let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Lender & Spender2022-07-06T19:02:41+02:00

Lender & Spender

Een lening aanvragen bij Lender & Spender

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Waarom een lening bij Lender & Spender

Lender & Spender biedt vooral op de lagere leenbedragen één van de laagste rentes van Nederland. Als je een lening wilt afsluiten bij Lender & Spender voor bijvoorbeeld het financieren van een auto of geld wilt lenen voor een motor, dan is het goed om te weten dat je altijd boetevrij kan aflossen. Het maandbedrag blijft ongewijzigd en de looptijd wordt ingekort waardoor de lening sneller is afgelost. Verder handelt Lender & Spender de aanvraag geheel digitaal af, persoonlijk contact is dus niet noodzakelijk.

Geld lenen bij Lender & Spender

Geld lenen bij Lender en Spender regel je eenvoudig via simpellenen.nl en tegen een vaste lage rente! Na het doen van een aanvraag wordt dan contact met je opgenomen door Nederlands Krediet Collectief om de wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag.

Liever geen contact? Dan is het ook mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen. Digitaal aanvragen, digitaal ondertekenen en digitaal aanleveren van alle documenten.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,5%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen bij Lender & Spender

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een lening afsluiten bij Lender & Spender.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Een verantwoorde lening van Lender & Spender

Een lening aanvragen bij Lender Spender is eenvoudig en geheel online te regelen. Bereken of je de gewenste lening kunt lenen o.b.v. je financiële situatie voor je een aanvraag doet. Na het doen van de aanvraag ontvang je een lijst met documenten die de bank nodig heeft om te kijken of ze je een Lenderspender lening kunnen verstrekken. Alle documenten kunnen aangeleverd worden via een veilige omgeving. Na goedkeuring van je aanvraag worden de gelden overgemaakt en staan deze vaak binnen 48 uur op je rekening.

Hoe werkt Lender & Spender?

Lender & Spender beoordeeld elke aanvraag individueel, zij verstrekken alleen een lening als die volledig verantwoord is. Hierbij wordt er o.a. naar je financiële en persoonlijke situatie gekeken. Er moet namelijk ruimte zijn om de lening terug te kunnen betalen. Past de lening eigenlijk niet naast je huidige betalingsverplichtingen dan zal Lender & Spender je niet toch zomaar een lening verstrekken.

Leenvormen bij Lender & Spender

Lender & Spender Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening Lender & Spender is de enige leenvorm waar je uit kan kiezen. De reden hiervoor is dat een persoonlijke lening zekerheid geeft voor zowel de rente, de looptijd en de totale kosten van een lening. Je kan niet voor verassingen komen staan omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Dit is wat zij belangrijk vinden en doen om eventuele Lender en Spender klachten te voorkomen. Het minimale leenbedrag is €2500 en maximaal €25.000. Er wordt een vaste lage rente aangeboden, de hoogte van de rente is afhankelijk van het bedrag wat geleend wordt. Er kan altijd extra worden afgelost zonder dat hier een boete voor in rekening wordt gebracht.

Is Lender en Spender betrouwbaar?

Dat Lender & Spender betrouwbaar is blijkt uit ruim 1900 Lender en Spender recensies op independer.nl, hier scoren zij hoog met een gemiddeld cijfer van 9,1. Hierbij is gevraagd om een cijfer te geven o.b.v. prijs-kwaliteit, klantenservice, gemak, snelheid en informatieverstrekking. Lees hier meer over Lender en Spender ervaringen van mensen die een Lender & Spender lening hebben afgesloten.

Hoeveel kan ik lenen Lender en Spender?

Hoeveel je kan lenen voor een lening Lender en Spender is afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie. Zij vinden het belangrijk dat de lening verantwoord is en dat je het maandbedrag van de lening maandelijks prima kunt missen. Via onze rekentool kun je een globale indicatie krijgen van je mogelijkheden. Om precies te weten hoeveel je kunt lenen en of je in aanmerking komt voor een lening van Lender en Spender kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Lender en Spender lening afsluiten via Simpel Lenen

Via Simpel Lenen kan er een lening worden afgesloten via Nederlands Krediet Collectief bij Lender en Spender. Simpel Lenen is onderdeel van Nederlands Krediet Collectief. Het is alleen voor professionele kredietbemiddelaars met een aanstelling bij Lender en Spender mogelijk om een lening van Lender en Spender aan te bieden.

Lender en Spender lening aanvragen