let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Nationale Nederlanden lening2022-07-18T20:48:29+02:00

Nationale Nederlanden lening

Een lening aanvragen bij Nationale Nederlanden

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Nationale Nederlanden lening; wie is Nationale Nederlanden?

Een Nationale Nederlanden lening; Is dit betrouwbaar? Nationale Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en bankactiviteiten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1845 als brandverzekeraar en sinds de fusie in 1963 Nationale Nederlanden geworden. Nationale Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met meer dan 17 miljoen klanten welke actief is in 18 landen en beurs genoteerd is aan Euronext Amsterdam.

De Nationale Nederlanden Lening voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing kan eenvoudig en snel worden geregeld. Deze betrouwbare partij biedt een aantrekkelijke rente met gunstige voorwaarden.

Waarom een Nationale Nederlanden lening?

Nationale Nederlanden verstrekt een Nationale Nederlanden lening als dit verantwoord en veilig is. Zodra de aanvraag binnen komt wordt er altijd telefonisch contact met je opgenomen door de kredietbemiddelaar om het gewenste bedrag, het leendoel en de persoonlijke financiële situatie te bespreken. De voor- en nadelen worden uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een aanvraag kan online geregeld worden, na het doen van de aanvraag en het telefonisch gesprek kunnen de documenten digitaal worden aangeleverd én kan de offerte digitaal worden ondertekend. Hierdoor kan een aanvraag snel en zorgvuldig worden afgehandeld en kan het geld vaak al binnen 48 uur op je rekening staan.

Geld lenen bij Nationale Nederlanden met een Nationale Nederlanden lening

Een Nationale Nederlanden lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 4,4%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe vraag ik een lening aan?2022-02-01T17:17:48+01:00

Een lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2021-03-06T11:09:57+01:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over de Nationale Nederlanden lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Nationale Nederlanden lening afsluiten bij Nationale Nederlanden.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Een Nationale Nederlanden Lening die bij je past

Bij Nationale Nederlanden kun je kiezen uit verschillende leenvormen. Een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Wat de verschillen en de voor- en nadelen van de Nationale Nederlanden lening zijn leggen wij je hieronder graag uit.

Nationale Nederlanden Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening van Nationale Nederlanden kun je een vast bedrag lenen tegen een vaste looptijd en een vaste rente. Het maandbedrag blijft gelijk tijdens de looptijd.

De hoogte van de rente is afhankelijk van het leenbedrag, je persoonlijke en financiële situatie. Hoe hoger het leenbedrag, hoe lager het rentepercentage is.

Er kan tussentijds altijd extra worden afgelost, dit is boetevrij. Als je een extra aflossing doet blijft het maandbedrag ongewijzigd maar wordt de looptijd ingekort, waardoor de lening sneller is afgelost.

Nationale Nederlanden Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet van Nationale Nederlanden kun je de eerste drie jaar, zo vaak je wilt, geld opnemen tot het afgesproken limiet. Na drie jaar gaat het opnamelimiet iedere maand met een vast bedrag omlaag waardoor er minder opgenomen kan worden. De looptijd wordt hierdoor korter, de maximale looptijd voor een doorlopend krediet bij Nationale Nederlanden is 15 jaar.

Bij een Nationale Nederlanden doorlopend krediet betaal je een vast maandbedrag, wat bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Omdat de rente variabel is, is er geen vaste looptijd, wel kan er extra boetevrij worden afgelost waardoor de looptijd wordt ingekort.

Een Nationale Nederlanden lening afsluiten?

Nationale Nederlanden beoordeelt zorgvuldig je financiële situatie en zorgt hierdoor dat je niet in de financiële problemen komt door je Nationale Nederlanden lening.

Om dit te kunnen waarborgen willen zij inzicht in je persoonlijke en financiële situatie en het leendoel. Hun leennormen zijn gebaseerd op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Nationale Nederlanden lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kan er een lening worden afgesloten bij Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden is een grote internationale organisatie met veel ervaring op het gebied van het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten en helpen je graag voor een snelle en zorgvuldige afwikkeling van je aanvraag.

Nadat de aanvraag bij ons binnen is wordt er contact met je opgenomen om je persoonlijke situatie en je wensen te bespreken voor je Nationale Nederlanden lening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Home/Geld lenen/Kredietverstrekkers/Nationale Nederlanden lening