let op geld lenen kost geld
Offerte aanvragen
4000 euro lenen2023-04-05T09:39:33+02:00

4000 euro lenen

Simpel online € 4.000 aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen
  • 4.000 euro lenen v.a. € 39,00 per maand

  • Volledig online te regelen

  • Binnen 24 uur het aanbod ontvangen

“Super behulpzaam, meedenkend en de snelheid is echt top. Wij hebben binnen 24 uur alles helemaal kunnen regelen.”

RB

Beoordeling via Trustpilot.com

Geld lenen tegen de laagste rente
Marketing Expert
Linda

Adviseur

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte ontvangen

Offerte aanvragen

4000 euro lenen

4000 euro lenen is gemakkelijk en direct te regelen via simpellenen.nl. Ontvang dezelfde dag nog een offerte en het geld kan al binnen 2 dagen op je rekening staan.
De volledige aanvraag regel je eenvoudig online, via de telefoon of mail. (bij vragen wordt er altijd telefonisch contact opgenomen.) Vergelijk via onze onafhankelijke vergelijkingstool alle betrouwbare aanbieders en betaal niet teveel voor je lening! Vind zelf de laagste rente voor een lening 4000 euro.

Leenbedrag
4000 lenen regel je eenvoudig online helemaal zelf. De meeste kredietaanbieders bieden een lening aan vanaf 5000 euro maar via Simpellenen.nl is het ook mogelijk om een lening 4000 euro af te sluiten, het is zelfs al mogelijk vanaf 2500 euro.

Tip: Vergelijk altijd de rente van verschillende leenbedragen, het is vaak goedkoper om 5000 euro te lenen en direct 1000 euro boetevrij af te lossen. Het maandbedrag blijft ongewijzigd maar je betaald een lagere rente.

Boetevrij aflossen
Extra aflossen zonder dat hier kosten bij komen kijken is niet bij elke kredietverstrekker mogelijk. Het is daarom ook belangrijk om naar de algemene voorwaarden te kijken wanneer je een lening af wilt sluiten. Als je bijvoorbeeld een financiering op een vouwwagen hebt en je deze na 1 jaar weer gaat verkopen dan wil je je lening boetevrij af kunnen lossen. Sluit je lening via Simpel Lenen dan kan je het volledig openstaande bedrag in 1x boetevrij aflossen.

Vraag een offerte aan voor 4000 euro

Kan ik € 4.000 euro lenen?

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe hoog is mijn maandbedrag?2022-03-10T09:35:05+01:00

Hoe hoog je maandbedrag wordt is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag, leenvorm en de looptijd. Bereken je lening via onze lening vergelijker om erachter te komen welk maandbedrag bij jouw gewenste lening hoort.

Hoe vraag ik een lening aan?2023-08-24T19:44:46+02:00

Een persoonlijke lening aanvragen doe je niet iedere dag het is dan ook belangrijk om dit stap voor stap te doen. Via Simpel Lenen kan je zelf eerst oriënteren, berekeningen maken en leningen vergelijken, wanneer je vervolgens een gepaste lening hebt gevonden kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe vind ik de goedkoopste lening?2022-03-10T09:35:35+01:00

De goedkoopste lening vind je via onze rentevergelijker, vergelijk hier alle leningen van diverse aanbieders. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wilt afsluiten. De vergelijker toont je vervolgens de rente van alle leningen die passen bij jouw situatie, waarbij de goedkoopste lening bovenaan staat.

Welke lening past bij mijn wensen?2021-03-06T10:53:58+01:00

Er zijn verschillende leenvormen, vind meer informatie over de meest gekozen leenvormen op de pagina over een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?2022-02-22T19:46:52+01:00

Wanneer de bank jouw dossier ontvangt staat het geld, indien je aanvraag is goedgekeurd, binnen 2 werkdagen op je rekening.

Zitten er kosten verbonden aan het afsluiten van een lening?2022-03-10T16:05:58+01:00

Nee, dit is wettelijk verboden. Er mogen voor het afsluiten van een lening geen afsluit- of advieskosten in rekening worden gebracht.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet betaal je aan het einde van de maand de rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening.

Meer informatie over 4000 euro lenen

Via Simpel Lenen vind je alle informatie over een 4000 euro lenen.
Wij hebben hieronder een aantal van de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Waarvoor € 4.000 lenen?

Als je op zoek bent naar een lening van 4.000 euro voor bijvoorbeeld het financieren van inboedel, een lening voor een nieuwe tuin of een keuken financiering regel dit gemakkelijk via de beste vergelijkingssite van Nederland, Simpellenen.nl. Vergelijk alle aanbieders met elkaar en kies de goedkoopste lening. De kredietverstrekker wilt altijd weten waar de 4000 lening voor bedoeld is zodat zij hier een advies over kunnen geven en zeker weten dat de lening verantwoord is.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de gewenste lening.

Online 4.000 euro lenen

Online 4000 euro lenen regel je volledig digitaal via Simpel Lenen.

  1. Bereken of je 4000 euro kunt lenen
  2. Vergelijk verschillende aanbieders zodat je niet teveel betaalt
  3. Online offerte aanvragen voor de goedkoopste lening van 4000 euro

Geen persoonlijk contact noodzakelijk, afhandeling via je eigen online omgeving

Welke lening van € 4.000?

Persoonlijke lening 4.000 euro

Een persoonlijke lening voor 4000 euro is de meest gekozen leenvorm. Hierbij betaal je een vast maandbedrag, staat de rente vast tijdens de looptijd en weet je precies wat de totale kosten van je lening zijn. Hierdoor weet je ook vooraf wanneer de lening is afgelost.

Doorlopend krediet 4.000 euro

Een doorlopend krediet voor een lening van 4000 euro is niet altijd een passende leenvorm. Vanwege de variabele rente weet je niet wanneer je lening is afgelost wat leidt tot veel onzekerheid. Stel je hebt een financiering voor een operatie, een lening voor plastische chirurgie of een borstvergroting financiering dan wil je vaak weten wanneer je klaar bent met aflossen. Dit is bij een doorlopend krediet niet bekend vanwege de variabele rente. Zodra de rente stijgt ga je maandelijks minder aflossing betalen, hierdoor ben je langer bezig met afbetalen van de lening. Het is bij de meeste kredietaanbieders niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten, veel aanbieders bieden alleen nog een persoonlijke lening aan.

Als je voorkeur hebt voor een 4000 euro lening in de vorm van een doorlopend krediet doe dan vrijblijvend een aanvraag en onze kredietspecialisten denken graag mee.

Lening van € 4000 aanvragen, hoe werkt het?

Bereken je lening en vind de laagste rente van Nederland. Vraag vervolgens zelf de gewenste lening aan via Simpel Lenen.

Bespreken aanvraag
De specialist neemt contact met je op om je wensen door te nemen, wij vinden het belangrijk dat er een verantwoorde lening wordt verstrekt. Als je akkoord bent ontvang je dezelfde dag nog een offerte!

Offerte
De getekende offerte dient samen met de gevraagde stukken aangeleverd te worden. Zodra het dossier compleet is gaat de bank over tot beoordeling van de aangeleverde documenten.

Uitbetaling lening
Als de bank je dossier heeft goedgekeurd, worden de gelden direct uitbetaald en staan de gelden binnen 48 uur al op je rekening.

Goedkoopste lening van € 4.000

De goedkoopste lening 4000 euro kan je vinden op Simpellenen.nl. Volledig onafhankelijk en bieden de állerlaagste rente van Nederland!
Stop met zoeken en vraag je lening 4000 euro direct aan en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Vergelijk je lening

Laagste rente lening 4.000 euro financieren

Wij hebben de top 5 laagste rentes om € 4.000 te lenen op een rij gezet.

Persoonlijke lening
LeenbedragKredietverstrekkerRente v.a.
€ 4.000Lender & Spender9,10%
€ 4.000ING9,10%
€ 4.000Santander10,50%
€ 4.000Freo10,50%
€ 4.000Qander10,80%

Dit zijn de laagste tarieven voor een persoonlijke lening van € 4.000 met een looptijd van 60 maanden.

€ 4.000 lenen particulier

Een particuliere lening is hetzelfde als een persoonlijke lening. Wanneer je 4000 euro wilt lenen als particulier, dan zal deze mogelijkheid altijd eerst getoetst worden op basis van je inkomen, aangezien de lening uiteraard wel verantwoord moet zijn. Het is afhankelijk van je gehele situatie (zowel persoonlijk als financieel) hoeveel je uiteindelijk kunt lenen. Heb je bijvoorbeeld ook al andere leningen daarnaast lopen, zoals een financiering van een bruiloft, een lening voor een vakantie of een studielening, dan zal dit meegenomen worden in het totaalplaatje om te beoordelen of de gevraagde lening binnen jouw mogelijkheden past.

Zakelijk € 4.000 lenen

Er is een groot verschil tussen een zakelijke of een persoonlijke lening van 4000 euro. Zo is vaak de rente van een zakelijke lening hoger en moet je vaak een boete betalen wanneer je je bedrijf verkoopt. Dit is belangrijk om mee te nemen in je afweging omtrent een lening, vergelijk dus niet alleen de rentes met elkaar maar daarnaast ook de voorwaarden van de verschillende aanbieders.

Bereken de mogelijkheden voor een persoonlijke lening gemakkelijk via Simpel Lenen, hier vind je de laagste rente van Nederland! Het is niet mogelijk om via Simpel Lenen een zakelijke lening af te sluiten.

Bereken je lening om te zien hoeveel je kan besparen in vergelijking met een zakelijke lening!

€ 4.000 lenen zonder BKR

4000 lenen zonder BKR registratie is niet mogelijk. Elke lening boven de 250 euro wordt geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Daarnaast wordt er bij het openen van een bankrekening of het afsluiten van een lening altijd een BKR toets gedaan. Er wordt gekeken of je geregistreerd staat, dit hoeft niet altijd belemmerend te zijn. Het toont namelijk ook aan dat je altijd je lening netjes terug hebt afgelost. Als je langere tijd het vaste maandbedrag niet betaalt dan wordt er een BKR codering op je naam geregistreerd welke 5 jaar blijft staan nadat je de achterstand hebt ingelopen. Als je een BKR codering op je naam hebt staan wordt het verkrijgen van een lening erg moeilijk, vaak moet je wachten tot de 5 jaar voorbij is en de codering uit het BKR is gehaald voordat er weer een lening kan worden aangevraagd.

Wil je weten of er een registratie op je naam staat? Log dan in bij het BKR.

Home/Geld lenen/4000 euro lenen