let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
SNS Bank lening2022-11-13T15:22:26+01:00

SNS Bank lening

Een lening van SNS Bank

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

SNS Bank lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

SNS Bank lening

Een SNS Bank lening kan je alléén afsluiten als je tussen de 21 en 69 jaar bent, al klant bent bij SNS en kunt internetbankieren. Zij verstrekken alleen een lening als je een vast inkomen, een specifiek doel voor ogen hebt en geen negatieve BKR-registratie op je naam hebt staan. Ben je op zoek naar een lening maar geen klant bij de SNS Bank? Doe dan een aanvraag via simpellenen.nl, hier heb je keuze uit beste kredietverstrekkers én de laagste rente van Nederland!

SNS Bank lening; welke leningen van SNS Bank zijn er?

Ben je op zoek naar een SNS Bank lening? De SNS Bank biedt 2 leenvormen aan, een persoonlijke lening en een duurzaamheidslening.

Persoonlijke lening SNS Bank
Een SNS lening biedt een persoonlijke lening aan vanaf 5,9%, bij Simpel Lenen is het mogelijk om een rente vanaf 6,6% te krijgen met vergelijkbare voorwaarden!

Duurzaamheidslening SNS Bank
Je kan een rente vanaf 5,4% krijgen voor een duurzaamheidslening bij de SNS. Het is niet mogelijk om een duurzaamheidslening SNS via Simpel Lenen af te sluiten.

Doorlopend Krediet SNS Bank
De SNS Bank biedt geen doorlopend krediet meer aan. De meeste aanbieders bieden tegenwoordig geen doorlopend krediet meer aan. Als je toch op zoek bent naar een doorlopend krediet doe dan een aanvraag, onze kredietspecialisten helpen je met het vinden van een passende lening.

Looptijd
Een SNS lening moet altijd binnen 10 jaar worden afgelost. bij Simpel Lenen is het mogelijk om een lening af te lossen in maximaal 15 jaar, mits deze wordt gebruikt voor verbouwing van je eigen woning. Hierdoor valt je maandbedrag lager uit.

Maximaal leenbedrag
Bij een lening SNS kan je een tussen €2.500 – €75.000 lenen met een persoonlijke lening. Via Simpel Lenen is het mogelijk om een krediet af te sluiten tot €150.000,-!

Boetevrij aflossen
Bij SNS is het mogelijk om boetevrij af te lossen op je lening. Sluit je een lening via Simpel Lenen? Dan zitten hier ook nooit kosten aan verbonden omdat het altijd volledig boetevrij is!

Geld lenen via Simpel Lenen als alternatief voor een SNS Bank lening

Een lening afsluiten als alternatief voor een SNS Bank lening is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen bij SNS Bank en een SNS Bank lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een SNS Bank lening afsluiten bij SNS Bank.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Kan ik geld lenen SNS Bank wanneer ik geen klant ben?

Geld lenen SNS bank is helaas niet mogelijk wanneer je geen klant bent bij SNS Bank. Op deze manier is het dus voor veel consumenten niet mogelijk om geld te lenen via SNS.

Ben je op zoek naar een voordelige persoonlijke lening of een lening speciaal voor verduurzaming? Kijk dan eens naar de aanbieders waarmee wij samenwerken via onze lening vergelijken tool of naar de lening van Greenloans die speciaal voor duurzame investeringen is ontwikkeld. Op deze manier is het toch mogelijk om een voordelige lening af te sluiten zonder klant te zijn van SNS Bank.

Een offerte aanvragen is kosteloos en vrijblijvend.

Geld lenen SNS Bank; voorwaarden

Je kunt geld lenen SNS Bank als je voldoet aan ten minste de volgende voorwaarden:

 • Je wilt tijdelijk een lening voor een specifiek doel.
 • Je bent tussen de 21 en 69 jaar.
 • Je bent al klant bij SNS Bank en kunt internetbankieren.
 • Je hebt een vast en bestendig inkomen.
 • Je woont en werkt in Nederland.
 • Je hebt voldoende inkomen om de lening iedere maand te kunnen terugbetalen. Dit wordt uiteraard door SNS Bank zelf getoetst.
 • Je hebt geen negatieve BKR-registratie.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden? Dan is het mogelijk om geld te lenen bij SNS Bank. SNS Bank toetst iedere aanvraag en kan ook op andere gronden een aanvraag alsnog afkeuren.

Lukt geld lenen SNS Bank niet? Kijk dan voor een alternatief en vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Hoeveel kan ik lenen bij een SNS Bank lening?

Je leencapaciteit bij de SNS Bank wordt bepaald o.b.v. je vaste inkomen en je persoonlijke situatie. Als je samenwoont moet je partner ook mee tekenen maar kan ook het inkomen van je partner worden meegenomen. Wil je geld lenen SNS bereken dan eerst wat je mogelijkheden zijn.

Hoeveel kan ik lenen voor een SNS Bank lening?
Alle kredietverstrekkers moeten zich aan dezelfde toet normen houden bij het berekenen van een persoonlijke lening. Kijk daarom altijd verder en vergelijk meerdere aanbieders met elkaar en vind het beste aanbod. SNS geld lenen is niet mogelijk via Simpel Lenen maar is ook niet altijd het beste aanbod.

Rente SNS Bank lening

De rente SNS Bank lening is momenteel verkrijgbaar vanaf 4,5%, dit is niet de laagste rente in de markt. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen, sluit daarom je lening bij simpellenen.nl en weet zeker dat je de goedkoopste lening vind. Bij Simpel Lenen is het al mogelijk een lening af te sluiten tegen 6,6%!

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,80%
€ 25.000Lender & Spender7,00%
€ 25.000Defam premium7,50%
€ 25.000ING7,50%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden.

SNS Bank lening aanvragen

Een SNS Bank lening afsluiten is net als geld lenen ing, niet mogelijk via Simpel Lenen en is alleen mogelijk via de SNS Bank zelf. Je kan alleen een lening afsluiten bij SNS Bank als je al klant bent en gebruik maakt van internetbankieren. Sluit je lening via simpellenen.nl en betaal een lagere rente dan bij de SNS bank.

Simpel Lenen biedt de laagste rente van Nederland, waarom zou je dan nog verder zoeken? Doe een aanvraag en beschik binnen 2 dagen over het geld

Simpel Lenen werkt met meerdere kredietaanbieders samen en gaat graag met je op zoek naar een passend aanbod met gunstige voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen