let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Nationale Nederlanden lening2023-08-08T21:56:11+02:00

Nationale Nederlanden lening

Een lening aanvragen bij Nationale Nederlanden

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Nationale Nederlanden lening; wie is Nationale Nederlanden?

Een Nationale Nederlanden lening; Is dit betrouwbaar? Nationale Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en bankactiviteiten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1845 als brandverzekeraar en sinds de fusie in 1963 Nationale Nederlanden geworden. Nationale Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met meer dan 17 miljoen klanten welke actief is in 18 landen en beurs genoteerd is aan Euronext Amsterdam.

De Nationale Nederlanden lening voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing is sinds maart 2023 niet meer af te sluiten bij Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden is gestopt met het verstrekken van kredieten.

Waarom een Nationale Nederlanden lening?

Nationale Nederlanden verstrekt een Nationale Nederlanden lening als dit verantwoord en veilig is. Zodra de aanvraag binnen komt wordt er altijd telefonisch contact met je opgenomen door de kredietbemiddelaar om het gewenste bedrag, het leendoel en de persoonlijke financiële situatie te bespreken. De voor- en nadelen worden uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Sinds maart 2023 is Nationale Nederlanden gestopt met het verstrekken van kredieten. Simpel Lenen helpt je graag bij het vinden van een passende lening met een scherpe rente!

Een aanvraag kan online geregeld worden, na het doen van de aanvraag en het telefonisch gesprek kunnen de documenten digitaal worden aangeleverd én kan de offerte digitaal worden ondertekend. Hierdoor kan een aanvraag snel en zorgvuldig worden afgehandeld en kan het geld vaak al binnen 48 uur op je rekening staan.

Geld lenen bij Nationale Nederlanden met een Nationale Nederlanden lening

Een Nationale Nederlanden lening afsluiten is sinds maart 2023 niet meer mogelijk, zij zijn volledig gestopt met het verstrekken van leningen. Wel kan er een aanvraag worden gedaan via Simpel Lenen zodat er contact met je opgenomen kan worden om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag van een passende lening van een andere aanbieder. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over de Nationale Nederlanden lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Nationale Nederlanden lening afsluiten bij Nationale Nederlanden.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Geld lenen Nationale Nederlanden zonder gedoe

Geld lenen Nationale Nederlanden is sinds maart 2023 niet meer mogelijk aangezien Nationale Nederlanden is gestopt met het verstrekken van leningen. Wél is het nog mogelijk om eenvoudig en volledig online via de populaire website Simpel Lenen een lening te vinden met een lage rente, zij hebben een ruim aanbod aan aanbieders.  Wil je bijvoorbeeld geld lenen voor auto, doe dit dan via Simpel Lenen, hier zitten geen kosten verbonden! Daarnaast is er altijd sprake van een vaste looptijd met een vast rente zodat je weet wat de lening je maandelijks gaat kosten. Er is een looptijd mogelijk t/m 15 jaar en tijdens de looptijd is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen. Het maandbedrag blijft wel gelijk na een extra aflossing waardoor je eerder schuldenvrij bent, dat noemen wij geld lenen zonder gedoe!

Verantwoord geld lenen Nationale Nederlanden

Geld lenen Nationale Nederlanden is niet meer mogelijk sinds maart 2023. Nationale Nederlanden is gestopt met het verstrekken van nieuwe kredieten.  Via Simpel Lenen kan je eenvoudig een lening vinden die bij je past, Hiervoor wilt de betreffende bank altijd volledig inzicht in je financiële situatie om je in- en uitgaven te bekijken en te beoordelen of er nog ruimte is om de lening maandelijks terug te kunnen betalen. Daarnaast wilt de kredietverstrekker altijd weten wat het leendoel is waar je de lening voor gaat gebruiken, je krijgt dan een kosteloos advies over welke leenvorm en looptijd het beste past bij jou situatie. Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden dan kan je verantwoord geld lenen via Simpel Lenen!

Een Nationale Nederlanden Lening die bij je past

Bij Nationale Nederlanden is het niet meer mogelijk om een nieuwe lening aan te vragen. Via Simpel Lenen kan je kiezen uit verschillende leenvormen. Een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Wat de verschillen en de voor- en nadelen van een lening zijn leggen wij je hieronder graag uit.

Nationale Nederlanden Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening van Nationale Nederlanden kun je een vast bedrag lenen tegen een vaste looptijd en een vaste rente. Het maandbedrag blijft gelijk tijdens de looptijd.

De hoogte van de rente is afhankelijk van het leenbedrag, je persoonlijke en financiële situatie. Hoe hoger het leenbedrag, hoe lager het rentepercentage is.

Er kan tussentijds altijd extra worden afgelost, dit is boetevrij. Als je een extra aflossing doet blijft het maandbedrag ongewijzigd maar wordt de looptijd ingekort, waardoor de lening sneller is afgelost.

Sinds maart 2023 is Nationale Nederlanden gestopt met het verstrekken van leningen, vraag je lening aan bij Simpel Lenen en zij vinden een passende oplossing!

Nationale Nederlanden Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet van Nationale Nederlanden kun je de eerste drie jaar, zo vaak je wilt, geld opnemen tot het afgesproken limiet. Na drie jaar gaat het opnamelimiet iedere maand met een vast bedrag omlaag waardoor er minder opgenomen kan worden. De looptijd wordt hierdoor korter, de maximale looptijd voor een doorlopend krediet bij Nationale Nederlanden is 15 jaar.

Bij een Nationale Nederlanden doorlopend krediet betaal je een vast maandbedrag, wat bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Omdat de rente variabel is, is er geen vaste looptijd, wel kan er extra boetevrij worden afgelost waardoor de looptijd wordt ingekort.

Nationale Nederlanden is sinds 1 maart 2023 gestopt met het verstrekken van nieuwe kredieten. Vraag een lening aan bij Simpel Lenen en ontvang de laagste rente van Nederland!

Een Nationale Nederlanden lening afsluiten?

Nationale Nederlanden beoordeelt zorgvuldig je financiële situatie en zorgt hierdoor dat je niet in de financiële problemen komt door je Nationale Nederlanden lening.

Om dit te kunnen waarborgen willen zij inzicht in je persoonlijke en financiële situatie en het leendoel. Hun leennormen zijn gebaseerd op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Sinds 1 maart 2023 is Nationale Nederlanden gestopt met het verstrekken van leningen. Via Simpel Lenen is het nog wél mogelijk om een lening af te sluiten!

Nationale Nederlanden lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kan er eenvoudig en volledig online een lening worden afgesloten, een lening bij Nationale Nederlanden afsluiten is vanaf 1 maart 2023 niet meer mogelijk aangezien zij hier volledig mee gestopt zijn. Nationale Nederlanden is een grote internationale organisatie met veel ervaring op het gebied van het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten en helpen je graag voor een snelle en zorgvuldige afwikkeling van je aanvraag.

Nadat de aanvraag voor een lening bij ons binnen komt, wordt er contact met je opgenomen om je persoonlijke situatie en je wensen te bespreken en het beste aanbod met je besproken voor je lening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Home/Geld lenen/Kredietverstrekkers/Nationale Nederlanden lening