bank lening afsluiten via Simpel Lenen

Een lening aanvragen via Simpel Lenen is eenvoudig en snel te regelen. Lloyds Bank werkt alleen met professionele tussenpersonen die een aanstelling hebben. Het is dus niet bij elke tussenpersoon mogelijk om een lening af te sluiten bij Lloyds Bank. Vanwege een nauwe samenwerking kunnen wij zeer snel aanvragen verwerken en zorgen dat de lening spoedig wordt uitbetaald. Door het delen van brondata via Digi-D met Lloyds Bank kan in de meeste gevallen de aanvraag vandaag nog worden afgerond en het geld morgen al op je rekening staan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.