let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Garagebox financieren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,5%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Garagebox financieren2023-08-08T21:58:34+02:00

Project Description

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Garagebox financieren; handig om te weten

Een garagebox financieren is mogelijk met een persoonlijke lening. Een garagebox financieren met een hypotheek is niet mogelijk, tenzij de garagebox naast de woning staat. Het is dan “onderdeel” van de woning en dan is een garagebox financieren wél mogelijk met een hypotheek. Mocht de garagebox niet naast de woning staan dan is een garagebox financieren nog steeds mogelijk maar dan alleen met een persoonlijke lening. Afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie kan je het volledig bedrag lenen wat afgelost mag worden in 120 maanden. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een kortere looptijd én kan er tussentijds boetevrij worden afgelost.

Kenmerken persoonlijke lening voor een garagebox financieren

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over een garagebox financieren

Meer weten over een garagebox financieren? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor een garagebox

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over geld lenen voor een garagebox.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Hoeveel kan ik lenen voor garagebox financieren?

Hoeveel kan ik lenen voor garagebox financieren is afhankelijk van je persoonlijke en je financiële situatie. Bij het bepalen hoeveel je kan lenen wordt er gekeken naar je inkomsten, heb je een vast contract, ben je ondernemer of werk je met een 0-uren contract spelen hier een grote rol in. De stabiliteit van het inkomen moet bepaald worden om te berekenen of een garagebox financieren mogelijk is. Daarnaast wordt er gekeken naar je persoonlijke situatie, woon je nog thuis, heb je een huur of koopwoning, heb je kinderen enzovoort. Als dit bekend is kan er een uitgebreide berekening worden gemaakt om te kijken of een garagebox financieren én eventueel geld lenen voor een auto voor in de garagebox haalbaar is. De lening wordt alleen verstrekt als dit volledig verantwoord is.

Via Simpel Lenen bereken je eenvoudig hoeveel je kan lenen en wat het maandbedrag wordt.

Welke looptijd past het best bij een garagebox financieren?

Een garagebox financieren, welke looptijd moet ik kiezen? Dat is afhankelijk van je wensen en je financiële situatie. Koop je bijvoorbeeld een garagebox als investering of voor eigen gebruik? Een garagebox financieren als investering dan willen de meeste investeerders de lening niet te lang laten lopen, hoe langer de looptijd hoe hoger de totale kosten worden voor de lening. Wil je een garagebox financieren voor eigen gebruik dan wil je vaak weer een zo laag mogelijk maandbedrag. Onze adviseurs denken graag mee en geven een uitgebreid advies over welke looptijd goed aansluit bij jouw persoonlijke en financiële situatie bij een garagebox financieren!

Kan ik een hypotheek krijgen voor een garagebox?

Een garagebox financieren met een hypotheek, is dit mogelijk? Dit is alleen mogelijk als de garagebox op het terrein van je woning staat, het wordt dan namelijk gezien als 1 geheel. De garagebox zorgt voor waardevermeerdering voor de woning. Hou er wel rekening mee dat er nooit meer geleend mag worden dan de waarde van de woning. Afhankelijk van de waarde van de woning kan het zo zijn dat er eigen geld ingelegd moet worden. Tevens heb je bij het afsluiten van een hypotheek altijd te maken met taxatie, notaris en advieskosten. Vaak zit je qua kosten al gauw op €4.000,- eenmalige kosten. Aan het afsluiten van een persoonlijke lening zitten geen kosten verbonden. Daarnaast is het vaak voordeliger om te kiezen voor een persoonlijke lening i.p.v. een hypotheek, als er gekeken wordt naar de totale kosten aan het einde van de looptijd dan ben je bij een persoonlijke lening een stuk goedkoper uit. Hierdoor wordt er vaak gekozen voor een persoonlijke lening bij een garagebox financieren.

Is de rente aftrekbaar bij een garagebox financieren?

De rente bij een garagebox financieren is in sommige gevallen aftrekbaar. De rente is alleen fiscaal aftrekbaar als de garagebox op het terrein van de woning staat en als het om een hypotheek of een persoonlijke lening gaat, de rente van een doorlopend krediet is nooit aftrekbaar.. Het wordt dan door de Belastingdienst gezien als 1 geheel. Staat de woning verderop dan is het geen onderdeel van de woning en is de rente niet fiscaal aftrekbaar. Staat de garagebox verderop en gebruik je zelf de woning weinig of helemaal niet dan kan het interessant zijn om de garagebox te financieren. Er is tegenwoordig veel vraag naar opslag en het kan ervoor zorgen dat het maandbedrag wordt betaald door de huurder.

Laagste rente garagebox financieren

Bekijk de top 5 laagste rente voor een garagebox financieren. Hieronder zie je de rentes die horen bij een lening van € 25.000. We kunnen ons voorstellen dat je op zoekt bent een garagebox die iets minder kost, of juist op zoek bent naar een grotere garagebox. Bereken in dit geval je lening exact voor het bedrag dat jij wilt uitgeven aan je nieuwe auto door je lening te vergelijken.

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lender & Spender6,50%
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,90%
€ 25.000Defam premium7,10%
€ 25.000SNS Bank7,10%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 120 maanden.

Waarom geld lenen via Simpel Lenen?

Geld lenen voor een auto via Simpel Lenen heeft de volgende voordelen:

 • Offerte binnen 24 uur

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Boetevrij extra aflossen

 • Persoonlijk advies van een kredietspecialist

 • Laagste rente van Nederland vanaf 6,6%

Garagebox financieren; lening afsluiten via Simpel Lenen

Een lening afsluiten voor een garagebox kan door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij vragen bij de banken het aanbod voor je op, het beste aanbod ontvang je van ons vervolgens binnen 24 uur.

Wanneer je akkoord gaat met de offerte kun je bij ons de benodigde documenten aanleveren. Nadat de bank goedkeuring heeft gegeven staat het geld vaak al binnen 1 dag op je rekening!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Voertuigen/Garagebox financieren