let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
Rabobank lening2022-11-13T15:20:44+01:00

Rabobank lening

Een lening van Rabobank

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Eenvoudig online vergelijken

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Rabobank lening
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

Rabobank lening

Rabobank is één van de grote banken in Nederland, zij bieden ook een Rabobank lening aan in de vorm van een persoonlijke lening. Het is goed om altijd meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken op een onafhankelijke vergelijkingssite zoals Simpel Lenen. Vaak zijn er andere partijen met een lagere rente en betere voorwaarden dan een Rabobank lening. Vergelijk een Rabo lening daarom altijd met andere aanbieders via Simpel Lenen.

Rabobank lening; welke leningen van Rabobank zijn er?

De Rabobank biedt 3 leenvormen voor een Rabobank lening aan, een persoonlijke lening, een duurzaamheidslening en een lening voor verbouwen.

Persoonlijke lening Rabobank
Rabobank biedt Rabobank lening aan d.m.v. een persoonlijke lening aan vanaf 5,3%, bij Simpel Lenen is het mogelijk om een rente vanaf 6,6% te krijgen met vergelijkbare voorwaarden!

Verbouwingslening Rabobank
Een verbouwingslening bij de Rabobank kan je alleen afsluiten als je een hypotheek hebt lopen bij de Rabobank. Bij Simpel Lenen is het voor iedereen mogelijk om een verbouwingslening aan te vragen, zelfs als je geen koopwoning hebt! Een Rabobank lening hoeft niet altijd de best passende lening te zijn

Duurzaamheidslening Rabobank
Een duurzaamheidslening bij de Rabobank is mogelijk vanaf een vaste rente van 4%, het is niet mogelijk om een duurzaamheidslening Rabobank via Simpel Lenen af te sluiten. Als alternatief voor deze lening bieden wij een Greenloans lening met een vaste rente van 3,9%.

Doorlopend Krediet Rabobank
Het is sinds december 2020 niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten bij de Rabobank, bij Simpel Lenen kun je in de vorm van een Flex en Zeker Lening van Qander nog wel een lening krijgen waarbij je afgelost geld tussentijds weer kunt opnemen.

Geld lenen via Simpel Lenen

Een lening afsluiten is eenvoudig te regelen via Simpel Lenen, er wordt dan contact met je opgenomen om je wensen en je persoonlijke situatie te bespreken voor een snelle afhandeling van de aanvraag. Het is zelfs mogelijk om de hele aanvraag online af te handelen, van aanvraag tot digitaal ondertekenen en het digitaal aanleveren van de benodigde documenten. Het is niet mogelijk om een Rabobank lening af te sluiten via Simpel Lenen.

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

 • Geen afsluit- of advieskosten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Wat zijn je maandelijkse kosten als je een lening afsluit?2023-08-22T10:47:38+02:00

De maandelijkse kosten bij het afsluiten van een lening zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de lening en de rentevoet. Bij een persoonlijke lening betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit zowel rente als aflossing. Dit bedrag blijft gedurende de minimale looptijd van de lening constant. Bij een doorlopend krediet betaal je ook maandelijks rente en aflossing, maar het totaalbedrag kan variëren op basis van hoeveel je opneemt en aflost binnen de afgesproken kredietlimiet.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten aan het oversluiten van lopende leningen?2023-08-22T10:48:46+02:00

Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige lening is dit kosteloos of betaal je een kleine vergoeding in de vorm van een boeterente.

De meeste leningen kunnen tegenwoordig boetevrij worden afgelost. Voordat de leningen worden over gesloten gaat de adviseur dit natuurlijk altijd eerst voor je na.

De leningen die je via Simpel Lenen afsluit kun je altijd boetevrij aflossen en huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over een Rabobank lening

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een Rabobank lening afsluiten.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet over een Rabobank lening.

Hoeveel kan ik lenen bij Rabobank met de Rabobank lening?

Hoeveel je kan lenen voor een Rabobank lening is afhankelijk van je financiële situatie en de bestendigheid van het inkomen. Wil je geld lenen Rabobank bereken dan eerst wat je mogelijkheden zijn.

Alle kredietaanbieders hebben te maken met dezelfde toetsing voor het verkrijgen van een persoonlijke lening, ook bij een Rabobank lening. Ga daarom altijd op zoek naar het beste aanbod. Een Rabobank lening is niet mogelijk via Simpel Lenen maar Rabobank heeft ook niet altijd het beste aanbod. Het is goed om meerdere kredietverstrekkers te vergelijken zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald.

Rente Rabobank lening

De rente van de Rabobank lening is niet altijd de laagste rente in de markt, zowel bij kleine bedrag als grote bedragen niet als je vergelijkt met wat Simpel Lenen kan aanbieden. Een Rabo lening is meestal niet terug te vinden in de top 5 laagste rente. Vergelijk leningen en vind de goedkoopste lening. Simpel Lenen biedt de laagste rente van Nederland!

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 25.000Lloyds Bank6,70%
€ 25.000Freo6,80%
€ 25.000Lender & Spender7,00%
€ 25.000Defam premium7,50%
€ 25.000ING7,50%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden.

Rabobank lening aanvragen

Een Rabobank lening aanvragen is alleen mogelijk via de Rabobank zelf. Het is dan ook niet mogelijk om een Rabo lening af te sluiten via Simpel Lenen. Wel wordt de rente van een Rabobank lening meegenomen in het vergelijk met de laagste rente van Nederland. Hier zie je dat er meerdere aanbieders een goedkopere lening aanbieden dan de Rabobank.

Simpel Lenen werkt met meerdere kredietaanbieders samen en gaat graag met je op zoek naar een passend aanbod met gunstige voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Rabobank persoonlijke lening berekenen

Een rabobank persoonlijke lening berekenen doe je eenvoudig via onze lening berekenen tool. Vul het gewenste leenbedrag en looptijd in en bekijk welke rente Rabobank biedt voor jouw lening. Je kunt vervolgens eenvoudig deze lening vergelijken met dezelfde lening bij andere banken. Zo zie je direct in één oogopslag waar je het voordeligst uit bent. Het kan zo zijn dat je na je rabobank persoonlijke lening berekenen direct een offerte wilt aanvragen. Bij Rabobank kan dat niet direct via ons, maar wel voor alle (vaak voordeligere) banken. Je ontvangt dan vaak binnen 24 uur kosteloos en vrijblijvend een offerte van ons met het voordeligste aanbod.

Persoonlijke lening Rabobank aanvragen

Een persoonlijke lening rabobank aanvragen via Simpel Lenen is helaas niet mogelijk. Wil je een persoonlijke lening rabobank aanvragen dan moet dit via Rabobank zelf. Rabobank werkt niet samen met het intermediair voor consumptief krediet. Over het algemeen heeft een Rabobank persoonlijke lening een hogere rente dan een persoonlijke lening van andere banken die wel via het intermediair werken. Het loont daarom om offertes te vergelijken. Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, vragen wij het voordeligste aanbod voor je op bij alle banken en sturen jou vervolgens het beste aanbod toe. Deze offerte kun je vergelijken met de lening van Rabobank om zo voordelig mogelijk te lenen.

Persoonlijke lening Rabobank verhogen

Je kunt je persoonlijke lening rabobank verhogen bij Rabobank zelf. Een betere en voordeligere optie is mogelijk om een nieuwe lening bij een bank met een lagere rente af te sluiten en je persoonlijke lening rabobank daarmee af te lossen. Je leent dan hetzelfde bedrag maar tegen een lagere rente en lagere maandlasten. Je persoonlijke lening rabobank verhogen is dus niet nodig wanneer je graag meer geld wilt lenen. Vraag via ons aanvraagformulier kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe lening. Wij gaan vervolgens op zoek naar de voordeligste lening voor jou. Je ontvangt vaak binnen 24 uur een passend aanbod.

Rabobank persoonlijke lening afgewezen

Is je Rabobank persoonlijke lening afgewezen? Een Rabobank persoonlijke lening is niet door iedereen af te sluiten. Naast dat je financiële situatie toereikend moet zijn dien je daarnaast reeds klant te zijn bij Rabobank. Lukt het je om welke reden dan ook niet om een persoonlijke lening rabobank af te sluiten dan is het nog altijd mogelijk om bij ons vrijblijvend en kosteloos een offerte aan te vragen voor een lening bij een andere bank. Het kan zijn dat één van de diverse andere kredietverstrekkers waarmee wij samenwerken je wel een lening wilt verstrekken. Met één simpele offerte aanvraag vergelijken wij voor jou het beste aanbod bij al deze kredietverstrekkers, zo ben je altijd verzekerd van het beste aanbod.

Rabobank lening oversluiten naar andere bank

Een rabobank lening oversluiten naar een andere bank is vrijwel altijd mogelijk. Afhankelijk van het openstaande bedrag en jouw persoonlijke situatie kun je de lening vrijwel altijd oversluiten naar een goedkopere lening bij een andere bank. Een rabobank lening oversluiten is geheel kosteloos aangezien de lening boetevrij af te lossen is. Daarnaast heb je geen extra kosten in de vorm van advies- of afsluitkosten bij een nieuwe bank. Wil je graag jouw rabobank lening oversluiten naar een lagere rente bij een andere bank? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraagformulier. Wij vragen dan het voordeligste aanbod bij andere banken op en sturen jou het beste aanbod.

Rabobank lening oversluiten, hoe werkt het?

Je Rabobank lening oversluiten doe je eenvoudig via Simpel Lenen. Betaal je nu een hoge rente en wil je graag je Rabobank lening oversluiten? Je kunt in 4 simpele stappen de lening oversluiten:

 1. Vraag een offerte aan via ons aanvraagformulier. Na het aanvragen van de offerte vragen wij het voordeligste aanbod voor je op bij de banken waar wij mee samenwerken. Het beste aanbod ontvang je vervolgens van ons per e-mail.
 2. Offerte en benodigde stukken aanleveren. Ben je akkoord met aanbod? Teken de offerte en lever de benodigde stukken digitaal aan in jouw eigen persoonlijke omgeving.
 3. Controle van de stukken. Heb je alles correct aangeleverd, dan sturen we de stukken door naar de bank ter controle. Gaat de bank akkoord, dan gaan ze over tot uitbetaling van de lening.
 4. Uitbetaling. De lening wordt uitbetaald door de bank. Je lening bij Rabobank wordt automatisch voor je ingelost. Heb je meer geleend? Dan wordt het overige bedrag op jouw rekening gestort.

Online geld lenen Rabobank

Wil je online geld lenen Rabobank dan is het verstandig om ook naar andere aanbieders te kijken en deze te vergelijken met geld lenen Rabobank. Rabobank is niet altijd de aanbieder met het beste aanbod voor een lening. Vaak zijn de “grootbanken” duurder dan de wat kleinere aanbieders. Dit kan een hoop besparen over de totale looptijd. Online aanbieders vergelijken doe je eenvoudig via lening vergelijken van Simpel Lenen. Geld lenen Rabobank is niet mogelijk via Simpel Lenen.

Geld lenen Rabobank via Simpel Lenen

Geld lenen Rabobank is net als geld lenen ing, via Simpel Lenen niet mogelijk. Rabobank werkt niet met tussenpersonen maar alleen met de klant rechtstreeks. Wil je geld lenen Rabobank dan is dit alleen mogelijk via Rabobank zelf. Rabobank heeft vaak niet de laagste rente van Nederland. Vergelijk daarom altijd een Rabo lening op Simpel Lenen, het is bijna altijd dat er een scherpere aanbieder is. Simpel Lenen biedt een rente garantie voor de laagste rente van Nederland. Waarom verder zoeken als je zeker weet dat je de beste deal kan vinden op simpellenen.nl.