let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Elektrische auto financieren

Tegen een vaste lage rente v.a. 6,6%

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Altijd boetevrij extra aflossen

 • Offerte binnen 24 uur

Geld lenen tegen de laagste rente
Elektrische auto financieren2023-08-08T21:40:52+02:00

Project Description

Laagste rente

Vaste lage rente v.a. 6,6%

Uitgebreide vergelijking

Wij vergelijken het aanbod van 8 banken

Online aanvragen

Geen afsluit- of advieskosten

Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen

Elektrische auto financieren: handig om te weten

Ben je op zoek naar een elektrische auto en wil je deze (deels) elektrische auto financieren? Dan ben je bij Simpel Lenen op het juiste adres, hier sluit je een persoonlijke lening tegen de laagste rente van Nederland! Laat je verder goed adviseren over de verschillen van de elektrische auto’s.

Geld lenen voor elektrische auto met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening voor een auto afsluiten is de meest gekozen leenvorm bij een elektrische auto financieren. Je weet namelijk precies waar je aan toe bent. De lening wordt na goedkeuren direct en in 1x overgemaakt naar jouw rekening, daarnaast staan de rente, de looptijd en het maandbedrag vast waardoor je tussentijds niet voor verrassingen kan komen te staan én weet je vooraf exact wat de lening je totaal gaat kosten.

Kenmerken persoonlijke lening voor een elektrische auto

 • Geld direct op je rekening

 • Vaste lage rente v.a. 6,6%

 • Vast bedrag per maand terugbetalen

 • Boetevrij extra aflossen

 • De rente staat de gehele looptijd vast

 • Direct online af te sluiten

 • Geen afsluit- of advieskosten

 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom via ons lenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een elektrische auto

Meer weten over geld lenen voor een elektrische auto? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over geld lenen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Hoeveel geld kan ik lenen?2022-02-22T15:21:33+01:00

Hoeveel kan ik lenen? Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals: gezinssituatie, woonsituatie en inkomen. De lening die verstrekt wordt moet een verantwoorde lening zijn, maar hoeveel kan je lenen bij een verantwoorde lening? Bereken hoeveel je kunt lenen.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over geld lenen voor een elektrische auto

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een elektrische auto financieren.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Hoeveel kan ik lenen bij een elektrische auto financieren?

Hoeveel kan ik lenen voor een elektrische auto? Dat is handig om vooraf te weten bij een elektrische auto financieren. Hoeveel je precies kan lenen is afhankelijk van meerdere factoren, denk hierbij aan de hoogte en stabiliteit van je inkomen, vaste lasten en reeds lopende verplichtingen. Er wordt alleen een lening verstrekt als dit volledig verantwoord is, hierbij wordt er gekeken naar hoeveel ruimte er maandelijks is om de lening af te kunnen lossen.

Hoeveel kan ik lenen voor een elektrische auto? Bereken hoeveel je kunt lenen en vergelijk alle aanbieders op rente en voorwaarden.

Elektrische auto financieren; vergelijk meerdere aanbieders

Geld lenen voor auto is bij veel kredietverstrekker mogelijk, waar kan je de het beste aanbod vinden? Op Simpel Lenen vergelijk je zelf alle aanbieders met elkaar op rente én voorwaarden. Vul het gewenste leenbedrag en de looptijd in en de aanbieder met laagste rente komt bovenaan te staan voor een elektrische auto financieren. Maak het jezelf niet te moeilijk en sluit je lening zelf rechtstreeks af via Simpel Lenen.

Leningen voor elektrische auto vergelijken

Een elektrische auto financieren tegen de laagste rente

Ben je op zoek naar de laagste rente voor een elektrische auto financieren? Zoek dan niet verder, Simpel Lenen geeft namelijk een rentegarantie! Simpel Lenen is een onafhankelijk platform waar alle kredietverstrekkers vergeleken kunnen worden op rente. De “huisbanken” zoals een Rabobank lening, ABN AMRO lening en ING lening zijn hier ook te vinden. Dit zijn vaak niet de aanbieders met de laagste rente, vergelijk daarom altijd alle aanbieders met elkaar en kies voor de laagste rente voor een elektrische auto financieren.

Via onze populaire lening vergelijken tool vind je gegarandeerd de laagste rente van Nederland, vraag via offerte aanvragen direct je goedkoopste lening aan voor een elektrische auto financieren!

Elektrische auto financieren berekenen

Wil je een elektrische auto financieren met een persoonlijke lening dan ben je bij Simpel Lenen op het juiste adres. Bereken vooraf altijd door wat het maandbedrag gaat worden bij een elektrische auto financieren, je wilt naast een leuke auto natuurlijk ook nog ruimte hebben voor andere leuke dingen. 

Bereken het maandbedrag en de totale kosten van de lening eenvoudig uit via onze populaire tool.

Je kunt hier je lening voor auto berekenen.

Elektrische auto financieren via Simpel Lenen

Een elektrische auto financieren regel je eenvoudig, vrijblijvend en volledig online via Simpel Lenen. Er wordt een BKR toetsing gedaan en bij alle banken een aanvraag ingediend en sturen vervolgens het beste aanbod naar je door binnen 24 uur. Simpel Lenen is volledig onafhankelijk waardoor zij de laagste rente van Nederland kunnen bieden!
Ben je akkoord met de offerte? Lever dan de gevraagde stukken aan samen met de getekende offerte. De bank gaat vaak dezelfde dag nog over tot beoordelen van de aangeleverde stukken. Bij goedkeuring gaat de bank het gevraagde bedrag overmaken. Zet de elektrische auto maar vast aan de lader!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Home/Voertuigen/Elektrische auto financieren